שבת שלום לכולם
מסכימה עם כל מילה מהמוסר השכל, אני נוהגת לפי אמות המידה שלי, גם כאשר אחרים סביבי נוהגים אחרת. החינוך הטוב מהבית לימד אותי התנהגות נכונה וראויה ולפי זה אני לימדתי את ילדיי. הלוואי וכולם היו נוהגים בצורה מכובדת אחד כלפי השני, הלוואי שלכולם תהיה החמלה וההבנה כלפי האחר והשונה.
והסיפור שלי, הבוקר קמתי ורציתי לשנות את יום השישי, לאכול משהו אחר, להיות בסביבה אחרת, חיפשתי בגוגול מסעדות עם מאכלים של בית בתל אביב, ומצאתי את מסעדת בתיה, התל-אביבים אולי מכירים אותה. מסעדה לאשכנזים, עם אוכל ביתי של ההורים של בעלי, המסעדה ברחוב החשמונאים 95, יצאנו על מנת לנסוע באוטובוס ובחוץ פגשנו את הבן, בדיוק נוסע לכיוון רמת גן, הוא לקח אותנו ברצון למסעדה המדוברת.
ובכן, כל המאכלים שבעלי אכל בבית אמא, וגם אני מאד אוהבת אותם כי בילדות אכלתי אותם. אכלנו כבד קצוץ בטעם של פעם, רגל קרושה (בעלי) בדיוק כמו שאמא שלו עשתה והדבר הנפלא העיקרי צ'ולנט פולני מסורתי, עם הקישקע וביצה ותפוח האדמה חום והשעועית, כמו בבית.
לפולניות שלנו מומלץ בחום, דינה אני מאמינה שאת מכירה את המקום ואם לא, כדאי לך לנסות. ועוד קנינו לקחת הביתה קרפעלך וכבד קצוץ, חוויה נפלאה ששווה סיפור. אחרי כן טיילנו בסביבה, גם בשרונה, כל האזור חדש ויפה. זה הסיפור שלי, ללא מוסר השכל אבל עם טעם של פעם