8000 זה כלום בפארק
וואו, לא ידעתי שההופעה של הפט שופ בויז היתה עד כדי כך ריקה... חבל, יש להם הופעות טובות. לולא המחיר והמיקום הייתי שוקלת.
אני לא מתל אביב. בשנים עברו לא היו בשעות הסיום של ההופעות רכבות לעיר מגוריי (הן הסתיימו מאוד מוקדם), והאוטובוסים... חרפה. באמת. הייתי מחכה לפחות שעה-שעה וחצי אחרי ההופעה על הדשא כדי שיהיה איזשהו סיכוי לצאת, וגם אז לא תמיד יצאו אוטובוסים בזמן, אלו שיצאו לא התמודדו עם העומס ודחקו אנשים בצורה מזעזעת - ובשעות הללו זה מאסף אז מדובר על שעה-שעה וחצי באוטובוס שמלא עד אפס מקום בעמידה, ובפעם האחרונה שעשיתי זאת הנהג העצבני רב עם אחד הנוסעים שנפל ליד באיזה ברקס בעומס האנשים, ופשוט עצר אי שם ברמת החייל וסירב להמשיך לנסוע או להוריד נוסעים עד שהנוסע שמרגיז אותו לא יעזוב. בלחות, במזגן שלא עובד, אשכרה ניסינו לפשר בין הצדדים במשך יותר מ-25 דקות כדי שהנהג יסכים להמשיך בנסיעת הסיוט הזו.
אם מרגע סיום ההופעה ייקח לי פחות מארבע שעות להגיע הביתה - מרחק 25 דקות נסיעה ברכב אם אין פקקים, אני צנצנת.
הייתי לפני כמה שנים בהופעות הקיץ בהייד פארק, לונדון, המקבילה לפארק הירקון שלנו, גם מבחינת מימדי קהל (היו מעל 50,000 אלף לדעתי) - נגישות מדהימה, התחלה בזמן וסיום בשעה שמאפשרת לכל הקהל לתפוס את הטיוב בנחת בחזרה (למרות שיש אוטובוסי לילה), עמדות למילוי מים חינם בכל מקום עם שילוט מואר וגדול כדי שתמצא אותן (בכלל, בסוף הופעה גדולה בבריטניה אפשר ללכת לדוכן שמוכר שתייה ולבקש כוס מים קרים בחינם והם חייבים להגיש לך!), אפילו במקום הנקניקיות הדלוחות של פארק הירקון היה אוכל נהדר והיתה מין חצר אחורית שאם הלכת אליה לפני ההופעה זכית במנה של בן אנד ג'ריז חינם. בלי דחיפות, בלי חוסר נשימה, וקהל הרבה יותר חי וכיפי ממה שיש בפארק הירקון. ומה שמדהים, כל זה היה עדיין במחיר נמוך יותר ממה שרדיוהד לוקחת להופעתה הקרובה בארץ.