מעייף ,מתיש
בשישי התפוצץ צינור מים של הבניין, האנסטלטור עשה טלאי וברח ב14 כי הוא שומר שבת, בשבת בקושי היו מים, בראשון האנסטלטור חזרתנראה שעובד קשה, הסתלק בחמש והתברר שהוא ניתק חצי מהבניין ממים כי לא הבין בכלל את מערכת המים ולא טרח לבדוק שיש לכולם מים לפני שהלך, להצדקתו הוא אמר שהיה בצום באותו יום.... למחרת ב9 ראיתי שהוא לא מגיע אז התקשרתי לעיריה ונתתי טלפון שלי ושל בעלי נכס שטיפלו מול האנסטלטור זה כניראה עזר והוא היגיע בעשר ובסוף הוחלט שיעביר צינור מים חדש גם לצד שלנו כי הצינור המקורי עובר מתחת לבניין, רק בשלישי אחרי הצהריים היו לנו מים, זה היה סיוט בעיקר הסיפור שאי אפשר להוריד מים בשרותים....
בשלישי בלילה הקטנה צרכה מכאבים והתברר שמדובר בכאבי אוזניים וישר פחדתי שאולי עפו הכפתורים,והיא גם כל הזמן ביקשה להגביר את הקול בטלויזיה...
למחרת השארתי אותה בבית והיתה מאושרת ורגועה, שיחקה ונראתה בריאה לגמרי,
אבל לי עלה החום והרגשתי ממש חולה,
לא הצלחתי למצוא את רופא האאג של הקטנה ולא את רופאת הילדים.
בערב גרד לגדולה הראש והתברר שהכינה נחמד באה לבקר, הגועל הגדול מהכינים הקים אותי מהמיטה וערכנו טיפול מסיבי וסירוקים וישר כביסות של כל מצאי המיטה, שנים שלא ראיתי את היצורים המגעילים האלה...ואין כמו הגועל מהם להשכיח צרות אחרות..
עבר לילה שקט וחשבתי שהקטנה בסדר גמור.
ואז למחרת הקטנה חזרה מהגן עם הפרשות מסיביות ודם בשתי האוזניים,
הצלחנו להשיג את רופא האאג והחלטתי לנסוע באוטובוס כי אין חניה לידו (בערב צד אחד רק של תושבים) ומתברר שבגלל אתר בניה לקח לעבור צומת בדרח יחצי שעה, ואחרי זה שוב מלא זמן ותורים עד שקיבלתי את התרופות מבית המרקחת... בכל מקרה הקטנה על דלקות אוזניים חריפות ועכשיו מקבל אנטיביוטיקה וטיפות אוזניים...
ואני היום עייפה מאד בכלל כל אירועי השבוע...וגם בגלל צינון מגעיל שתפס את כולנו....
אומרים שרק זה יהיו צרותנו אבל פייר אני מותשת...