הלכת רחוק מידי
או שלא נתקלת מימייך בנשים שתלטניות (נראה אותך מול מיס פיגי...)
הבעיה היא שאנשים (משני המינים) שמגיעים לעמדות מסויימות, חושבים שמותר להם הכל בלי לתת דין וחשבון (ראה משה דיין הנערץ, גנב העתיקות הסידרתי)
זו הבעיה ולא העובדה של בעיה עם גברים, או שבעינייך 4.000.000 גברים בארץ הם אנסים, גם אני.....
הכללה היא תמיד רעה חולה.
אני אלך איתך רחוק יותר-
בארצות כמו הודו ומצרים למרות הטכנולוגיות של 2014, אנשים חושבים ומתנהגים כמו בעת העתיקה שאז היה פחות או יותר מותר הכל, אבל הכל.
למה את חושבת בתורה מפורט בפרק שלם בפרטי פרטים עם מי אסור לקיים יחסי מין ?
ישנו כלל בניהול שאומר שאם יש חוק שהציבור לא עומד בו, יש לבטל את החוק.
ולמרות שמשקרים לאנשים בעזות מצח, הרי עשרת הדיברות שאוסרות לגנוב ולרצוח ולנצל את אשת רעך (תמיד חשבתי שאם שכבת עם אשתו של חבר, הוא כבר לא יהיה חבר שלך..... או שבתמורה הוא ישכב עם אשתך ???) וכו , דיברות אלו בוטלו (משה שבר אותן ולא נתן אותם לבני ישראל) ובמקומן באו כאלו הפשוטות יותר שלא מציקות לאחרים, כמו: לשמור שבת, לא להתחבר לעמי הארץ, לחגוג את פסח, לעלות לשלושה רגלים וכו.
ואני אלך איתך קרוב יותר.
במחקר שלי על התנ"ך מצאתי שלכל אורך הקו גם בתנ"ך וגם בהלכות השונות ישנה אפליה ברורה ומודגשת של הנשים.
אפילו הטענה המטופשת "כל בת מלך כבודה פנימה" הוא שקר מוחלט כאשר טוענים שכבוד האשה נשמר כשהיא צנועה בתוך ביתה, ומשקרים לכל האלו שלא מכירים את התנ"ך כיוון שלא מדובר בכלל על האשה היהודיה בפסוק הזה אלא על שבויה בת מלך צור שהוכנסה לארמון היהודי עם כל רכושה ונערותיה (כבודה בשורוק ולא בחולם).