איך היה השבוע שהיה?

הייתי בשיעור הצ'יקונג שלי והיה נ-ה-ד-ר! ובנוסף, עשיתי

השבוע צעדה במסלול חדש וחזרתי בהתרוממות רוח אדירה. איזו עונה מקסימה, האוויר צלול, וצעדה של שעתיים מגרשת כל חרדה ומתח. הללויה!

מרגנית2

New member
אויר צלול בתל אביב??

זה כירושלמים קפואים יש לנו זכות ראשונים.
נשמע טוב השיעור שלך
אני שתיתי קפה ואכלתי גלידה עם עצמי (קבעתי עם חברה שהבריזה..) בקפה עם גינה ופרחים מהממים. אחר כך הוצאתי ספר תוכנה שישב אצלי שנים ולמדתי אותו ביסודיות. אחר כך עשה לי עיניים איזה איש מבוגר שהכסף נשפך לו מהכיסים... למזלי יש לי כרטיס אשראי מצוין אז שקעתי עוד יותר בספר והוא התנדף...
אחר כך קפאתי ורצתי לאוטו הישן והטוב שחיכה לי... וטסתי הביתה לילדיי הרעבים הבוכים והכואבים.. הילד חזר ממסע רגלי משותק למחצה.. והילדה לומדת בטירוף כדי להשיג עוד מאה לאוסף...

מחר אסע לאבו גוש להביא למורעבת אוכל טרי... היא ביקשה...
יש באבו גוש בית מרקחת מצוין - תמיד אני קונה אוכל ותרופות בזיל הזול

סידור נוח לשבת בבוקר.

גברת אמסטרדם לא הבטחת לי קפה?? ממתינה..

כנראה שהפעם האחרונה שהשתמשתי במסר פרטי היתה לפני מספיק זמן,

כי אני לא זוכרת איך עושים את זה. לא היה אמור להיות פשוט רשום שם "מסר"? או משהו כזה? עוד מעט הנער יתעורר משנת היופי ואז אנסה.

ובינתיים למי שתוהה איפה נמצא האוויר הצלול בתל אביב...

שיעור הצ'יקונג שלי מתקיים בפארק הירקון, וכשהולכים לאורך הפארק יש אוויר צלול בכמויות. ובנוסף עשיתי השבוע צעדה במסלול חדש: את האוטו החניתי בחניון הבימה, משם ירדתי לדיזנגוף וצעדתי עד סופו, פניתי מערבה לים, חזרתי בהליכה לאורך החוף עד רחוב בוגרשוב ומשם חזרה לחניון. שעתיים בדיוק. וגם בים יש אוויר צלול מאוד מאוד לכל המחפשות אוויר צח. ולא רק צעדתי: צפיתי בנדידה של להקת ציפורים לבנות ענקיות, אולי חסידות, אולי עגורים, אני לא באמת יודעת, אבל להקה כזו ענקית לא ראיתי בחיי. כשהייתי בחוף מציצים (הצמוד לנמל) היא כבר היתה שם ולאורך הצעדה שלי עד בוגרשוב היא לא נגמרה, ונמשכה עד יפו! כלומר בערך שעה הליכה והלהקה לא נגמרת! אנשים עמדו בחוף בהלם, הסתכלו וצילמו. בקיצור, לירושלמיות שבינינו, גם פה לעתים צלול!

מרגנית2

New member
את יודעת איפה רחוב אמסטרדם בתל אביב?

היתה לי דודה שם פעם. דודה קטנה וחרוצה. וגם היה גר שם צייר אחד שהכרתי.
אין כמו תל אביב ללכת בשבילים.
הייתי מוצאת שם ציורים ברחוב שאנשים השליכו ומביאה לאמא שלי - היא היתה מבינה באומנות - בניד ראש בימיה האחרונים אמרה מה יפה ומה לא...
הבאתי הכל לירושלים - את האויר הצלול ואת הזכרון של אמא שלי. ואת הציורים שאהבה.

בדקתי במפה ומצאתי. ונזכרתי שלפני מיליון שנה גרתי ממש לא רחוק

משם. כיף ברחובות הצדדיים.

מרגנית2

New member
געגועי לתל אביב..

כשאמי היתה בחיים הייתי באה הרבה. כל יום שישי ולעיתים יותר... הייתי נוהגת אז יותר בקלות... זה היה לפני התאונה ההיא..
אמי היתה מזמינה אותי לקפה. ופיצה. ועוגה. וגלידה. לעצמה לא היתה קונה דבר. כי אין כסף..

כן אני דור שני לשואה וגם דור שני למשפחות חד הוריות.. יש פה בתפוז פורום של דור שני. פעם הייתי כותבת שם. אבל הסבל כל כך גדול שלא יכולתי לשאת. הציעו לי לא מזמן עבודה ביד ושם. סרבתי. די לי לבכות בבית בשקט. לא מול קהל..

הילד התעורר ויש בית ספר. צריכה לנער את עצמי ולהתחיל להכין סנדוויצים..

BabyBabyBaby

New member
הציפורים

יכולים להיות חסידות או שקנאים. עגורים הם אפורים((((:) ונשמע שהיה לך יום כיפי...זה נורא מיוחד לצפות בציפורים נודדות. עכשיו הן נודדות צפונה כדי לקנן. במקרה שלהן..בזוג:)

תודה שהארת את עיני. עכשיו שכתבת, נזכרתי שעגורים הם אפורים.

אלה היו כנראה חסידות, לפי הגודל והלובן.

BabyBabyBaby

New member
סביר מאוד

הן נודדות בלהקות של אלפים עכשיו. זה מחזה מרהיב ומרגש... אני גם תל אביבית אבל גרה יותר במזרח העיר והן אף פעם לא במסלול שלי.

למעלה