פינת הסיכום השבועית

ny22

New member
מנהל
פינת הסיכום השבועית

כאן זה המקום לכתוב איך עבר עליכם השבוע
.

דודי0000

New member
מסכם

השבוע מאוד אהבתי לראות את השמינייה החדשה משתפת פעולה עם הישנים. מאוד אהבתי את הקטע שרוני מצילה את השמינייה ומבריחה את השוטר
היה כיף לראות סופסוף את רוני משתפת פעולה עם השמינייה וכמובן את הנשיקה עם ניני
. מאוד אהבתי את הכימייה בין רפאל לגילי הם כמו שאמרתי כבר האדם ואיה החדשים של הסדרה. נראה לי שאיה נדפקה מבחינת דמות אין לה אהוב בעקבות מותו של אדם מעניין אם יהיה לה בהמשך. אהבתי את מיקה ואבי איך היא עבדה עליו כאשר מתחה אותו שנעמה מחקה לה את הזיכרון ובעקבות כך הוא החל לספר לה סיפורים כדי להתחיל איתה. והשבוע סופסוף נעמה ועומרי נפרדו בחיי הם היו בלתי נסבלים יחד אוףף תודה לאל מעניין אם הוא ינסה משהו עם נטשה. וכמובן הקטע הכי מותח היה הקטע בבאולינג אם צ'כוב... האמת נראה לי שצ'כוב בסך הכל ניסה בדרכו המיוחדת רק לעזור להם שאבי עושה טעויות ושהמועצה יכולה לגלות אותם. הרבה התרחשויות מעניינות היו השבוע מצפה לשבוע הבא כבר

שבוע נעים לכולם

roeu245

New member
תגובה

ברור הזוגות מתחילים להתאחד מחדש ווהכותבים לא יניחו לאיה להשאר לבד נראה שיהיה לה סיפור עם דניס שהוא בעצם אדם דניס לא סתם מאחר ונראה לי שהוא בעצם אדם

דודי0000

New member
לא נראה לי

שדניס הוא אדם למרות שיש דימיון בין שני השחקנים
דווקא חשבתי שאולי היא תפתח רומן עם דורי
עכשיו שניצן היא מכשפופה
ולמה נראה לך שדניז זה אדם? פייר אם זה נכון יכול להיות מעניין אבל תענו כאן שדניס בכלל עובד עם אבשלום.

roeu245

New member
זה יהיה צפוי מדי אם היא תנהל רומן עם דורי

וגם לא נראה לי שיהיה לה קשר בכלל עם דורי למרות שלשניהם יש את כל הקרטונים להתסכךל אחדעל השני

אני448

New member
השבוע

אהבתי בעיקר את הקטע של רוני השבוע!
סוף סוף! אהבתי את זה שהיא העיפה את השוטר לטובת השמיניה- לא השתנתה עד כדי כך לפחות! אהבתי מאוד את הנשיקה וזה היה מרגש ומזכיר כמה רגעים..
אהבתי אמוד את החזרה של צ'כוב- אין ספק שהוא לא איבד את זה עם השנים. אהבתי את מיקה שכרגיל מצחיקה ומעלה חיוך.-שהיא אבדה על אבי שהיא איבדה את הזיכרון זה היה מאוד מצחיק. מקווה שאבי נזכר בהכל, ושזה יקרה לכולם(סטייל כמעט מלאכים) -בקשר לשמיניה החדשה- קצת מתגעגעת לתאומים ולדעתי צריך לראות אותם יותר- מקווה שזה יקרה..התחברתי מאוד לגילי, היא נראת ממש חמודה. רפאל גם, אבל קצת עבודה על המשחק(בכל זאת, הוא זמר לא?), יותם גם נראה חמוד.. את הגר אהבתי בהתחלה אבל נראת כי היא תופסת תחת קצת, מקווה שתשתנה, ואני בטוחה שזה יקרה..
מחכה מאוד לדניס ולראות איך הוא יתחבר לשמיניה החדשה.. מחכה לפרק מחר!

אני448

New member
ומה שחזר לי בעונה

חסר לי לראות את המשפחות שלהם, של הישנים, וגם להכיר קצת את החדשים למשל, איפה ההורים של מיקה? איפה אלינור? מה קרה לדגנית,לבן בן? וללילי? איפה אמא של אבי? מאיפה באים החדשים? מאיזה משפחות? מי המשפחות שלהן? כדי שנכיר ונדע מאיפה בא כל אחד ולמה הוא כזה- למשל למה יותם חנון? איך הגר כזאת פרחה ותופסת תחת ? מקווה שיראו יותר את שאר הדמויות

דודי0000

New member
גם אני התגעגעתי לתאומים

בכלל עד עכשיו בקושי הראו את העלילות של דדי אבשלום וה תאומים מקווה שהשבוע נראה אותם יותר. הרי זה כל העלילה.

למעלה