אוכל ביתי, ולא מעט ממנו
חברים הוזמנו בשישי בערב, על ילדיהם.
הכנתי שקשוקה עם עגבניות מרוסקות של מוטי ועגבניות שרי מתוקות
פוקאצ'ות בשלל ציפויים (זיתים, שומשום, זעתר)
קיש פטריות
בורקיטס עם גבינה מלוחה
לביבות תירס
קנאלוני במלית בטטה ושום קונפי, אפויים ברוטב בשמל
סלט ירקות מנדטורי
פסטה בחמאה, עגבניות, שום ובזיליקום- הטף ביקש
פרוסות חצילים אפויות עם שמ"ז ומלח
 
ולקינוח עוגות שמרים מהבצק של מיספטל, שיצא מעולה! חלק במלית וניל-לוטוס עם שוקולד לבן, וחלק במלית נוטלה-חלבה.
 
למחרת בצהריים נאכלו השאריות+ הוספתי מג'דרה שיצאה נפלא בזכות טיגון ארוך ואיטי של 3 בצלים ענקיים. הבצל יצא שחום ומתקתק.
 
בערב כבר לא היה לי כוח להכין כלום, אז הסתפקנו בקלחי תירס, ביצים קשות וקוטג'