אז אתמול הייתה הארוחה המדוברת
מרק פלפלים צהובים- יש לי בעיה. זה מרק מהילדות שלי. אמא שלי הייתה עושה אותו רק עם פלפלים, אבל כשמכינים ממנו לכמות גדולה קשה לברוח מלהכניס אליו תפוח אדמה, אחרת כמות הפלפלים שצריך היא פשוט אדירה מה שהופך את זה למרק סופר יקר. התפוח אדמה מעמעם וסופח את הטעמים של הפלפלים, ניסיתי לפצות על זה בתיבול אבל לדעתי לא הצליח. באופן מפתיע החברים עפו על המרק, אחד מהם שציין שהוא לא בן אדם של פלפלים גם לקח תוספת. טוב, אולי כי הם לא יודעים כמה טעים היה המרק של אמא שלי.
 
פוקאצ'ה- שהבחור הכין, נטרפה.
 
סלט ירוק וסלט קפרזה- יצאו אכלה ונאכלו יפה.
 
כרובית אפויה- אפילו לא הגעתי ללטעום איך היא יצאה מרוב שהיה הרבה אוכל. אבל נראתה כל כך טוב.
 
פרגיות בשמנת ופפריקה מעושנת- יצא מעולה, למרות שבדיעבד היה חסר עוד פפריקה מעושנת. החברים אהבו.
 
סלמון- הבחור הכין לו רוטב מדהים מלא באומאמי, עם פטריות שיטאקה ועגבניות שרי ובוניטו, לא יודעת מה עוד היה שם. אבל יצא מטורף ממש.
 
אורז- בסוף ויתרתי על התיבול והכנתי באמת אורז לבן, שהיה תוספת מעולה לכל הדברים.
 
לקינוח הבחור הכין קרם ברולה במנות אישיות. הוא השתמש במקל וניל נהדר שקנינו לפני כמה ימים בשוק שהעיף את הקרם לשמיים.
 
בקיצור. הייתה ארוחה מדהימה וסופר טעימה. נראה לי שגם החברים ממש נהנו.