שבת שלום זה מזכיר לי את הילדים בביה"ס בתקופה הזו - יום מגיעים, שבוע לא
פ פריאל12 New member 7/6/13 #1 שבת שלום זה מזכיר לי את הילדים בביה"ס בתקופה הזו - יום מגיעים, שבוע לא
פ פריאל12 New member 7/6/13 #3 שבת מבורכת איך לגרום לאנשים להגיע.... אני חושבת שנוח למורים "להרים ידיים" בתקופה הזו במקום להילחם באי-הגעתם של התלמידים לביה"ס. מין איבוד שליטה נוח שכזה....
שבת מבורכת איך לגרום לאנשים להגיע.... אני חושבת שנוח למורים "להרים ידיים" בתקופה הזו במקום להילחם באי-הגעתם של התלמידים לביה"ס. מין איבוד שליטה נוח שכזה....
ע עוזי טל 75 New member 8/6/13 #7 את יודעת פריאל שהייתי בתיכון,הברזתי מהלימודים ונשארתי בבית ללא ידיעת הוריי.פתאום אבא שלי הגיע ואני יושב בחדר לא זז ולא משמיע כל רעש שלא ישמע אותי.לשמחתי הוא בא לשתי דקות והלך ולא ידע בכלל שאני בבית.
את יודעת פריאל שהייתי בתיכון,הברזתי מהלימודים ונשארתי בבית ללא ידיעת הוריי.פתאום אבא שלי הגיע ואני יושב בחדר לא זז ולא משמיע כל רעש שלא ישמע אותי.לשמחתי הוא בא לשתי דקות והלך ולא ידע בכלל שאני בבית.
פ פריאל12 New member 8/6/13 #9 אגב, אני הייתי (ונשארתי) כזו חננה.... עד כמה שזכור לי, מעולם לא הברזתי מהלימודים. בעצם, פעם אחת זה קרה, כשכולם החליטו על הברזה כיתתית. אני זוכרת ששיקשקתי מפחד אבל לא עשו לנו כלום לאחר מכן....זה היה בסוף יום.
אגב, אני הייתי (ונשארתי) כזו חננה.... עד כמה שזכור לי, מעולם לא הברזתי מהלימודים. בעצם, פעם אחת זה קרה, כשכולם החליטו על הברזה כיתתית. אני זוכרת ששיקשקתי מפחד אבל לא עשו לנו כלום לאחר מכן....זה היה בסוף יום.
ע עוזי טל 75 New member 8/6/13 #13 עשיתי את זה על דעת עצמי. נכון חברים היו מודל לחיקוי שלא נחשב מוצלח,אבל את ההברזה ביצעתי לבד.לא צריך שותפים.
עשיתי את זה על דעת עצמי. נכון חברים היו מודל לחיקוי שלא נחשב מוצלח,אבל את ההברזה ביצעתי לבד.לא צריך שותפים.
מ משה רון New member 8/6/13 #12 בטח אמרת למורה שלא היתה לך ברירה "אני הייתי נגד להבריז המורה, אבל יתר הכיתה החליטו ולא היתה לי ברירה"
בטח אמרת למורה שלא היתה לך ברירה "אני הייתי נגד להבריז המורה, אבל יתר הכיתה החליטו ולא היתה לי ברירה"