סופשבוע רווי אלכוהול ובין לבין קצת אוכל
בחמישי בערב אחרי ערב רווי אלכוהול בלואי ואחר כך עוד בקבוק עראק קריסטליטו מלפני 15 שנים שחבר מצא בארון . לא יודע מה תאריך התפוגה של משקאות כאלה אבל שרדנו
. משם סמבוסקים באבולעפיה ליד גן העיר- די יקרים , בצק עבה מדי והמילוי לא הרשים. ולחלוטין לא משהו שיצרב בזכרון אבל עשה את העבודה.
בשישי בצהריים יומולדת בביר גארדן על כיכר דיזינגוף. לוקיישן די פופולרי לימי הולדת של שישי בצהריים ( פעם רביעית שלי). אווירה נחמדה ושמחה עם נוף לכיכר ההומה בשישי, אלכוהול בתמחור סביר וכל מה שטעמתי היה אחלה- סלט ארטישוק בלבנה, נקניקיית עגל בלחמניה ופרעצל. הצ'יפס כרגיל דקיק ותעשייתי אך לפחות היה חם ישר מהשמן.
לאחר שנ״צ טוב הלכנו בערב ל״אחים". בגלל שאיחרתי קיבלתי עונש ולא הייתי מעורב בהזמנת המנות. לא נורא, בכל זאת היה מוצלח
היינו חמישה והזמנו לחלוקה: לבנה ביתית- לבנה טעימה שיהיה כיף לנגב עם הלחם הנהדר שלהם, פרוסות סינטה צלויה עם סלט חציל שרוף- המנה שטיפה אכזבה כי היתה די ״רגילה״, ספאייח טלה פיתה צלויה ממולאת עגל טלה עם עגבניות- מנה מצויינת, עם מילוי עשיר ולא יבש בכלל כמו שחששתי, שתי מנות שיפודי פרגית- ואו. כל כך פשוט אבל משהו בתיבול של השיפודים הקפיץ אותם הרבה מעל לשיפודי הפרגית הסטנדרטיים.
ברוקולי עם טחינה ופיסטוקים וכרובית צלויה בגוספר ויוגורט היו מלווים מצויינים וקלים למנות הבשר.
סך הכל כולל 5 קנקני בירה סטלה (ליטר כ״א) שילמנו כ-130 שקל לאדם.
בקיצור היה מצויין , ולדעתי אחת המסעדות הכיפיות בתל אביב!
בשבת, הייתי בתהליך התאוששות אחרי כמה ימין מלאים בשתייה הזמנתי מ״וונג״:
מרק פו (54) שהיה לא רע, הציר יכל להיות עם קצת יותר עומק אבל עדיין בכיוון.
בו רייס- נתחי פילה צרובים, בצל, פלפל אדום יבש, פלפל ירוק חריף, כוסברה טריה ותבלינים בתוספת אורז מלא (62). בפועל נתחי הבשר היו צמיגיים מאוד, והרוטב היה בעיקר חריף וסובל מהרבה יותר מדי שמן. לא מנה מוצלחת.