איך היה השבוע שהיה?

s p r i n g1

New member
מעייף ,מתיש

בשישי התפוצץ צינור מים של הבניין, האנסטלטור עשה טלאי וברח ב14 כי הוא שומר שבת, בשבת בקושי היו מים, בראשון האנסטלטור חזרתנראה שעובד קשה, הסתלק בחמש והתברר שהוא ניתק חצי מהבניין ממים כי לא הבין בכלל את מערכת המים ולא טרח לבדוק שיש לכולם מים לפני שהלך, להצדקתו הוא אמר שהיה בצום באותו יום.... למחרת ב9 ראיתי שהוא לא מגיע אז התקשרתי לעיריה ונתתי טלפון שלי ושל בעלי נכס שטיפלו מול האנסטלטור זה כניראה עזר והוא היגיע בעשר ובסוף הוחלט שיעביר צינור מים חדש גם לצד שלנו כי הצינור המקורי עובר מתחת לבניין, רק בשלישי אחרי הצהריים היו לנו מים, זה היה סיוט בעיקר הסיפור שאי אפשר להוריד מים בשרותים....
בשלישי בלילה הקטנה צרכה מכאבים והתברר שמדובר בכאבי אוזניים וישר פחדתי שאולי עפו הכפתורים,והיא גם כל הזמן ביקשה להגביר את הקול בטלויזיה...
למחרת השארתי אותה בבית והיתה מאושרת ורגועה, שיחקה ונראתה בריאה לגמרי,
אבל לי עלה החום והרגשתי ממש חולה,
לא הצלחתי למצוא את רופא האאג של הקטנה ולא את רופאת הילדים.
בערב גרד לגדולה הראש והתברר שהכינה נחמד באה לבקר, הגועל הגדול מהכינים הקים אותי מהמיטה וערכנו טיפול מסיבי וסירוקים וישר כביסות של כל מצאי המיטה, שנים שלא ראיתי את היצורים המגעילים האלה...ואין כמו הגועל מהם להשכיח צרות אחרות..
עבר לילה שקט וחשבתי שהקטנה בסדר גמור.
ואז למחרת הקטנה חזרה מהגן עם הפרשות מסיביות ודם בשתי האוזניים,
הצלחנו להשיג את רופא האאג והחלטתי לנסוע באוטובוס כי אין חניה לידו (בערב צד אחד רק של תושבים) ומתברר שבגלל אתר בניה לקח לעבור צומת בדרח יחצי שעה, ואחרי זה שוב מלא זמן ותורים עד שקיבלתי את התרופות מבית המרקחת... בכל מקרה הקטנה על דלקות אוזניים חריפות ועכשיו מקבל אנטיביוטיקה וטיפות אוזניים...
ואני היום עייפה מאד בכלל כל אירועי השבוע...וגם בגלל צינון מגעיל שתפס את כולנו....
אומרים שרק זה יהיו צרותנו אבל פייר אני מותשת...

אמאנחל

Member
מנהל
אוי ואבוי!! רצף של ארועים מגעילים ומתישים.

עכשיו מגיע לך שבוע עם רצף של אירועים משמחים!!

s p r i n g1

New member
ולסיום נראה שהקטנה קיבלה שילשול מהאנטיביוטיקה

אולי רגישה ללקטוז? (יש שם אזהרה לגבי רגישות ללקטוז)
ולמרות זה מרגישה מעולה וחייכנית ושמחה ומאושרת ולא כואבת לה הבטן כלל ,
וגם מפגש מפגשי חגיגי שהחלטנו לעשות במסעדה ביפו ובאו בני משפחתנו מהצפון והדרום היה לא נחמד בגלל מסעדה ממש מגעילה ומזעזעת, יחס מתחת לכל ביקורת שבחיים לא נתקלתי בו (רק כשהגענו הודיעו לנו שאחרי שעה וחצי אנחנו חייבים ללכת משם כי השולחן מוזמן לאחרים) , לא נאמר מראש על הגבלת הזמן שלו ידענו עליה לא היינו הולכים לשם, וגם האוכל והשירות והמקום היו לטעמי גרועים.....אז רצינו לחגוג יום הולדת לכמה בני משפחה ואז בגלל היחס המגעיל של המסעדה (הם טרחו חצי שעה לפני תום הזמן הקצוב שלנו להביא את הסועדים האחרים שישבו לנו על הראש....)לא הזמנו שם קינוחים והלכנו למקום אחר אבל היה קר וסגרירי ולא היה זה...וארק אחרי מצאתי באינטרנט ביקורת אחת ממש גרועה על המסעדה הזאת שחבל שלא ראינו קודם....טוב המפגש המשפחתי הבא בסדר בבית אז יהיה בסדר :)

אמאנחל

Member
מנהל
אוף
, ויופי
, ואוף

אוף על השלשול, ואוף גדול גדול על המסעדה המגעילה, איך נסיבות כאלה יכולות לקלקל מפגש משפחתי שכל כך מחכים לו
ואיזה יופי שהקטנה חזרה לחייך!!

היא סובלת מכאבי ראש? מעי רגיז? דלקות אוזניים וגרון חוזרות?

כל אלו סימנים לרגישות ללקטוז, בלי להתייחס לכאבי בטן ישירים...
&nbsp
זו בדיקה מאוד פשוטה, אם את חושדת ברגישות ללקטוז כדאי לבדוק את זה,
החיים שלי הרבה יותר טובים בלי מוצרי חלב, מצד אחד.
מצד שני קצת יותר מסובך לי עם תרופות... בהמון תרופות יש לקטוז.
&nbsp
&nbsp

s p r i n g1

New member
בדרך כלל לא, אבל הגיבה בשילשול לאנטיביוטיקה לאוזניים

וקראתי שזה מכיל לקטוז אז חשבתי שאולי קשור...
לגבי התופעות שהזכרת זה מתאים דוקא לגדולה וכניראה שתעשה בדיקת רגישות ללקטוז

שווא לבדוק אם את חושדת בכיוון

גם תתייעצי לגבי שלשול מאנטיביוטיקה, יכול להיות שהיא מפתחת רגישות
לאנטיביוטיקה.
&nbsp
הרבה בריאות לכולכן

s p r i n g1

New member
לא מאמינה אבל הבוקר הקדולה קמה חולה

אמרה כבר ביום חמישי שיש לה בחילה אבל חשבתי בגלל שיעור ספורט
היום התעוררה עם כאבי ראש ובחילה וחום נמוך , בסוף הקיאה , נראית ממש חולה ומסכנה, אולי כולנו נדבקו במשהו אולי צריך משטח גרון לכולנו...היום לא הספקנו כי רופאת הילדים אמרה שממהרת בבוקר והלכה, גם לא שלחה לי בחזרה הםניה למשטחי גרון שביקשתי לילדות...
לפחות שלחתי את הקטנה לגן, נכנסה לגן צוהלת ושמחה ונראה שחסרו לה החברים והמשחקים...

אמאנחל

Member
מנהל
בחנוכה היה אצלנו וירוס 24 שעות של הקאות

אז יש תקווה שיעבור תוך יממה.

אמאנחל

Member
מנהל
עמוס לעייפה

שבוע סיורים בבית הספר: אינסוף תיאומים ובלגנים, לא אלאה אתכם.
בנוסף ארועים של הילדים.
ביום רביעי היה כיף. הוצאתי את הגדול מוקדם מבית הספר ונסענו לארוע שארגנה התזמורת הפילהרמונית לתלמידי קלרינט. היה ממש ממש נהדר. ובסוף היה קונצרט ילדים של הפילהרמונית שבמרכזו הקלרינט. וניגנו שלל יצירות מלהיבות מהמון סגנונות מקלאסי דרך גיאז ועד כלייזמר. כולל גימיקים אלקטרוניים מקסימים ויצירת קלרינט מגזר. בקיצור חוויה נהדרת.
תוך כדי הגוף שלי החליט לאותת לי להאט את הקצב על ידי צינון מעצבן. הטיימר של הדוד הושבת (החשמלאי עכשיו כאן), והבת קרעה מיתר בצ'לו....
היום מארחת את המשפחה המורחבת לארוחת שישי. כמעט הכל כבר מאורגן.
ומחר למיטה עם ספר!!

הצלחתי להגיע לשיעור הצ'יקונג שלי! היה נפלא. והמשכתי אחריו

לצעדה של שעה. היה מדהים.

איילה134

New member
כל הכבוד !

איזה יופי שהלכת! מגיע לך�� ב"ה, שבוע הבא שידור חוזר ��

לא פשוט

אבל נתחיל מהחיובי:
היום השתתפתי בברית מילה של חברה שקבלה רשמית את התואר אפ יחידנית.
היא נתנה לי את הזכות למסור את בנה.

באתי לעבודה לבושה בהתאם וסוף כל סוף קבלתי מחמאות מהבוסית.
לעיני כמה מהצוות עמדה ופרגנה
וסוף כל סוף נתנה מילה טובה.
&nbsp
בכללי השבוע היה עמוס עבודה באופן מטורף, עם המשך בבית.
זו שביזתה אותי בעבודה והתייחסה אלי כאל סמרטוט רצפה משחקת איתי משחקי אגו, אבל כל שאני עושה הוא בכל פעם שרואה אותה, ואף לפעמים גם כשלא, מדמיינת אותה מתכווצת למקק עלוב, אז אני דורכת עליו ומרסקת אותו.

לאט לאט אוציא לה את האויר המנופח

מרגנית2

New member
בברית של בני

היתה אמא עקרה שקבלה את הזכות למסור את התינוק ואחרי שנים של טיפולים היא הצליחה ללדת. היא היתה אחותה של חברה שלי ולא הכרתי אותה קודם. אבל שמחתי לעזור..

למעלה