פינת סופ"ש של me too.

פינת סופ"ש של me too.

me too מתקשה עם תפוז בתקופה האחרונה וביקשה שאני יפתח את הפינה, אז......
האמת שגם לי היו בעיות עם תפוז בשבועיים האחרונים, גם לכם?

אז איך עבר עליכן השבוע?
עשיתן משהו מיוחד?
מה היה טוב? ועל מה הייתן רוצות לקטר?
קראתן איזה ספר מענין או אולי צפיתן בסרט? אולי נתקלתן בפוסט מיוחד?
יש תוכניות מיוחדות לסוף השבוע?

שיהיה סוף שבוע נעים

שבוע ככה-ככה אצלי

נפלתי ביום חמישי בדרך מהגן למכולת-מפגש קרוב מידי עם הכביש בזמן חציית מעבר חצייה. "זכיתי" להרבה מכות יבשות אבל גם שטפי דם בכף הרגל בחלק העליון שלה. זה די כואב ואני קצת גוררת את הרגל-מקווה שיעבור לי מהר, די מתחרפנת מזה.

הגעתי למסקנה שכל פעם שאני אומרת לעצמי שאני חייבת להתחיל להתאמן-אני נפצעת . מה המסקנה הסופית?

השבוע ראיתי סרט ממש טוב עם חמותי בשם "פילומניה"-מבוסס על סיפור אמיתי על נערה שיולדת תינוק במנזר באירלנד והנזירות מוכרות את הילד למשפחה באמריקה שתאמץ אותו ופילומניה,האמא, מחפשת אותו במשך שנים מבלי לספר לאף אחד על כך. היא נעזרת בכתב שמתעד את החיפוש שלה ובסוף מתגלים הרבה דברים מפתיעים.
סרט מדהים ומרגש-הרבה זמן לא התרגשתי כל כך מסרט.

סופ"ש שלי.

היום יש פה איזה אירוע לאיסוף כספים עבור חולי תרשת נפוצה. אחוז חולי התרשת הנפוצה באורקני (איפה שאני גרה) הוא הגבוה בעולם. הם עורכים מסיבת תה של אליס מארץ הפלאות ובוני מאוד מתרגשת ללכת. רק מה, הרוחות כרגע 40 קמ"ש ואמור לרדת גשם - קטן אלינו, אני מקוה שהיא תהנה.

בשבוע שעבר יצאנו לטיול קצר מהצהריים למקום שאנחנו מאוד אוהבים. לקחנו איתנו פיקניק ויצאנו. היה יום מקסים והחלטנו להמשיך את הטיול. היה פשוט מקסים, קצת קשה לבוני, כי הליכה על הצוקים בעשב גבוה זאת הליכה לא קלה, אבל מאוד מאוד נהננו וחזרנו הביתה אחרי 19:00.

היום פגשתי את זה בפייסבוק ורציתי לשתף:

עידכון.

אז הלכנו למסיבת התה, שהיתה אמורה להיות בגינה ולא היה שם כלום!!! בוני מאוד התאכזבה. אני חייבת לציין שזאת פעם ראשונה שמשהו מתבטל בגלל מזג האויר (אני מניחה).

פגשנו מישהי שאנחנו מכירים, והיא אמרה שהיום זה יום הטאי צי העולמי ויש פעילות לא רחוק מאיפה שהיינו, אז הלכנו.
זה היה הזוי לפחות כמו מסיבת התה באליס בארץ הפלאות. כל האנשים שהולכים לחוג טאי צי והיו שם הם בני כ-70+ ורק אנחנו (אני ובוני) ועוד בחורה אחת היינו שם.
אני חייבת לציין שמאוד נהננו. הם לימדו אותנו תנועות וערכו לנו הופעה והיה ממש נחמד

Mottek

New member
נשמע כמו חתיכת חוויה!

העיקר שנהניתם בסופו של דבר. לפחות ניסיתם משהו חדש.
אני זוכרת שפעם אני ובעלי נסענו להופעה של Peter Paul and Mary לפני 10+ שנים, וגם אנחנו היינו הזוג השני הכי צעיר שם. רוב האנשים שבאו היו בני 60+ ואנחנו לא היינו כדי כך צעירים, בני 30 בערך.

Mottek

New member
עונה!

אז איך עבר עליכן השבוע?
השבוע היה מצויין! יום שני היה יום חופש לילדים, גם מהגן וגם מהבית ספר (patriots day). אז הפתעתי את הילדים ונסעתי איתם למוזיאון המדע בבוסטון. הילדים התנהגו למופת והיה ממש נחמד. מה שהיה הכי כיף זה שהיה את המרתון בבוסטון והמוזיאון מרוחק אז היה כמעט ריק. אחרי ששהינו שם מספר שעות נפגשנו עם בעלי והלכנו לגן שעשועים ביחד, וגם טיילנו על גשר שאפשר לראות את הרכבות יוצאות ונכנסות והילדים נורא התלהבו כשהם נפנפו לרכבות והנהגים צפצפו להם.

עשיתן משהו מיוחד?
ביום שלישי למרות שכבר היה לאמצעי גן השארתי אותו איתי בבית והלכנו לפעילות משותפת בספריה (השארתי את הגדול להשגיח על הקטן). היה ממש נהדר והיה לי כיף לבלות עם האמצעי רק אני והוא לשם שינוי. אחר הצהריים כולנו חזרנו לספריה להצגה. היה נפלא והילדים נהנו.

מה היה טוב? ועל מה הייתן רוצות לקטר?
טוב? בחורף קניתי bouncy house מקרייגס ליסט ב$20. ידעתי שיש עם זה בעיות, אבל רק עכשיו יצא לי לנפח אותו. הוא התנפח, אבל קרס תחת המשקל של הילדודס (30 פאונד). חיברנו לזה עוד משאבה וזה עבד נהדר.
לקטר? בעלי עובד שעות מטורפות. כל השבוע האחרון הוא חזר הביתה מאוחר, סחוט ועצבני :(

יש תוכניות מיוחדות לסוף השבוע?
היום לקחתי את הילדים לשיעור שחיה, אבל התברר שזה בוטל בגלל החופש מהלימודים (נחמד מצידם להגיד לנו מראש). במקום היתה פעילות כיפית לילדים עם bouncy house ומסלול מכשולים. הם שיחקו שם איזה שעה וחצי ללא הפסקה.
מחר אני והגדול הולכים להרצאה בנושא יום השואה בבית כנסת.

שיהיה לכולם שבוע טוב

גם בשנה שעברה הייתם בבוסטון בזמן

המרתון כמה שאני זוכרת, כאשר היה שם האסון - נכון?
איזה כייף שהיה כייף עם הילדים.

Mottek

New member
את זוכרת נכון! ואוו איזה זיכרון יש לך!

לשמחתי הפעם הכל עבר בשלום ולא נרשמו עוד טרגדיות.

1me too1

New member
תודה נירית, נראה אם זה ישלח הפעם....

אז איך עבר עליכן השבוע? היה שבוע נהדר. יצאנו ביום חמישי בערב ממונטריאול לכיוון ניו יורק. עצרנו בלילה בקווינסבורי ובשישי בבוקר המשכנו, עם עצירה בwoodbery כמובן.
ניו יורק מאוד יפה, ומלאת אטרקציות. בקושי הספקנו משהו. הילדון התנהג למופת! צעד כמו גדול, לא קיטר - התנהג נהדר.

מה היה טוב? ועל מה הייתן רוצות לקטר? ניו יורק יפה, היה כיף! מזג אויר נהדר. האנשים - לא נחמדים בכלל, גם המלון שלקחנו בניו ג'רזי שרות הלקוחות היה על הפנים.
קיטור - ביום חמישי, אחי הקטן חזר לארץ אחרי חודש כאן, וממש קשה לי. כבר שנים שאני לא בוכה בפרידות, אים לי בעיה להסיע לשדה. הפעם, ואו! בכיתי, עצוב לי, ממש מוזר לי שככה אני מרגישה. הילדון דבר עם אחי בסקייפ היום ואמר לו שהוא אוהב אותו, וכמובן שהברז נפתח. מקווה שיעבור מהר.....

יש תוכניות מיוחדות לסוף השבוע? לנוח!

למעלה