האוכל הכי טעים הוא...
כבר גיליתי מזמן, בתקופה הארוכה והארורה בה נתקעתי בארץ מסיבות שונות, שבעוד מסעדות פה נוטות הרבה פעמים לבאס ולעצבן אותי (בשירות גרוע, בתמחור רע, באוכל לא מרשים, בבייקון טלה...), הרוב המשמעותי של חוויות האוכל הטובות שלי בשנה הזו היו בבישול ביתי.
אז בשישי בטוויסט של הרגע האחרון נחתה עלינו ארוחה בסגנון אסייתי אצל קרובים. נפלאה מכל היתה המנה הראשונה, שנראתה כמו ציור על הצלחת (שעזרתי לסדר לפי הוראותיה המדוקדקות של המארחת) במקלונים של גזר, עיגולי מלפפון, בוטנים שבורים, "ענן" של אטריות שעועית, חתיכות שייטל משובח ורוטב דליל אך מצוין שמחבר הכל, ובכל ביס יש מרקמים וטעמים אחרים.
בקפיצה לחברה טבעונית ישבנו בערב סביב עלי גפן שהיא הכינה, חלק במילוי אורז וקינואה וחלק במילוי פריקי, ושניהם עם המון ירוקים ולימון (גרידה ומיץ). בצד טחינה טובה עמוסת עירית, ועוד קערה גדולה של סלט מהזן האהוב עליי בקיץ - מלא מלא עשבים מכל הסוגים, צ'ילי טרי, שקדים קלויים, קצת גרגירי חומוס, לימון ושמן זית. כמה פשוט, ככה מענג.