אז מה אכלתם בסוף השבוע?

mereng

New member
BBB פארק המדע, רחובות + נאפיס חולון

ארוחה בהרכב משפחתי של 12 איש, מתוכם 4 ילדים, שישי בצהריים.
המקומות הוזמנו מראש, ואכן חיכה לנו שולחן ערוך ומסודר כולל תפריטים


התפריט רחב, וכל אחד מצא מה לאכול- גם הטבעונית וגם חובבי הדיאטה.
במסעדה חדר משחקים חמוד שהעסיק את הטף באושר רב- הלוואי שהיו יותר כאלו במסעדות, זה בהחלט מאפשר להורים ולילדים להנות יותר. בנוסף הילדים קיבלו צבעים ודפי צביעה, ובלונים- באמת שמזמן לא נתקלתי ביחס כל כך חם ונעים לילדים.

השירות היה מצויין- מהיר, אדיב, מדוייק. קיבלתי המלצה על משקה גרוס בטעמי מישמש תפוז ("הדרים") שהיה נפלא, מרענן ולא מתוק מידי. אני הזמנתי המבורגר טבעוני על בסיס סויה וסלק, היה מאוד טעים ! טבעות בצל גם היו מוצלחות.

שורה תחתונה- מקום נפלא למשפחות עם ילדים, בהחלט נשוב!

נאפיס חולון - זו היתה אחת המסעדות הכי גרועות שנתקלתי בהן בשנים האחרונות. באנו עם אפס ציפיות, הזמנו אוכל פשוט (שניצלים וצ'יפס, פסטה) והכל היה רע לתפארת- החל מזה שלקח למנות 45 דקות להגיע לשולחן, והאוכל עצמו פשוט מחריד, תעשייתי ופשוט לא טעים- אף אחד מאיתנו לא סיים את המנה שלו.... אפילו לא חצי ממנה.
השירות היה איטי ומבולבל והמנות יצאו עם טעויות (למשל ביקשנו ספגטי והגיע פנה, והמלצרית טענה שהזמנו פנה....מרגיז ממש!)
ברחנו ולא נחזור לעולם.
 

החתולית

New member
ה- BBB היא רשת חביבה

ובסניף ברחובות הייתי כמה פעמים. אוכל פשוט, בדרך כלל שירות טוב ויופי של מקום לפגוש בו חברים מרחובות

&nbsp
אני חושבת שנאפיס היא רשת שהיא בדיוק ההפך מ- BBB.
 

גודבאר

New member
תודה על הטיפ. הזמנתי את משקה המישמש והיה מצוין


הוזמנתי למפגש חברים ב-BBB. בנוסף למשקה הוזמן גם המבורגר אסאדור מנתחי אסאדו וקאפ אנטריקוט, תוספת צ'דר ובצל מטוגן שניתנה בקמצנות משהו (תומחרה ב-11שח) וצ'יפס. סה"כ הכל היה טעים והשירות היה חביב ומהיר. ההמבורגר היה כלול במבצע 1+1 לחברי מועדון.
חשבון כ-80 ש"ח לאדם לפני שירות מה שגרם לי להבין למה אנשים עומדים בתור של הויטרינה
 

trilliane

Well-known member
מנהל
ארוחת בוקר ב"שרויטמן", בית קפה/מאפה קטן בנחלת יצחק בת"א

טעים, נעים ומאוד לא דיאטטי...
הזמנו ארוחת בוקר ליחיד (סלסלת לחמים, גבינות שמנות, זיתים, סלמון מעושן בכמות נדיבה, הרינג בשמנת, סלט ביצים במיונז...) וסלט ירקות טרי וטעים בשמן זית ולימון ועל בסיס קרם פרש (בדיעבד הוא היה ממש מיותר בעיניי, לא חייבים להטביע כל דבר בשמנת). המאפים לא זולים אך טובים מאוד; אכלתי משהו קטן (בבצק עלים מסוגנן) שרק יצא מהתנור, לא זוכרת את שמו (מילוי גבינה).

זו הייתה הפעם הראשונה שפגשתי גבינת קמבזולה (שילוב של קממבר עם גורגונזולה) טעימה להפליא (ומשמינה להחריד...) מזל שבדקתי רק בדיעבד, כי יצא די מושחת
. לא ארוחת בוקר מטורפת ועדיין עם אלף קלוריות או משהו כזה, זו הפכה להיות הארוחה העיקרית של היום בלי שהתכוונתי...


נו, ואיך הפרצעל המהולל? חמוד מאוד; קצת כמו לאכול לחם בטעם של בייגלה (החטיף). שילוב מגניב לאוהבי הבצק. גם הלחמים האחרים היו טובים, וכמובן, כשבית הקפה הוא גם מאפייה, הכול טרי
.

המקום נראה מצליח; בשעות הבוקר/צוהריים ביום חול התחלופה גבוהה ורוב הזמן היה תור לקופה (ההזמנה והתשלום בקופה, יש רק הגשה לשולחן, ורבים הגיעו לקחת). יש גם מתקן מים (לא מסוננים) בשירות עצמי, אני בעד
. החיסרון היחיד (מבחינתי) הוא שהישיבה על כיסאות/ספסלים קשים, בפעם הבאה אצטייד בכרית. בשורה התחתונה, כיף לראות עסק שכונתי קטן מוצלח ומצליח (מזרחית לאיילון!
).



 

25306yosef

New member
אני הייתי מסתפק בהחלט במאפים ובגבינות ומוותר על כל השאר.

כשאני מגיע למקום כמו שרויטמן בנחלת יצחק (שהוא בית מאפה לכל דבר ועניין), אני מסתפק במאפים בלבד.

אין לי כל צורך במקום שכזה בסלטים ובדגים. אבל גבינות קשות (ומשמינות להחריד...) כתוספת למאפים, אף פעם לא מזיק.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
אין הרבה "שאר"... ולא כולם רוצים רק בצק וגבינה

 

25306yosef

New member
אני דווקא אוהב חזרת.

אכלתי חזרת אצל אלחנן בקיבוץ משמרות והיה נחמד. כמובן שזה היה בתוספת לבצק עם גבינות.
 

החתולית

New member
הפרעצל של שרויטמן נפלא

הוא המציא אותו עוד כשהיה השף של מסעדת אורקה. זה אחד מהבתי הקפה / מאפיות הטובים בתל-אביב לטעמי (לא שביקרתי בכולם).
 
לחם המחמצת הידני שלו אלוהי

וגם הפרצל והכריכים ובעצם הכל שם פשוט טעים מאוד
בפעמים שאני חוטאת מהפליאו ורוצה לחם אז זה החטא המועדף עלי
 

gastro101

New member
שאפה בר ביפו וסיר מלא כל טוב

בשיש צהרים , הצטרפתי לבעלי שנהנה בפסטיבת ג'אז יפו- השנה התקיים הפסטיבל במבנה של ניסן נתיב, סמוך לשוק הפשפשים . בניסן נתיב יש בית קפה בשם ניסו, היה עמוס מאד ובעלי המנוסה אמר שהם איטיים מאד. בתפריט כריכים מענינים
אז צעדנו לשאפה בר והתקבלנו בחמימות. לבקשתנו- קנקן מים צוננים וכוסות -אבל מפלסטיק -צבעוני
הייתי רעבה מאד ואכלתי ארוחה חובקת עולם- כוס גספצ'ו (ספרד) שהיה טעים וחרפרף, סיגר עבה במלית תפוחי אדמה ואפונה בתבול הודי , לחמניה עם בשר בבשול ארוך עם מירין וסויה- המנה החלשה בארוחה, היה חסר תבול , קינחתי בטירמיסו שהיה מעולה. הוא לקח מנה הודית של אורז, דאל ועוד תבשיל ונהנה מאד. המלצר , ציין ש"אכלנו יפה" ובגלל היחס האוהד קבל טיפ של 20%. לפני דמי שרות ב 200 שח
מקום נחמד, אוכל מגוון , לא יקר.

בשבת הגענו לילדים בקבוץ עם סיר גדול של תבשיל ירקות בקארי - 3 שעות בתנור- יצא מעולה , סלט, סיר אורז , עוגה בחושה ו..שבענו ואף הותרנו
 
למעלה