בוקר אור שיהיו רק מאורעות שמחים

הדסהש1

New member
בוקר אור שיהיו רק מאורעות שמחים

ושתבוא עלינו תקופה טובה יותר-אמן

בוקר טוב, תחשבו מה היה

קורה אם שטרית היה נבחר ויום אחרי המשטרה היתה מגיעה למשכן הנשיאות.... אולי זה היה מבטל סוף סוף את המוסד המיותר הזה.
שמעתי הבוקר קטעים מההקלטות שבצעה העוזרת. אם הקליטה - סימן שנהג קצת להציק לה ואולי רק נדמה היה לה. בכל מקרה - אדם שרוצה לשמור על עצמו צריך להימע מלשהות עם בן המין השני לבד. לא יודעת אם עשה או לא - אבל לא מקובלת עליה האמרה "בחורות זבל ובחורים חצופים." האם אלה שנאנסו על ידי הקצב האנסי הן זבל? והעוזרת הזאת - אם לא עשו לה כלום למה שלמו הון כזה? הבעיה היא בעיקר יחסי מרות. נשים מפחדות לאבד את מקום העבודה שלהן אז הן זבל? מי מאתנו יכול לשפוט מה קורה באמת? למה הבחורה נכנסה לחדר של סלבן שלום אם היה רק בחלוק וישב על המיטה. ומה עם שלושת הנשים האחרות שהמשטרה לא הצליחה לשכנע אותן להעיד?
זוכרים את איציק מרדכי? גם שם האישה היתה זבל?
הבעיה היא בגברים - מסיבה כלשהי (זה כבר עניין לאנתרופולוגיה) הם חושבים שמותר להם - בין אם הם בודדים או בין אם הם עדר כפי שקורה שוב ושוב בהודו או במצרים. האישה נכנעת - בגלל לעבודה, בגלל פחד או פשוט בגלל כוח גופני. היא מנסה לגרות? גבר שמכבד את עצמו יכול לשלוט ביצרים שלו. או שילך לבצע סירוס.

הלכת רחוק מידי

או שלא נתקלת מימייך בנשים שתלטניות (נראה אותך מול מיס פיגי...)

הבעיה היא שאנשים (משני המינים) שמגיעים לעמדות מסויימות, חושבים שמותר להם הכל בלי לתת דין וחשבון (ראה משה דיין הנערץ, גנב העתיקות הסידרתי)
זו הבעיה ולא העובדה של בעיה עם גברים, או שבעינייך 4.000.000 גברים בארץ הם אנסים, גם אני.....
הכללה היא תמיד רעה חולה.

אני אלך איתך רחוק יותר-
בארצות כמו הודו ומצרים למרות הטכנולוגיות של 2014, אנשים חושבים ומתנהגים כמו בעת העתיקה שאז היה פחות או יותר מותר הכל, אבל הכל.
למה את חושבת בתורה מפורט בפרק שלם בפרטי פרטים עם מי אסור לקיים יחסי מין ?

ישנו כלל בניהול שאומר שאם יש חוק שהציבור לא עומד בו, יש לבטל את החוק.
ולמרות שמשקרים לאנשים בעזות מצח, הרי עשרת הדיברות שאוסרות לגנוב ולרצוח ולנצל את אשת רעך (תמיד חשבתי שאם שכבת עם אשתו של חבר, הוא כבר לא יהיה חבר שלך..... או שבתמורה הוא ישכב עם אשתך ???) וכו , דיברות אלו בוטלו (משה שבר אותן ולא נתן אותם לבני ישראל) ובמקומן באו כאלו הפשוטות יותר שלא מציקות לאחרים, כמו: לשמור שבת, לא להתחבר לעמי הארץ, לחגוג את פסח, לעלות לשלושה רגלים וכו.

ואני אלך איתך קרוב יותר.
במחקר שלי על התנ"ך מצאתי שלכל אורך הקו גם בתנ"ך וגם בהלכות השונות ישנה אפליה ברורה ומודגשת של הנשים.
אפילו הטענה המטופשת "כל בת מלך כבודה פנימה" הוא שקר מוחלט כאשר טוענים שכבוד האשה נשמר כשהיא צנועה בתוך ביתה, ומשקרים לכל האלו שלא מכירים את התנ"ך כיוון שלא מדובר בכלל על האשה היהודיה בפסוק הזה אלא על שבויה בת מלך צור שהוכנסה לארמון היהודי עם כל רכושה ונערותיה (כבודה בשורוק ולא בחולם).

הדסהש1

New member
בעיתון הבוקר נאמר שלאחר התשלום

הקלטות נגנזו ולא נמצאו...כך איך אפשר יהיה לאמת את הנושא?
היא קבלה כסף כדמי שתיקה...

בת אל751

New member
לדעתי העוזרת של שטרית רצתה פשוט לסחוט ממנו

כספים ,ןאם אומרים למה נתן לה כסף לשתיקה מכון שלא רצה את כל מה שמסתובב סביב אשה כזו
הוא רצה שקט אפסלוטי אפילו שהוא לא עשה כלום יש נשים גם כן לא כל כך ישרות ואמינות
אם אופי רע יכולות לעשות צרות לא קטנות
לא חסר לגברים וגם לא לגברים
לשני המינים תודה לאל חסר הגינות ויושר,

עמיקם10

New member
בן אדם לא משלם 270 אלף סתם ככה.

הרי יכולה סתם '...ונה' לעשות את זה לכל אחד. אין עשן בלי אש. אצל חיים רמון הקצינה היתה שותפה לזה והוא זה שנמצא אשם. בגלל זה יש בית משפט.

עמיקם10

New member
השאלה היא מדוע האנשים האלה לא מצליחים

לקשור קשרים -אם כבר- עם נשים בחברה הסובבת אותם- ופונים לדרך שנראית להם קלה.הרי יש נשים כמו גם גברים שמחפשים חברות ידידות ואהבה.גם. שאלה שניה והיא איך אחרי שאדם מסכם עם העוזרת משלם לה-או זוכר ואי שאחרי 'ההתיישנות' מנסים להיבחר לנשיא ?
משהו דפוק בשיטה. וחוץ מזה התקשורת מכסה עליהם.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לסוף שבוע...מי מאמין ביום ששי 13

אצלנו נהוג בדרך כלל לא לצאת מהבית ביום ששי שנופל ב-13 לחודש.
בעלי מפחד לנהוג ביום זה...
אין לנו בעיה אחרת בענין המספר 13... רק יום ששי.

סוף שבוע נעים לכולם!!

הדסהש1

New member
יוליקה גם אני בבית אבי האמין עד היום

שזה יום מקולל.כי היו הרבה מצבים שזה יצא ביום זה...
ביתי הצעירה נולדה ביום שישי ה 13.ולמזלי הכל בסופו של דבר
היה בסדר

emmy5

New member
אמונות תפלות,מביאות לרעה ,אני מאמינה דווקא ..

אני מאמינה ש13 מביאה מזל ..
בעלי ז'ל
נולד ב13 לחודש אוקטובר, הוא היה היחיד שנשאר מכל המשפחה ,
שנספו בשואה ,הורים וארבע אחים.
הנינה שלי נולדה ב13, הנכד התחתן ב13,
אבא של הקלה נולד ב13.
הלוואי שיהיו לנו רק שמחות ,אמן
שבת שלום לכולם,

deebeebee

New member
אמא שלי נולדה ב-13

חייה לא היו פיקניק והיא נפטרה בגיל צעיר יחסית- 63.
שנים רבות גרנו בבית מספר 13שבו, מלבד אמי, היו עוד כמה שכנים שלא זכו למות בשיבה טובה וגם הם נאבקו במחלות קשות.מלבד זאת, שכן אחד נפל קומה שניה(וטען שאשתו דחפה אותו) ושכן אחר קפץ מקומה שלשית אחרי שמאס במאבק במחלת הסרטן.
הסיפור הזה יכול לשרת את אלה שמאמינים ש-13 הוא מספר המביא מזל רע.

יוליקה

Member
מנהל
גם אמא שלי ע"ה נולדה ב-13

היא נולדה ב-13 ל-3 שנת 23

היא חגגה יום הולדת עם אבא שלה בקולנע - כשאמא שלה פרצה לקולנע
לבשר להם שהגרמנים נכנסו לאוסטריה במסגרת האנשלוס.... 13.3.1938

לדעתי רוב האנשים מאמינים באמונות תפלות.

יש יותר אנשים שמאמינים באמונות תפלות אפילו ממה שהם חושבים. רוב האמונות הללו במקורות שאנשים לא יודעים-

חתול שחור שעובר בדרך יש לירוק עליו שלוש פעמים (המקור באנגליה שם החתולים היו נושאי מחלות קשות, ואם אחד עבר לידך ולא נגע בך, ניצלת),

לא לעבור מתחת לסולם (בצרפת בעלי מלאכה היו בעלי סולמות רעועים ולא פעם קרה שנפלו על עוברי אורח, ומאז מאמינים שכל סולם עלול ליפול)

לצלוב אצבעות למזל והצלחה (אמונה שמקורה בימים שלהיות נוצרי היתה עבירה, ואנשים צלבו את האצבעות מאחורי הגב כדי לכפור ברומים. מצחיק שיהודים צולבים אצבעות במנהג נוצרי.

להקיש בעץ נגד עין הרע. שוב מנהג נוצרי שקוראים לישו לעזרה בלי קול, בכך שמקישים על צלב מעץ או על כל פרט מעץ,

ויש עוד המון אמונות תפלות ומנהגים של אמונות תפלות, בעיקר של אנשים פרטיים (כמו כובע המזל, או לא לנסוע ביום שישי 13 לחודש ועוד)
ובציבוריות, חיפוש קמע למשל לקבוצת בני יהודה הוא התרנגול שהם מאמינים באמונה תפלה שהוא יביא לנצחון (ולא, ישחטו אותו לארוחת הערב של מוצאי שבת ???)

לי דווקא נחמד בספרות 185
אשתי היתה בת 18.5 כשהתחתננו
היא נולדה ביום 1.8.50
התחתננו ביום 18.5

איזה יופי של תאריכים......

יוליקה

Member
מנהל
בכל זאת יש משהו רע ביום ששי ה-13

ליבי ליבי למשפחות העוברות את השבת בחוסר ידיעה שכזה...
רק להתפלל נותר...

בינתיים מתפרסמים חדשות לבקרים ידיעות לא מבוססות שרק מוסיפים שמן לחוסר הידיעה...

כמו זה למשל...ארגון סאלפי המזוהה עם אל-קאיידה
http://news.walla.co.il/?w=/2689/2755196

זה ממש לא קשור ליום או לתאריך

זה קשור לעובדה שכך מתנהגים בשטחים, ומי שיוצא בשעה 2200 לנסוע הביתה בטרמפ בשטחים, שלא יתפלא לתוצאות.

יוליקה

Member
מנהל
סיכום ביקור ח"כ עופר שלח בעמקים

ראיון שנתן עופר שלח בביקורו בגלבוע

ladybug4NLP

Active member
חוכמת ילדים

אתמול הוידעה לי נכדתי בת ה-7 כי בגלל שיש לה יבלות במקום מסויים, הרי שיעשו לה "פדיקור סיני"

הדמעות זלגו לי מרב צחוק והנאה

למעלה