ריזוטו קינואה ודלעת וראגו פטריות
ללימור לניאוד תירוש- בעבר בעלת מדור הבשול בגלריה של הארץ - יש פינה קבועה בימי רביעי בתוכנית של טל ואביעד ב99FM , שעה 7.45
אני מקשיבה לה באדיקות , לרב היא נותנת קווים כללים והמתכון מופיע בפייסבוק של התוכנית
השבוע נתנה מתכון לריזוטו קינואה שתפס את ליבי והחלטתי להכין לארוחת ששי
כתוספת חשבתי על "ראגו פטריות " -פטריות פורטובלו ושמפיניון שהוקפצו על מחבת לוהטת עם שום וטימין, קצת יין לבן ובסוף שמנת מתוקה.
הריזוטו יצא מצוין , הפטריות השתלבו מעולה ובצד סלט ירקות עשיר
הסועדים ליקקו את הצלחת ושיבחו מאד
מתכון חדש (דל פחמימות ) נכנס לרפרטואר הארוחות שלי