שבת טובה, חמימה ונעימה לכולנו
ה המכורהההההה1 New member 10/1/15 #2 שבת שלום נעימה ומבורכת לכולנווו אצלנו הכול מושלג מרהיב מדהים קפוא בחוץ לפעמים ה מבצבצת מבין העננים שיהיה לכולנו יום נעים וחמים
שבת שלום נעימה ומבורכת לכולנווו אצלנו הכול מושלג מרהיב מדהים קפוא בחוץ לפעמים ה מבצבצת מבין העננים שיהיה לכולנו יום נעים וחמים
א אילנה נשיא New member 10/1/15 #3 שבת שלום לכולנו, מכורה מצד אחד אני מקנאה ביופי הזה, גם הבן לקח אתמול את אשתו ושלשת ילדהם לחרמון, לי אין כח לקור הזה אני פשוט סובלת.
שבת שלום לכולנו, מכורה מצד אחד אני מקנאה ביופי הזה, גם הבן לקח אתמול את אשתו ושלשת ילדהם לחרמון, לי אין כח לקור הזה אני פשוט סובלת.
ל לאה133 Well-known member 10/1/15 #4 שבת שלום לכולם, ניצלתי שעת שמש ויצאתי לארוחה משפחתית עדיין קל אבל אין סופות רק גשם, מחר בערב אומרים שהכל מסתיים, אז לא נשאר לכם הרבה. למזלי אני לא סובלת קור מכורה וירושלמית מקווה שהיופי של השלג מפצה על הקור העז ומזג האויר הסוער, אלפי אנשים נסעו לצפון לראות שלג
שבת שלום לכולם, ניצלתי שעת שמש ויצאתי לארוחה משפחתית עדיין קל אבל אין סופות רק גשם, מחר בערב אומרים שהכל מסתיים, אז לא נשאר לכם הרבה. למזלי אני לא סובלת קור מכורה וירושלמית מקווה שהיופי של השלג מפצה על הקור העז ומזג האויר הסוער, אלפי אנשים נסעו לצפון לראות שלג
ד דינה128 New member 10/1/15 #5 אצלי שבת של התכרבלות.. כנראה נגמר הגז במזגן והוא מוציא רק רוח... אז אני כל השבת מתכרבלת, כמו שאני אוהבת, קוראת, ישנה... נהניתי כמו שלא נהניתי מזמן , אני עם עצמי ...בטוח הייתי בחברה טובה
אצלי שבת של התכרבלות.. כנראה נגמר הגז במזגן והוא מוציא רק רוח... אז אני כל השבת מתכרבלת, כמו שאני אוהבת, קוראת, ישנה... נהניתי כמו שלא נהניתי מזמן , אני עם עצמי ...בטוח הייתי בחברה טובה
ד דינה128 New member 10/1/15 #6 תתעלמו מ אל תענו להם חשבנו שהטרולים יגיעו הרבה יותר מוקדם. לקח להם זמן... הם פה עד שיימחקו מהפורום לעד, אל תיגררו, אל תענו להם. גם אם הם ינסו יותר חזק.. אל תענו להם. הנושא בטיפול וככל שתשאירו אותם ללא תגובה, ייטב
תתעלמו מ אל תענו להם חשבנו שהטרולים יגיעו הרבה יותר מוקדם. לקח להם זמן... הם פה עד שיימחקו מהפורום לעד, אל תיגררו, אל תענו להם. גם אם הם ינסו יותר חזק.. אל תענו להם. הנושא בטיפול וככל שתשאירו אותם ללא תגובה, ייטב