מה נלבש לתחילת השבוע ?!
N Name Of a User New member 24/8/13 #3 וואו יפה!! העיצוב הזה נמצא גם בטו דו ליסט שלי, אבל לא חשבתי לעשות אותו עם לק גליטר... אהבתי!
N Name Of a User New member 24/8/13 #4 גראדינט לראשונה יצא נחמד + עכשיו כשעברתי את המשוכה הראשונה של לנסות, אני בהחלט מתכננת לעשות עוד כאלה ולהגיע לתוצאות יותר טובות. התמונה נוראית, אני פשוט לא מצליחה לתפוס את זה כמו שצריך
גראדינט לראשונה יצא נחמד + עכשיו כשעברתי את המשוכה הראשונה של לנסות, אני בהחלט מתכננת לעשות עוד כאלה ולהגיע לתוצאות יותר טובות. התמונה נוראית, אני פשוט לא מצליחה לתפוס את זה כמו שצריך
M MyRun New member 24/8/13 #8 יפה מאוד! הצבעים ממש יפים ביחד והכוכבים והגליטרים ממש מוסיפים! ממש פייתי (מהמילה פיה )
D denush New member 25/8/13 #11 וואו יצא משגע!! אני גם אשמח לדעת איך עשית את הכוכבים וגם באילו לקים השתמשת
N Name Of a User New member 25/8/13 #15 הורוד זה Love Drop של ג'ייד של OPI זה Did You Ear About Van Gogh (שהוא מדהים אני ממש אוהבת אותו) הנצנצים זה Fairy Dust של צ'יינה גלייז והכוכבים זה מדבקות שקניתי בבורן פריטי סטור
הורוד זה Love Drop של ג'ייד של OPI זה Did You Ear About Van Gogh (שהוא מדהים אני ממש אוהבת אותו) הנצנצים זה Fairy Dust של צ'יינה גלייז והכוכבים זה מדבקות שקניתי בבורן פריטי סטור