איך היה השבוע שהיה?

שבוע שכזה

הדיקור אצל המדקרת שלי כתמיד כל כך נפלא

סיימתי עם סאגת הביטוח-טיפול-טסט לאוטו, גם התפנקתי במניקור מפנק

בזמן נסיעותי באוטובוס סרגתי שטיח מחוטי טריקו וכשקניתי רכב, זנחתי את השטיח.
לא מזמן השתתפתי בסדנת סריגה מחוטי טריקו וחזרתי אליו. במקביל התחלתי חדש מהחוטים שנתנו לנו בסדנה.
גם בזה הראשון וגם בזה החדש נגמר לי הצבע באמצע.
נסעתי למקס סטוק לקנות את זה לשטיח הראשון ולצערי קניתי אחד שנראה מאוד דומה, אך לידו הוא לא הגוון.
לזה החדש אמתין עד יום ב' הקרוב - משתוקקת לסיים אותו

בנוסף, 8 תלמידים מכיתתי נעדרו אתמול וזה לא מעכשיו... הם חולים ומדביקים אחד את השני.
לצערי מאתמול גם אני מקוררת, וזו לא הפעם הראשונה החורף.

שונאת את הרגשת חוסר האונים הזו, חוסר השינה בלילה בגלל אף סתום והגוף שמרגיש לא טוב.
בנוסף, כשאמרתי לבוסית שלי שאעדר השבוע מהעבודה בשל בדיקה, אמרה לי: "שוב פעם?"

אני פשוט מרגישה שהיא תעשה הכל כדי שאת ההריון וחופשת הלידה שלי, את זכותי להיות אמא, אתזמן לפי צרכיה וצרכי העבודה.

מחליא, מגעיל, שפל, אפל ותפל

כשתגיעי, בעזרת השם, לחופשת לידה... תקחי חצי שנה

בכיף, ברוגע, בשמחה ובטוב... ומותר לך!!
&nbsp
&nbsp

ברור שמותר

רק לאלוהים ולי מותר להחליט אם אהיה אמא ומתי..

ואקח גם אקח חצי שנה חופשת לידה...

מאירה72

New member
איזה שבוע ... שיהיה מקסים

היי,
טוב שאת לא שוחכת להנות מהחיים ולדאוג לעצמך :)
שיהיה לך המשך יום נעים מקסים ובריא !

מרגנית2

New member
נחסמתי בתפוז. אולי וירוס?

כתבתי תגובה ארוכה לאנדי בענין המשקפיים. היא נעלמה. ואין לי אפשרות לתגובה מהירה עד עכשיו.
בכל אופן עבר עלי שבוע מרגש. עם החלטות קשות. הרבה לבד. בסוף החלטתי. התייעצתי עם כמה חברי ילדות. זה עזר לי לקבל כיוון.

הילדה בתקופת מבחנים. נעולה בביתה. לא באה לארוחת שישי. אמרתי לה שזה מצער אותי. וחשוב לנו שהיא תבוא. בזמן האחרון הרבה לא באה. ואני מבשלת. ואוכלת לבד. הצעיר מחרים את האוכל המיוחד. אתמול הכנתי מרק בצל. יצא טעים. מתכון חדש. אבל שוב נתקעתי עם סיר שלם. אין ביקוש.

הילד בזמן האחרון מתבודד עם המחשב. לא רוצה חברים. מספר סיפורי אימה על הילדים בכיתה. מביאים פורנו לכיתה וצופים יחד בטלפונים.. או מצלצלים בשיחת וידאו ומאוננים במצלמה.. הילד שלי המחונך אמר להם שזו הטרדה מינית וסגר את השיחה. כן גם אלינו זה הגיע... ילדים טובים ירושלים. הנחתי על שולחנו ספר הדרכה מינית לנוער. הוא עיין ואחר כך החביא את הספר. אה וגם מתחלף לו הקול..

yarden43211

New member
קשה לי עם הפלפונים.

קשה לי עם הפלפונים, אני לא מבינה איך ילדים מגיל צעיר מקבלים פלפון, אני עוקבת אחרי ווצאפ של הבת שלי ( זה בפלפון שלי) ומוצאת שם דברים מאד לא נחמדים, והיא רק בת8.
ילדים בגיל יותר בוגר יותר צמודים למכשיר הזה, שהוא בעצם מחשב עם כל הסכנות שיש במחשב וזאת המציאות של היום.
מצאתי אותה גם צופה בפרונו ומיד עשיתי חסימה של בקרת הורים לטלפון.
מרגנית אני מקווה שישנם גם ילדים אחרים ושהבן שלך ימצא חברים אחרים. כניראה שהתמודדות עם חברת ילדים היא לא פשוטה ואין לעצות אני עדיין לא מכירה את הגיליים האלו .

dbee70

New member
בכיתה של בני (בן 9) יש לחלק מהילדים סמארטפונים

נפתחה קבוצת וואטצאפ של הבנים, אבל גם המורה הצטרפה לקבוצה, מה שממתן באופן מיידי את ההתבטאויות.
בגיל 8 היו שרצו לפתוח קבוצת וואטצאפ לילדים. רוב ההורים הטילו וטו על העניין והתנגדו לכך, ובאמת לא נפתחה קבוצה.

אמאנחל

Member
מנהל
לא מדויק

אסור להיות בקבוצה למטרות חברתיות. מותר להיות בקבוצה למטרות מקצועיות. אני למשל מנהלת קבוצות בנושא פיזיקה עם כל אחת מכתות המגמה שלי. זה לגמרי מותר.
&nbsp
נכון שלמחנכת להיות בקבוצה הכיתתית זה גבולי, כי זו לא קבוצה בנושאי לימוד.... זה גם בעייתי כי למנהל קבוצה יש אחריות לתכנים שעולים בקבוצה. מצד שני היא לא שם במעמד של חברה שווה מן המניין, אלא בתפקיד פיקוח. גבולי, כבר אמרנו?

למעלה