המון המון התחלות חדשות
אצלי היו בעיות רציניות במערכת שלי בבית הספר, בסוף עשו איזה סידור חצי בסדר. שלוש כיתות חדשות, כל אחת עם חומר לימוד שונה. וכתה אחת שעולה איתי מי"א לי"ב.

הבן התלהב ממש מחזרה ראשונה בתזמורת (בדרך לשם עוד אמר לי שהוא מתחרט שהסכים בכלל לנסות). כמו כן, התלהב משעור ראשון של ברייקדנס, אבל היה מאוכזב מעצמו בשעור השני. הסברתי שלוקח זמן לגוף ולמוח ללמוד מיומנות חדשה ושיהיה סבלני עם עצמו.
בחטיבה בתחילה התלהב מהמורות הנחמדות, אחר כך, בשעור שני עם כל מורה, אמר שכל אלה שהיו נחמדות בהתחלה צעקו בשעור השני (חוץ מאחת
). אני לא מתרגשת, גם מורות טובות צועקות לפעמים, בפרט בתחילת השנה.
עוד הסתגלות בשבילי: עכשיו האוכל בשקית ולא בקופסה. ועוד הסתגלות בשבילו: מתעורר עם שעון מעורר ויוצא מהבית לפי לוח צלצולים שונה משל אחותו.

הבת מרוצה מהמחנכת החדשה. היו להם השבוע גם שיעורי שחיה, והייתה צריכה לארגן כל יום שני תיקים וגם לזכור לתלות בגד ים. נו טוב, באחד הימים נזכרה אחרי שכבר הייתה במיטה שבגד הים עוד בתיק. אז תלתה אותו על כסא מול המאוורר ועד הבוקר היה יבש.
נרשמה הצלחה והתלהבות מחוג הבלט החדש!! (החוג הישן עבר לשכונה מרוחקת ואני תלויה בזה שהיא תלך לחוג ברגל, כי אני מסיעה את הגדול באותו יום).

חוץ מזה, היינו שלוש פעמים בחנות לכלי כתיבה, ופעמיים בחנות בגדים... ואני החלמתי ממחלה של שבוע שעבר.

אבל ברגע זה נראה שהכל הסתדר, אני אחרי מקלחת, רגועה ומרוצה. שבת שלום.