שרשור שאלות לסוף השבוע

לק ג'ל - זקוקה להמלצה!

היי :)
אני מחפשת מישהי שעושה פרנץ' ברגליים באמצעות לק ג'ל. (שום לק לא נשאר לי על הציפורניים יותר משבוע...)
באזור - רמת גן / פתח תקווה.

כמה שאלות בנושא:
* כמה זמן מחזיק הג'ל באצבעות הרגליים?
* האם הג'ל מוסיף נפח לציפורן? (נהית עבה יותר ונרקאית מלאכותית?)
* איך מסירים את הג'ל?

תודה

denush

New member
מנקדים וכלים לקישוט

רציתי לשאול לגבי מנקדים ומקשטים למיניהם.
מצאתי פה סט מנקדים שנראה מעולה ומאוד נוח, הבעיה שנראה קצת יקר והייתי רוצה או להזמין משהו יותר זול או למצוא משהו בארץ.
מישהי יודעת איפה מוצאים משהו דומה בסגנון?

ורציתי לשאול אם בכלל יש איזשהם עצות למישהי לגבי במה הכי נוח לקשט באופן כללי.
תודה על שיתוף הפעולה :)

denush

New member
זה בדיוק מה שחיפשתי!

תודה, אני מזמינה! זה נראה בדיוק כמו מה ששמתי...

Nakuro

New member
אני קניתי מנקד בביוטיקר

יש לו שני ראשים והוא עלה 4 שקל. זול ומאד נח :)

Name Of a User

New member

ממליצה עליו גם, הוא מאוד נוח ויש לך אופציה לנקודות גדולות או קטנות ואת יכולה גם לשחק בעצמלך עם הגדלים ע"י הזזה של המנקד.

denush

New member
תודה לשתיכן, נשמע אחלה

נשמע שבמחיר כזה שווה לרכוש אותו בכל מקרה! :)

trilliane

Well-known member
מנהל
הזמנתי בדיוק כזה רק יותר בזול ב-Buy in coins

http://www.buyincoins.com/details/c...arbleizing-dotting-pen-gift-product-1379.html
זה נראה בצבעים שונים אבל בפועל זה לא (התמונה היא של סט דומה, לא שזה משנה). המשלוח חינם ואפשר גם למצוא קופונים אם מחפשים קצת בגוגל (לא שהאחוזים האלה משנים הרבה כשמדובר במחיר התחלתי כ"כ נמוך).

שירנהנה

New member
קישוטי מדבקות לציפורניים

היי,
אני מאוד אוהבת מדבקות קטנות לציפורניים בכל מיני צורות (פרחים, פפיונים וכדומה).
חשוב לי שזה יהיה מועצב וייחודי ולא סתם... באמת משהו יפה.
מישהי יודעת איפה אני יכולה למצוא לקנייה דרך האינטרנט?

|מטוס |הצטיידות בארה"ב...

שלום,
אמא שלי תהיה בקרוב בניו יורק ומכיוון שהבנתי ששם הלקים מהחברות הטובות זמינים ונמכרים בזול (זה נכון?) אני רוצה להצטייד ויש לי כמה שאלות:

1. קראתי שרשורים קודמים על הלקים הלא רעילים - essie, opi, orly וכו'. איזה מהם הכי מומלצים מבחינת נוחות מריחה ועמידות?

2. אני משתמשת כשכבת בסיס במחזק ציפורניים של שיק. המטרה היא להגן על הציפורניים ושלא יצהיבו. יש חלופה מומלצת בלי הרעלים?

3. אני משתמשת במייבש לק של ג'ייד ומרוצה, מישהי יודעת אם הוא בטוח מבחינת רעלים ואם לא, איזו חלופה מומלצת?

4. יש לי לק ישן של קרליין שמאוד אהבתי והמרקם שלו כבר לא טוב - מס' 233 אם מישהי מכירה - צבע חום כהה מטאלי כזה שקצת מנצנץ. היום קרליין כבר לא מוכרים אותו. מישהי מכירה לק דומה של חברה אחרת?

5. מתחשק לי לק ניוד כמו זה שפה
http://www.thepolishaholic.com/2012/01/essie-spring-2012-navigate-her.html
אבל היא כותבת שהוא לא קל למריחה ונדרשות שכבות רבות - זה לא טוב לי, גם ככה לוקח לי שעות לייבש את כל השכבות. יש המלצה למשהו דומה שלא דורש יותר משכבה-שתיים?

תודה רבה!

hollypop girl

New member
אין לי מושג על איזה לק של קרליין

את מדברת אבל ידוע שהלקים של קרליין מיוצרים על ידי שיק, ולפיכך בשיק יש דיופ (העתק) מדויק של
כל הלקים של קרליין.
אממ...לא הייתי קוראת לו ניודי אבל אני יודעת שיש צבע דומה בג'ייד (אין לי אותו אבל ראיתי בהמון סופר-פארמים)
ויש גם בביוטיקר (אני יכולה לבדוק לך מספר אם את רוצה...)

את שאר השאלות אני אשאיר לאלה שמכירים את הלקים האלה יותר טוב ממני....

trilliane

Well-known member
מנהל
גם הלקים שנמכרים בפארמים בישראל לא רעילים

יש רק סוגים זולים במיוחד (GK או Eve Cosmetics שידוע לי שיש בהם רעלים).

1. אורלי, אסי, OPI כולן חברות טובות; אי אפשר לענות על השאלה באופן כללי כי הפורמולה משתנה מלק ללק וגם נוחות או עמידות הן אינדיבידואליות ומשתנות מאישה לאישה. אני חובבת אורלי מושבעת (אפשר להשיג בקלות גם בישראל, אפילו לא בהפרש ניכר) ורוב הלקים נוחים לי מאוד אבל יש גם כאלה שלא (והעמידות משתנה מאוד בין אחד לשני).

2. בפורמולה של שיק אין רעלים לפי מה שהצהירו. יש הרבה בסיסים ומחזקים טובים, מציעה לך להיעזר בחיפוש (צד שמאל למעלה) ולקרוא דיונים קודמים בנושא (יש בשפע). אבל אם טוב ונוח לך עם שיק לא רואה סיבה להחליף.

3. למיטב הבנתי גם בפורמולה של ג'ייד אין רעלים. אם את מרוצה – אחלה.

4. אם לא תמצאי בשיק, קניתי לק חום מטאלי של WOW ואני מרוצה מהגוון (והמחיר ללא תחרות – 8 ש"ח בלבד).

5. ורוד בהיר אינו הצבע שלי אז אין לי מושג. גוונים פסטליים נוטים להיות בעייתיים, אבל יש גם כאלה אטומים יחסים (למשל Flirt של רבלון שהוא ורוד-לילכי או You're Blushing של אורלי שהוא לילך מעושן ושניהם קרובים לאטימות מלאה כבר בשכבה הראשונה).

katyaa181

New member
הלק הג'ל...

כמה שאלות ...
* כמה זמן מחזיק הג'ל באצבעות הרגליים?
* האם הג'ל מוסיף נפח לציפורן? (נהית עבה יותר וניראת מלאכותית?)
* ואיך מסירים את הג'ל?

lilo4

New member
צריכה המלצות על לק סגול

אני מחפשת בנרות לק סגול כהה [או יחסית כהה] שיהיה בגוון קר. יש לי לילך, יש לי סגולים עם נטייה לוורוד, אבל אני רוצה סגול נקי, קר.
לא אכפת לי מאיזו חברה, כנראה שאני ממילא אעשה הזמנה גדולה מטראנסדיזיין, אז הכול הולך

תודה רבה

למעלה