איך היה השבוע שהיה?

מטלטל...

חזרתי עתה ממיון נשים... ציטוטק שהתחיל לפעול 20 דקות אחרי ששמו לי אותו...
שוב שבוע 8+2 ללא דופק
שוב גודל עובר מתאים לשבוע 6+6 (ה- US הראשון בו ראו דופק)
שוב סביבות חנוכה...

&nbsp
&nbsp

תודה לכן

למרות הבטא שעלתה לא כמו שצריך ראו שק שמתאים לאותו שבוע ובשבוע 6+6 ראו גם דופק
כנראה שאז הוא פסק...
קבעתי לקופרמינץ ונראה מה יאמר

&nbsp
&nbsp

מרגנית2

New member
הילדה עשתה תאונה

סיפרתי לכן כבר שהיא נהגת שודים... ואני רועדת כשאני נוסעת איתה. אז היום היא נכנסה ברכב לפניה שעצר פתאומית. התאפקתי באמת התאפקתי לא להגיד: אמרתי לך לשמור מרחק. היא היתה היסטרית. ניסיתי לקחת אותה לרופא - צעקה שלא רוצה רופא ולא קרה כלום. האוטו ניזוק נראה בעיקר פחחות אבל אולי יתגלה עוד משהו במוסך.
יש ביטוח. דיברנו בטלפון המון פעמים. היא לא יכולה לבוא לפה כי גרה רחוק. אמרתי לה שאני מהתאונות שלי למדתי. וכנראה לומדים רק מהניסיון. אצלי זה גם הפך לחרדת נהיגה וחרדה על הכביש. אני נוהגת מעט מאד.
&nbsp
אני יודעת שילדיכן קטנים. קצת הצצה לעתיד..

אמאנחל

Member
מנהל
קורה לכל אחד

לא רק לנהגים מתחילים, אבל בעיקר לנהגים מתחילים. ולמעשה זה קורה כמעט לכל נהג מתחיל מתישהו. וזו הסיבה שהביטוח שלהם יותר יקר.
&nbsp
זה שלא קרה לה ולנהג שלפניה כלום אומר שהיא בכל זאת נסעה במהירות די סבירה ושמרה מרחק די סביר. בכביש רטוב צריך לשמור יותר מרחק ואת זה צריך להפנים. אפילו לי זה קרה לפני כמה שנים בגשם, ואני ממש נהגת מנוסה וגם זהירה. וזו תמיד חוויה מטלטלת.
&nbsp
זה באמת מקרה של "תוצאות טבעיות" ולא צריך להסביר לה כלום, היא כבר הבינה לבד. רק לעמוד לצידה בצד הטכני של הסידורים והתיקונים, ולתת לה לעשות כמה שאפשר מכל זה בעצמה לגמרי. לצלצל לביטוח, לגשת למוסך, להוציא מהמוסך וכו'. חלק מהעצמאות של בוגר זה להתחיל להתמודד מול הגורמים בסביבה.

מרגנית2

New member
נכון את צודקת

בענין של לתת לה להתמודד עם כל הבלגן של הביטוח והמוסך. הנטיה שלי היתה לסדר את הכל בשבילה. אבל זה חלק מההתבגרות. תודה!

הייתי לוקחת ממנה את המפתחות! ויהי מה.

נהגת שודים? לא אצלי.
לו הייתי רואה את הילד שלי שאוטוטו מתחיל שיעורי נהיגה
נוהג במהירות או ברשלנות - הייתי פותחת במלחמת עולם.
אין מפתח. עד שלא ינהג לידי בצורה נכונה
ואני כידוע לא נוהגת לפתוח במלחמות ובעונשים.
ומעולם לא נתתי עונש לבני, את יודעת.
הסברתי לו גם שאם ישתה וינהג - אני לא אעמוד לצדו.
ייהרג ובל יעבור אין לשתות ולנהוג.

אבא שלי היה נהג אוטובוס. חבר דן:)
מי שהיתה בקייטנה של דן - שתרים את היד.
והוא אמר - נוסע שיושב ליד הנהג ומרגיש בטוח שווה לנהג טוב.

ואם המכונית שלה? כנראה שהייתי מתנהגת כמוך.
שוב ושוב ושוב לדבר.
ואם היא לא רוצה לדבר - יש מסרונים.
להזהיר ולהכניס לתודעה שמכונית עלולה להיות כלי הרג לכל דבר.

למעלה