שרשור התחדשויות לסופ"ש

Name Of a User

New member
ההזמנה מ-Cherry Culture הגיעה!

תוך שבוע ויומיים בלבד
תענוג.

אז מה בחבילה: (שהגיעה דרך אגב בתוך קופסת קרטון וזה היה עטוף בכלכך הרבה ניירות שהייתי בטוחה שאין בפנים כלום
)

צ'יינה גלייז - קולקציית הטקסטורה:
מימין לשמאל:
Toe-Tally Textured
Itty, Bitty & Gritty
Of Coarse!

LA GIRL:
Sand Blast - Sands Of Time
3D Effects - Purple Effects

אין מאושרת ממני

shili11

New member
תתחדשי

הלקים המנצנצים האלה של 3D או איך שלא קוראים להם חח הם נטולי שלושת הרעלים ?

Name Of a User

New member
תודה

בקשר לרעלים - אין לי מושג... אני רק יודעת שהם לא עושים ניסויים על בע"ח.
ולגבי המשלוח - הוא יצא לי 19 דולר, אבל ככל שמזמינים יותר לקים המשלוח יורד.

yaelsn

New member
תתחדשי!

איזה מצחיקה האריזה שלהם
זה כמו ניילון פצפצים בגירסא הידידותית לסביבה :)

Name Of a User

New member
כן זה הזוי!

וזה גם עטוף באיזה אלף שכבות
גם אם מישהו יזרוק את זה מקומה עשירית לא יקרה לזה כלום

תתחדשי, איזה כיף

מעניין איך הטקסטורות של ציינה.
למרות שכבר יש לי כ"כ הרבה כאלו שאני כבר צריכה גמילה מטקסטורות

הצבעים שבחרת ממש יפים ואני מאוהבת בסדרה של 3D, גם בצבעים וגם בפורמולה שהיא קצת ג'לית

Name Of a User

New member

עוד לא ניסיתי את הצ'יינה על הציפורניים, אבל על הדף זה נראה מגניב! כמובן שצריך להתחבר לזה, זה שונה מהחול הנוזלי או הפיקסי דאסט.

denush

New member
KIKO

אז... החבר נסע לגרמניה, וכמובן ששלחתי אותו לקיקו להביא לי מציאות :)
ומשמאל לימן - kiko 646 שחור מקולקציית השוגר-מאט :)
kiko 618 - ורוד מטאלי להחתמות, ביקשתי מחברה להביא לי את 619 אבל הוא אדום יחסית ורציתי ורוד,
אז אני שמחה על ההזדמנות שיש לי עכשיו ורוד הגוון שרציתי :)
kiko 281 mango
kiko 236 orange red
kiko 376 candy pink

אדום ורודים קרמיים, כי חסרים לי באוסף ואני אוהבת את הפורמולה של קיקו :)

Bonushkie

New member
יש מוכר באמזון ששולח לארץ ב50 סנט למשלוח!

המגוון לא כזה גדול אבל יש שם כמה צ'יינה גלייז ב6 דולר וOPI ב8 דולר והמשלוח עולה פחות מדולר! למוכר קוראים MissPinkCat, הנה הכתובת:http://www.amazon.com/gp/browse.html?ie=UTF8&marketplaceID=ATVPDKIKX0DER&me=A3KYUB4Q0RDUES

המחיר של המשלוח עולה אם מזמינים יותר לקים(הוספתי 3 לסל וזה כתב 6 וחצי דולר משלוח) אבל עדיין המחיר יחסית סביר בשביל אמזון(שבד"כ דורשים 30$ על משלוח של לק אחד בלי להתבלבל) ואם רוצים להזמין כמות קטנה זה מאוד משתלם כי משלמים בסביבות ה20 ש"ח על כל לק מחברות טובות שבארץ עולות המון.

Bonushkie

New member
תיקון לגבי משלוח

נראה לי שיש הבדל בין המשלוח של חברות מסוימות, 3 אסי עולה משלוח די רגיל לארץ(14$) אבל 3 OPI והמשלוח עולה 2 דולר. יכול להיות שזה שווה יותר להזמין מחברות מסוימות אבל עדיין בשביל OPI המחיר ממש זול.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא רק בחברות; הזמנתי 3 OPI והמשלוח קפץ

ואז הורדתי את אחד הבקבוקים (שחשדתי שאולי הוא מוגדר שונה) והמשלוח חזר להיות 50 סנט.
לא יודעת אם זו טעות או לא (המחירים לבקבוק מעט גבוהים יותר משל מוכרים אחרים, אז אולי חלק ממחיר המשלוח מגולם במחיר המוצר) אבל אם זה אכן המצב אז מגניב.

הזמנתי שני לקים של OPI, יצא $17.25 לשניהם כולל משלוח:
OPI Vampsterdam סגול/בורדו/צימוק כהה מקולקציית הולנד (היחיד שאהבתי בה). מקווה שהוא לא יהיה חום מדי... התמונות בגוגל הן לכאן ולכאן. ראיתי פעם את הבקבוק באחד ממכוני המניקור אבל לא הייתי מוכנה לשלם עליו 65 ש"ח.
OPI Get Your Number התכלת מקולקציית החול הנוזלי של מריה קארי. הוא אמנם נחשב לדליל יחסית ומצריך שלוש שכבות (באסה) אבל היחיד שמצא חן בעיניי (לפחות ע"ס התמונות). עוד לא ניסיתי לקים בסגנון הזה, נראה איך יהיה...
אמנם הבחירה הראשונה שלי הוא NYX של זויה (שנמצא כבר חודשים ברשימת המשאלות שלי) אבל הוא קצת יקר מדי לטעמי כרגע, אז ננסה קודם את זה.

ושוב תודה ששיתפת!

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה על המידע!

טיפ: כדי שקישור מודבק בהודעה יכחיל ויהפוך ללחיץ צריך לוודא שמשאירים רווח לפניו ואחריו, והכי בטוח לכתוב אותו בשורה נפרדת:
http://www.amazon.com/gp/browse.html?ie=UTF8&marketplaceID=ATVPDKIKX0DER&me=A3KYUB4Q0RDUES

trilliane

Well-known member
מנהל
זה היה טוב מכדי להיות אמיתי...

קיבלתי עכשיו הודעת ביטול על ההזמנה:

We're writing to inform you that your order from MissPinkCat has been canceled because the seller is unable to ship your order to the shipping address provided. Please resubmit your order with a different address. We're sorry for the inconvenience this has caused. In most cases, you pay for items when we ship them to you, so you won't be charged for items that are canceled.

למעלה