יום ראשון, שבוע חדש- מה מבשלים היום?

Maldini Girl

New member
אז אתמול הייתה הארוחה המדוברת

מרק פלפלים צהובים- יש לי בעיה. זה מרק מהילדות שלי. אמא שלי הייתה עושה אותו רק עם פלפלים, אבל כשמכינים ממנו לכמות גדולה קשה לברוח מלהכניס אליו תפוח אדמה, אחרת כמות הפלפלים שצריך היא פשוט אדירה מה שהופך את זה למרק סופר יקר. התפוח אדמה מעמעם וסופח את הטעמים של הפלפלים, ניסיתי לפצות על זה בתיבול אבל לדעתי לא הצליח. באופן מפתיע החברים עפו על המרק, אחד מהם שציין שהוא לא בן אדם של פלפלים גם לקח תוספת. טוב, אולי כי הם לא יודעים כמה טעים היה המרק של אמא שלי.
&nbsp
פוקאצ'ה- שהבחור הכין, נטרפה.
&nbsp
סלט ירוק וסלט קפרזה- יצאו אכלה ונאכלו יפה.
&nbsp
כרובית אפויה- אפילו לא הגעתי ללטעום איך היא יצאה מרוב שהיה הרבה אוכל. אבל נראתה כל כך טוב.
&nbsp
פרגיות בשמנת ופפריקה מעושנת- יצא מעולה, למרות שבדיעבד היה חסר עוד פפריקה מעושנת. החברים אהבו.
&nbsp
סלמון- הבחור הכין לו רוטב מדהים מלא באומאמי, עם פטריות שיטאקה ועגבניות שרי ובוניטו, לא יודעת מה עוד היה שם. אבל יצא מטורף ממש.
&nbsp
אורז- בסוף ויתרתי על התיבול והכנתי באמת אורז לבן, שהיה תוספת מעולה לכל הדברים.
&nbsp
לקינוח הבחור הכין קרם ברולה במנות אישיות. הוא השתמש במקל וניל נהדר שקנינו לפני כמה ימים בשוק שהעיף את הקרם לשמיים.
&nbsp
בקיצור. הייתה ארוחה מדהימה וסופר טעימה. נראה לי שגם החברים ממש נהנו.
 

ybo4

New member
נקרא נהדר


והכי נפלא - שעכשיו יש לך מקום להמשיך ולבשל, לארח, להתנסות.
משמח בהחלט
 
למעלה