אז מה אכלתם בסוף השבוע?

gastro101

New member
ריזוטו קינואה ודלעת וראגו פטריות

ללימור לניאוד תירוש- בעבר בעלת מדור הבשול בגלריה של הארץ - יש פינה קבועה בימי רביעי בתוכנית של טל ואביעד ב99FM , שעה 7.45
אני מקשיבה לה באדיקות , לרב היא נותנת קווים כללים והמתכון מופיע בפייסבוק של התוכנית
השבוע נתנה מתכון לריזוטו קינואה שתפס את ליבי והחלטתי להכין לארוחת ששי
כתוספת חשבתי על "ראגו פטריות " -פטריות פורטובלו ושמפיניון שהוקפצו על מחבת לוהטת עם שום וטימין, קצת יין לבן ובסוף שמנת מתוקה.
הריזוטו יצא מצוין , הפטריות השתלבו מעולה ובצד סלט ירקות עשיר
הסועדים ליקקו את הצלחת ושיבחו מאד
מתכון חדש (דל פחמימות ) נכנס לרפרטואר הארוחות שלי
 

mereng

New member
גם אני רציתי לנסות את המתכון ! נקרא נפלא !

האם הכנת בתרמומיקס ? אני כבר לא רואה את עצמי עומדת ליד סיר חצי שעה ובוחשת....
 

gastro101

New member
הטרמומיקס התקלקל -לא מחמם. זה היה קל מאד- המחבת על הגז

בינתים אני חותכת פטריות , מכינה הסלט ובין לבין מוסיפה מצקות ציר דלעת לקינואה. קלי קלות ובניגוד לאורז היה מוכן מהר.
במתכון היא ממליצה לשים מעל אגוזים קצוצים- אני חולקת . זה לא מסתדת לי עם המרקם הענוג.
 
למעלה