איך היה השבוע שהיה?

אמאנחל

Member
מנהל
חופשת שבועות

הילדים שלי ביחסים טובים בזמן האחרון. הצלחתי להראות להם שנעים להם יותר כשהם ידידים ולא אויבים. כיף שהשתכנעו סוף סוף. מאוד נעים לעומת המצב הקודם. מובן שגם רבים, אבל גם משלימים בעצמם. התקדמות.
&nbsp
בשבועות היה פסטיבל של הצופים, אז הילדה הייתה עסוקה בחזרות של ריקודים פעמיים ביום!! אני השארתי אותה בבית לפחות באחת החזרות כדי שתוכל גם להנות מקצת זמן בית.
&nbsp
הבן שלי מתמיד בהתנדבותו לעשות מכונת כביסה אחת פעם בשבוע. עשה קפיצת התבגרות נחמדה בזמן האחרון. מתקרב לגיל 12. כרגע הוא יותר ויותר מתוק. (אם הוא לא ישן מספיק, ההתנהגות שלו נהיית זוועתית והעצבים והדמעות פורצות בקלות. מתחילים לחוש את גיל ההתבגרות באוויר). שניהם החליטו ללמוד להכין סלט ירקות. ועכשיו כבר כמה ימים הילדה עוזרת לי לחתוך ולתבל. שניהם "הסיתו" אחד את השני לסדר את הארונות ולמיין צעצועים. שיפור ניכר בכל החזיתות. עדיין סל כביסה ענקי של הבגדים שלהם מחכה לקיפול....
&nbsp
בעבודה מריחים את הסוף: בודקים מתכונות, מחשבים ציונים למגן ולתעודות, בודקים עוד דוחות ועוד עבודות, אבל בכל זאת יש איזו הקלה.
&nbsp
שבת שלום לכולן.

מרגנית2

New member
כיף לך... סלט וכביסה... זה הרבה מאד

ואצלנו הנער לא מסכים להתקלח... מהבוקר אני לוחצת מתחננת מאיימת.
כעת סוף סוף אני שומעת מים זורמים..

אחותו קנתה לו דיאודורנט גברי..
בעבודה אצלי מהומות.. יהיה שבוע מענין. אני נלחמת על מקומי..
נתתי לבכורה כרטיס אשראי. והיא מנהלת משא ומתן עם טכנאי המזגן שלי..
לשחרר לשחרר... זאת הסיסמא עכשיו.
שבוע נעים :)

מרגנית2

New member
שבוע רותח... חם בחוץ נורא... האוטו רותח

אבל יש לי דיסק באוטו של אדית פיאף. ואני שרה איתה בלב. גם לומדת צרפתית ככה.
התחלתי גם ללמוד יפנית...

מנסה להשתפר. לא הולך... אני אמא גרועה. מפנקת עד קצה העולם. ובסוף הם גדלים להיות .... מורדים צעירים ופטפטנים
אמר לי פעם חבר שהילדים של החד הוריות יודעים לדבר היטב... כי אמא כל הזמן מדברת איתם... הבן שלי כבר אולי יהיה עורך דין... מתווכח בעוצמות... והגדולה גם תהיה עורכת דין.... אז אולי יהיה שימוש ליפנית

למעלה