סקר: למי הייתם נותנים תכנית בישול?

סקר: למי הייתם נותנים תכנית בישול?

איזה מתמודד הצליח לגרות לכם את בלטות הטעם פעם אחר פעם?

איזה מנות שלו גרמו לכם לומר

כמו מי הייתם רוצים לבשל?

שתפו אותנו בדעתכם...

יופי של סקר

אני מקווה שבהפקה יתייחסו לזה וישקלו לתת למתמודדים תכנית
בכל אופן
יש כמה שאני אוהבת במיוחד ומעריכה: שי, פאולין, תום,דליה וג'קי
שי ופאולין, למרות שהם מבשלים מצויין האוכל שלהם "גורמה" מידי לטעמי, ויש מספיק כאלו. אני אוהבת יותר בישול בסיסי ופשוט של בית, טעים ומחומרים זמינים שלא דורש שעות במטבח.
תום וג'קי- הייתי שמחה בכייף, האוכל שלהם פשוט יחסית, אבל תמיד עם איזה טוויסט מקורי.
אבל
מי שהכי הכי הייתי רוצה זאת דליה. מכמה סיבות:
1- אין באמת תכנית בישול ישראלית עם אוכל דרום אמריקאי אותנטי
2-אני מאוהבת במיבטא שלה, פשוט כייף לשמוע אותה מדברת
3- העיקר: אני אוהבת את הגיוון של המתכונים שלה, יש לה ידע בהכל, מאיך להכין רוסטביף מושלם ועד משהו בסיסי כמו מרק דגים. מאוד אוהבת את הגיוון שלה, וגם תכלס כל מנה שלה מצליחה ברמות.
בקיצור: דליה !

Haad Yao

New member
עונה

למי הייתי נותנת תוכנית בישול: עם היד על הלב, אני לא כל כך מתה על התופעה של פליטי ריאליטי שמשתלטים על המסך. לכן, אפילו את המתמודדים האהובים עלי ביותר (כמו תום) הייתי רוצה לראות לא כמנחים ראשיים של תוכנית בישול. יש מספיק שפים בשביל זה. אבל אפשר להזמין אותם לפעמים ולבשל אתם.

מתמודד שהמנות שלו גרמו לי לרייר פעם אחר פעם - לתום היו כמה מנות יפיפיות , אבל מי שקלע בול לטעם שלי היו פאולין ושי.
מנות שהייתי מתה לאכול - הריביולי של שי עם עגבניות טריות, סוכריות הפסטה של פאולין, לדליה היה מרק דגים שנראה מכוער מבחוץ אבל הייתי מתה לאכול אותו, פאי רועים של פאולין, קיש סלמון של תום ובטח אם הייתי רואה שוב את התוכנית הייתי נזכרת בעוד.

הייתי רוצה לבשל כמו תום או פאולין. אבל אני לא מבשלת בכלל אז זה סתם בתיאוריה

דורית1900

New member
הייתי רוצה ללמוד קצת על בישול טבעוני

ולכן הייתי שמחה אם מיה היתה מלמדת קצת.

AlabamaW0rley

New member
אני מהראשי ומצטרפת לבקשה

יש הרבה מאוד תוכניות בישול ורעיונות יצירתיים, אבל כמעט ולא מדברים על טבעונות. הייתי שמחה לתוכנית בישול טבעוני בהנחיית מיה או כל אחת אחרת.

בישול מקורי

תום וג'קלין גרמו לי לרייר לא פעם מהמנות שהגישו. מנת המח של תום ומנת הרבליו הממולא של ג'קי גרמו לי לוואו . הייתי רוצה לדעת לבשל כמו תום. האמת אהבתי גם את הבישול של שי ודליה המקסימה.

אני הייתי שמחה

אם לג'קי היתה תכנית בישול. האוכל שלה נראה מקסים בעיני, אני אוהבת שהיא לוקחת מתכון בסיס כלשהו ומוסיפה עליו כל מיני שדרוגים
למרות שבאמת היה קשה לי להחליט, כיח תום ודליה אהובים אצלי באותה מידה...

אילוש13

New member
גמר מאסטר שף

תום מס' 1, ג'קי 2 וסלמה - סלאמת הביתההההההההההההההה ויפה שעה אחת קודם

rronit11

New member
תוכנית בישול - לתום!

ראשית כי תום הוא שף אמיתי, הוא אדם מרתק עם יופי פנימי, יש לו עברית מאוד יפה והוא מתבטא יפה.

למעלה