שרשור מקוון

trilliane

Well-known member
מנהל
מגניב בהחלט וחשיבה יצירתית, אבל נראה לי מיותר

המממון עבודה למשהו שלי אישית לא ממש חשוב (ואני גם תוהה עד כמה זה עמיד בכלל, אחרי כל ההדבקות האלה).

iefrat

New member
בבלוג: התחדשתי בלק פסטל ובאת לספר

לק מקסים של רבלון אצלי בבלוג

אשמח שתצטרפו כעוקבות, תקראו ותגיבו

lilo4

New member
שלא נתייבש

אומנם קיץ וגועל, אבל אין ברירה להמשיך ולשמור על שגרת הטיפוח גם בקיץ... בפוסט אני סוקרת ארבעה מוצרים לחותיים לפנים, בין הבודדים שאני מסוגלת לסבול בגיהנום הזה

July84

New member
בבלוג -סקירה של פילינג חדש של ניטרוג'ינה

אני שמחה להזמין אותכן להציץ בבלוג הטיפוח והאיפור החדש שלי baby steps in fashion
הרגע עלתה סקירה חדשה על פילינג חדש של ניטרוג׳ינה
ואני מבטיחה שיעלו עוד הרבה דברים טובים

יולי

Osnatz1

New member
שרוב הדברים שהם בדקו יהיו שונים מלק ללק

גם באותה החברה.
הם אמרו נניח על אורלי שהלק נהדר גם בשכבה אחת. אם הם היו מנסים את RIO NIGHTS הם היו צריכים לפחות 4 בשביל אטימות...
אז גם אטימות, גם פורמולה (יש לי נניח לק של וואו עם פורמולה צמיגית, אבל גוון אחר עם פורמולה מעולה), גם צבע הלק לעומת הצבע בבקבוק ואפילו עמידות תלויים כולם בלק עצמו ואי אפשר להכליל את כל החברה בגלל לק אחד. (הם גם לא טרחו לשים תמונה של הלק המדובר שנוסה)

ולא ברור איך המברשת של OPI לא נוחה להם ושל קרליין כן, למרות שהמברשת של קרליין רחבה יותר משמעותית מהמברשת של OPI.

חוץ מזה שלפי הפירוט המוגזם ואפילו די שקרי על אסי (עמידות של שבועיים?!) והצחיק אותי - לק שמתאים גם לערב וגם ליום?? מזל, אפשר להפסיק להסיר לק ברגע שמחשיך!
אני די בטוחה שמדובר בטור שאמור לייחצן את אסי, ואז זה גורם לי לא לקחת ברצינות את שאר חוות הדעת שם

שימי לב גם שהם ציינו שהמברשת של אסי

לא משירה שיערות- פגשת אי פעם בחייך מברשת לק שהותירה שיערות על הציפורן?!

Osnatz1

New member
חחחח כן זה הצחיק אותי

ואני משתמשת גם בלקים של שוק שמעולם לא השירו שערות, אבל חשבתי שאולי הם מתכוונים לסימני מברשת או משהו, למרות שגם זה בד"כ קשור ללק עצמו ולא למברשת..

אין מה להגיד, בהחלט כתבה אובייקטיבית וממצה

trilliane

Well-known member
מנהל
האמת שפגשתי; אבל זה כי היא נדפקה.

אין סיבה שמברשת תקינה (של לק אמיתי, לא איזה צעצוע לילדות שעולה שני שקלים) תשיר שערות וממש לא ברור למה בחרו להתייחס לזה בכלל...
אולי התכוונו לסימני מברשת במריחה?

למעלה