פינת האוסף שלי

Plushable

New member
פינת האוסף שלי

סוף סוף זה קרה, התפנתי לצלם את כל האוסף שלי, ואני שמחה לשתף אותו אתכן :)
ההתמכרות שלי התחילה לפני חצי שנה בערך, אז היו לי באוסף כעשרה לקים מיובשים של שיק וג'ייד ששכבו במגירות במשך שנים וזכו לשימוש די נדיר.
פאתום ביום בהיר אחד התחילה האובססיה הצבעונית הזו, ומאז האוסף שלי גדל בקצב מסחרר ומונה כיום כמעט 200 לקים, ויש עוד בדרך! :)
הרבה מהאוסף שלי מגיע מחו"ל דרך חברות חדשות שהכרתי בתחום הלקים שהיו אדיבות ושלחו לי אותם או שעשיתי איתן החלפות, וכך זכיתי להחזיק באוסף שלי מותגים שלא ניתן להשיג בארץ.
הרבה לקים נקנו אונליין, שזו התמכרות בפני עצמה, ובכל פעם שאני חושבת לעצמי "אוקי, נראה לי שיש לי הכל..." פתאום צצים לקים מגניבים חדשים שאני פשוט חייבת אותם חח
אז זה האוסף שלי, מקווה שתהנו לעיין בו, ואם יש לכן בקשות לסווצ'ים או שאלות כלשהן, אל תתביישו לבקש ואני אנסה לעשות את המיטב כדי לענות :)

תודה שקראתן

Plushable

New member
Barry M

משמאל לימין: Gold Foil, Peach Melba, Pink Flamingo, Neon Pink, Burgundy, Croc Effect, Black Multi Glitter, Aqua Glitter, Indigo

Plushable

New member
כתבתי עליו סקירה כאן בבלוג בעבר

http://nailzcraze.blogspot.co.il/2012/05/review-barry-m-croc-nail-effects.html

בעיקרון לא יצא לי לשים אותו מעבר לסקירה, אבל זה נכון לגבי הרבה לקים שיש לי באוסף ואני אוהבת אותם :)
הוא שונה מקראקל רגיל, גם בצורה וגם בזמן הייבוש והיווצרות הסדקים, אבל בעיני הוא מעניין.

Plushable

New member
Essence

(סדרה הישנה)
משמאל לימין:
Icy Princess, Sure Azure, A Lovely Secret, Gleam In Blue, You belong to me, Choose Me, Blue Addicted, Where is the party, Stamp Me! white

Plushable

New member
Essence

(סדרה ישנה)
משמאל לימין:
Make it golden, Irreplaceable, Falling in Love, Iced Latte, Break Through, Time for Romance

Plushable

New member
Essence

(סדרה חדשה)
משמאל לימין:
Party Princess, Ultimate Pink, Naughty and Pink, Modern Romance, Grey-t to be here

Plushable

New member
Essence

גליטרים ואפקטים מיוחדים
משמלא לימין:
Julia, Spell Bound! Magnetic, It's Purplicious, Circus Confetti, Peel Off base coat

FalseAngel

New member
את מרוצה מהם?

יש לי כמה לקים שלהם והפורמולה קצת מרגיזה אותי.
אני מרגישה שהם מתכווצים אחרי יממה..

Plushable

New member
כן אני מרוצה מהם

את בטוחה שזה הפורמולה שלהם ולא הטופ? לא שמתי לב אצלי למשהו כזה

noash5

New member
ניסיתי עד עכשיו שני לקים שלהם

והפורמולה הייתה ממש טובה.
אולי השילוב של המייבש/מחזק שלך עם הלקים האלה גורם לכיווץ. נסי להחליף אחד מהם

Plushable

New member
Essie

משמאל לימין:
Jag-u-are, Watermelon, Bachelorette Bash, Plumberry, Jamaica Me Crazy, Recessionista, Skirting the issue

Plushable

New member
Essie

משמלא לימין:
A Crewed Interest, Fiji, Sure Shot, Sexy Divide, She's Picture Perfect

Plushable

New member
Essie

משמאל לימין:
Penny Talk, No Place Like Chrome, As Gold AS It Gets, A cut Above, Stroke Of Brilliance

למעלה