שרשור התחדשויות

yaelsn

New member
קיבלתי את הלקים שקניתי במכירה של נטלי

מימין לשמאל:
blowfish של cadillaquer
124 ו121 של innisfree
cinderella של sinful colors

הם כל כך יפים!
blowfish עליי כרגע, מקווה לצרף תמונות מחר או מחרתיים :)
 

Bonushkie

New member
החבילה שלי מllarowe הגיעה!

Picture Polish Whimsy, Emily De Molly Dark Forces
אמנם הבקבוק של PICTURE POLISH קטן ובד"כ אני לא הייתי מצדיקה לעצמי לקנות כאלה(המחיר גבוה במיוחד יחסית לגודל הבקבוק) אבל אני מחפשת גוון כחול כזה כבר שנים ונראה לי שסוף כל סוף מצאתי אותו. אמנם הוא לא ממש זוהר גם בצל כמו חלק מהניאונים של צ'יינה גלייז(שהם אגב הניאונים הכי טובים שאני מכירה, לפחות הורודים והכתום/ירוק/צהוב מרקר שלהם), רק ממש בשמש, אבל זה נראה לי כמו גוון נטול אפור לחלוטין ומאוד בוהק. גם יש לו פלייקים/שימר שתכנית הם בצבע זהב לפי התיאור באתר אבל האמת שנראים יותר ירקרקים ולא ממש זהב זהב, וזה נראה מאוד מיוחד. השני גם לא בקבוק גדול מי יודע מה(דומה לזה של ג'ייד) אבל גם ממש מיוחד(ולא במלאי 99% מהזמן) וגם עלה קצת פחות מהכחול.

שמעתי שיש בנות בחו"ל שמחרימות את האתר בגלל ההתנהלות העסקית של בעלת האתר(לא בקטע שאנשים לא מקבלים את ההזמנות שלהם אבל נראה לי שהיה איזה סיפור עם בעיות בRESTOCK או משהו כזה ועם השירות לקוחות שלהם), בכל מקרה לא נראה לי שאני אזמין מהם אלא אם כן יש הנחה משמעותית במשלוח לארץ או משהו. החבילה הגיעה די מהר, קיבלתי במייל אישור שההזמנה נקלטה במערכת ב17.11, ב20.11 זה יצא למשלוח ואתמול זה הגיע לארץ. יש לי עוד חבילה משם שצריכה להגיע מהם בגלל שמשום מה ההזמנה שלי יצאה ב2 חלקים למרות שכתבתי להם לאחד, אבל לא שילמתי מחיר משלוח כפול על זה ומכיוון שזה לוקח בקושי שבוע להזמנה להגיע לארץ אני מניחה שזה יגיע אליי עוד כמה ימים.

עכשיו הבעיה היא שאני לא יודעת מה לנסות קודם! ברור לי ש2 הצבעים האלה לא מתאימים ביחד וזה לא יראה טוב אם אני אשלב אותם, למרות שהשחור נראה לי יראה יפה אם אני אעשה איזה עיצוב איתו ועם לק הולוגרפי כסוף(למרות שאין לי כזה כרגע). אני לא הכי אוהבת ללכת עם רק צבע אחד, אבל אולי זה בסדר במקרה של אלה בגלל שזה נצנצים/פלייקים ולא ממש צבע חלק.
 

Bonushkie

New member
סווצ'ים!

קצת דפקתי את השחור כי שמתי טופ מוקדם מדי.
זה נראה שקוף כי הגלגל סווצ'ים הזה שקוף אז כמעט כל לק שקוף מדי על הגלגל ודורש איזה 4+ שכבות, אבל על הציפורן הם יהיו אטומים בהרבה פחות. אני צריכה להתחיל לשים צבע בסיס אם אני מנסה את זה על גלגל סווצ'ים.
 

Freckled Fawn

New member
לקים חדשים


הייתי צריכה איילנר. ויצאתי עם שני לקים ומשאבת מסיר לק.



מאוהבת בפולקה דוטס הזה!
 
למעלה