מאסטר שף V משחקי השף

ריאלטי של אוכל

היי,
ראיתי שפרסמו היום את משחקי השף ואני שואל את עצמי מה ההבדל...
מה אתם חושבים?

מהפרומו מדובר על הבדל ענק!

נתחיל מזה שהשפים לא יודעים מיהם המתמודדים אלא רק אחרי הטעימות. בניגוד למאסטר שף שהמתמודד הכין מנה אחת וכל השופטים התחלקו במנה הזאת. במשחקי השף מכינים שלוש מנות אחת לכל שופט (הרבה יותר אסטתי אם שואלים אותי)I. דבר שני, כל שופט הופך להיות מנטור זאת אומרת שבתוכנית הזאת אפשר ללמוד על אוכל ועל איך מכינים אותו, כמו בתוכניות בישול. במאסטר שף השופטים הם רק שופטים. אין עזרה ממשית, נותנים למתמודדים לנסות בעצמם לטוב ולרע.

לאור העונה הירודה של מאסטר שף, משחקי השף נראים כמו משב רוח רענן, ואני בהחלט הולכת לצפות בתוכנית (עם ארוחת ערב מלאה מול הטילוויזיה)

kriz

New member
מאסטר שף V משחקי השף

הערב עולה לאוויר התוכנית "משחקי השף", ריאלטי בישול חדש שפותח ב"רשת" בכיכובם של השפים מאיר אדוני, אסף גרניט ומושיק רוט ובהנחייתה של מירי בוהדנה.
"משחקי השף", בדומה למבחן הסנדביץ מאסטר שף, מתחילה במבחן הטעימה העיוורת.
בניגוד למאסטר שף בתוכנית משחקי השף השפים ידריכו את המתמודדים בנבחרות שלהם, וילוו אותם כמנטורים אישיים לאורך כל התכנית.

אם כך נוצר כעת- מאסטר שף V משחקי השף, או שמא תגידו קשת נגד רשת...

מה דעתכם??

gOLDqUIN

New member
לפי מה שאני רואה

הן לא ממש דומות התוכניות.
נכון שעל פניו נראה כאילו הטעימה העיוורת היא אותו דבר, אך לא.

כל שף מקבל צלחת ולא חייב לאכול מה שהאחרים משאירים לו. או אוכלים לפניו עם הידיים.
ההמשך יהיה עם נבחרות שלומדות ומבשלות יחד.
הייתי אומרת שזה שווה ערך ל - "the voice" רק בבישול.
נראה הרבה יותר מרענן ואני בהחלט צופה ואמשיך לצפות.

כולם אוכלים במאסטר שף מאותה צלחת

שלום
מה דעתכם על זה?

אני לא חושב שהדבר ראוי.
בחו"ל זה לא היה עובר ביכלל. שם, מספיק שמתמודד (טופ שף) יטעם עם האצבע מתבשיל, או ישתמש בכלי פעמיים והוא עף!
הרעיון שארבעת השופטים חולקים אותה מנה וכל אחד משאיר לבאים אחריו את הפירורים והנוזלי גוף שלו - לא לעניין בכלל.
בכלל, חלקם לא ממש אוכלים באופן אסטטי.
נדמה שלשופטים לא אכפת.
אבל לי כצופה זה לא נראה טוב ולא נעים לראות את זה.
מה הסיפור לחלק את המנה ל-4 או להשתמש ב-4 צלחות נפרדות.

kriz

New member
לא הספקתי לראות אתמול את משחקי השף

מקווה להספיק היום...

Nightingale5

New member
שמתי לב להבדל העיקרי

והוא שבמשחקי השף יכולים להגיע מתמודדים עם ניסיון מקצועי לעומת מאסטר שף ששם זה אסור ממה שהבנתי

למעלה