שאלות...

1שייכת

New member
מחפשת מוכרים מומלצים ל -

ZOYA
OPI
סאלי הנסן

ושאלה על לוריאל - ההבטחה ללקים שלהם היא 10 ימים. לא ציפיתי לכלום, בפועל נשאר לי כמעט שבוע! מבחר הצבעים שלהם לא משהו, אבל בכל זאת - אם מישהי יודעת על מוכר מומלץ ללוריאל - אשמח מאוד.

תודה!

שאלות למבינות עניין...

נמאס לי שהציפורניים שלי כאלה מסכנות, קצרות, נשברות/מתפצלות בצ'יק וכו', אז חשבתי: אולי לעשות בנייה?
מה היתרונות/חסרונות של בנייה?
ומה אני אעשה עם כל אוסף הלקים שלי?

כאילו... בנייה ותחזוק שלה זה יקר נורא, וזה מבאס ללכת למישהי שתעשה לך לק כשיש לך בעצמך מיליון לקים בבית :/
פשוט באמת נמאס לי מחוסר ההצלחה לגדל ציפורניים לתפארת :(
וניסיתי מחזקם וסרומים וכל זה, וזה לא הכי עבד...
מה אתן אומרות?...

Bonushkie

New member
אני עשיתי בעבר בניה

ממש לא ממליצה. לא רק שאת צריכה כל שבועיים-שלושה להוציא כסף(בד"כ לפחות 100 שקל) אבל אם את מורידה ההחלמה ממש ארוכה ומעצבנת. שעושים בנייה משייפים את הציפורן וזה ממש הורס אותה אז שמורידים את הבנייה צריך לחכות שהכל יגדל ולגזור את החלק ההרוס כל פעם. אני הורדתי את הבניה ביולי ורק עכשיו אני מסיימת את ההחלמה, אם אני גוזרת את הציפורניים קצר כבר לא ישאר לי חלק הרוס חוץ מ2 אצבעות אבל לא נשאר הרבה זמן גם לאלה. אבל בת'כלס אם תחליטי להוריד תצתרכי לחכות כמה חודשים(זה שונה לכל בנאדם, אבל זה יכול לקחת גם חצי שנה או יותר) בשביל שזה יחלים לגמרי. אחרי שמורידים גם הציפורן דקה בטירוף מהשיופים ואמנם מתרגלים אחרי כמה זמן אבל זה ממש רגיש ומשגע את השכל.

בכל מקרה שמעתי שזה ממש קשור לתזונה, ושמומלץ לקחת מולטיויטמינים(יש גם ביוטין שמחזק את הציפורניים אבל יש כאלה שזה עובד להן וחלק פחות. לי אישית זה עוזר), לשתות הרבה מים ולאכול יחסית בריא. כרגע עם כל זה + מחזק של OPI והרבה שמן הזנה אני יכולה שהציפורניים שלי יגדלו קצת ולא יהיו קצרות לגמרי כל עוד יש עליהן כמה שכבות של לק אבל בלי לק הציפורניים שלי מתקפלות וזה ממש כואב.

קיצר זה הכל לשיקולך אבל עם כמה שנהניתי מהציפורניים הארוכות שהיו לי שעשיתי בניה, ההחלמה לא שווה את זה.

lilo4

New member
אף פעם לא עשיתי בנייה

אז אני לא יודעת להגיד לך איך זה. אני כן רואה אצל אחותי ואצל דודה שלי- הבנייה נראית מצוין ולשתיהן הייתה בעיה קשה של ציפורניים שנשברות.
אני לא כ"כ מבינה בסוגים השונים שיש, אבל בעיקרון אפשר למרוח לק על הבנייה שעשית.
החיסרון הוא כמובן המחיר והצורך להגיע כל פעם למישהי כדי לעשות את זה.

אם הציפורניים ממש חלשות ונשברות כל הזמן כדאי קודם כל לבדוק עם רופא משפחה, כדאי לעשות בדיקות דם ולראות אם חסרים לך ויטמינים ומינרליים.
יכול להיות שבאופן טבעי הציפורניים שלך יותר חלשות ואולי כל טיפול לא יעזור... אבל זה המצב הקיצוני.
באיזה מחזקים וסרומים השתמשת? מה הייתה השגרה של השימוש בהם?

השבירה של הציפורן גם תלויה בפעילות היומיומית שלך. אם את עושה הרבה עבודות פיזיות זה שוחק את הציפורניים ופוגע בהן.

GiraffAdida

New member
דרושה המלצה - שמן לעור מסביב לציפורניים...

מישהי ניסתה את השמן של ESSIE?

האם יש המלצות למוצר זול יותר?

חייבת הזנה אינטנסיבית שמיועדת לאיזור הזה... קרם ידיים פשוט לא עוזר :(

lilo4

New member
באיזה קרם ידיים השתמשת?

יש לחלאבין קרם ידיים שעושה פלאים לאזור הזה.
יש לי שמן הזנה של OPI, אבל ההשפעה שלו מאוד זמנית והוא ממש לא אינטנסיבי

אם יש לך בבית שמן זית

נסי את זה לפני שאת מוציאה כסף על מוצר ייעודי.
אני משתמשת בשמן זית לימון כי הריח שלו עדין יותר. אבל נראה לי שגם שמן זית רגיל יעשה את העבודה.

iefrat

New member
לא ניסיתי - אבל ראיתי שלשיק יש מוצר יעודי

המוצקים שלהם בכללי טובים (לקים, מדלל)
אז אולי שווה ניסוי

אני מאוד אוהבת את המוצרים של OPI ונהנית משמן ההזנה לציפרניים

למעלה