מניסיוני תפוחי אדמה בתנור מתקבלים שונה כשמוכנים מזנים שונים
קשור לאחוז העמילן ואולי גם לפרמטרים נוספים שאיני מבינה בהם. יש זן (אין לי מושג מה שמו, לצערי
) שיוצא לי בדיוק כפי שאני אוהבת – נימוח ומתקתק, ואילו זן אחר יוצא קשה וקמחי יותר. שניהם תפוחי אדמה עם קליפה חומה עדינה ובשר צהבהב (אחד צהוב בהיר–לבנבן, השני צהוב עז יותר) ולצערי אני לא יודעת להבדיל ביניהם לפי הקליפה (אני גם לא זו שעורכת את קניות הירקות; הבחור מביא מה שיש על המדף באותו יום ונראה טוב). רק כשאני קולפת אני מגלה מה "הגרלתי".
את סדרת הגורמה המדוברת אני לא מכירה; אני לא מתרשמת ממילים כמו "גורמה", אבל לו יכולתי להבטיח (למשל באמצעות מותג) שאני מקבלת תמיד זן מסוים שמתאים לי ולא נדונה לתנודות אקראיות בהספקה של החנות, זה היה לא רע.