....*****

wapy

New member
....*****

על פי ההסכם, ב-20 המקומות הראשונים יקבלו נציגי ישראל ביתנו את המקומות 2, 5, 8, 11, 14, 17, 20 וכן הלאה. הפריימריז בליכוד לא יבוטלו ויישארו במועד ובמתכונת שנקבעו.

התנאי שלנו לתמוך הוא שמקומות המחוזות ישארו ברשימה המשותפת כפי שהיא ברשימת הליכוד - כלומר:
כל הקלפים נטרפו - סדר המחוזות
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?ForumId=291&MessageId=165239064

שבת שלום לכל חברי הפורום

wapy

New member
שבוע טוב - סדרי הדיון
....***

להלן הזמנה - תחת סעיף ב. "שונות" אני מתכוון להכניס הצעה לדיון שתשמור על מעמד המחוזות ברשימה המשותפת
וכן הצעה נוספת שתפורט בהמשך

"..הליכוד, תנועה לאומית ליברלית
ישיבת ועידה, שתתקיים ביום שני ה- 29.10.2012

סדרי הדיון

1. הנושאים שעל סדר היום של הישיבה הינם כדלקמן:

א. הצעת החלטה של יושב ראש התנועה וראש הממשלה מר בנימין נתניהו:

"תנועת הליכוד ומפלגת ישראל ביתנו תגשנה רשימת מועמדים משותפת בבחירות לכנסת ה- 19, בהנהגת יושב ראש הליכוד מר בנימין נתניהו."

ב. שונות

2. חברים המבקשים להגיש בקשות לעניין אופן ההצבעה ו/או הצעות החלטה לגבי הנושאים שעל סדר היום, מתבקשים להגיש את בקשותיהם ו/או את הצעותיהם, עד ולא יאוחר מיום שני ה- 29.10.2012, בשעה 12:00, למ"מ מנכ"ל הליכוד, מר רפי דואק בבית ז'בוטינסקי, קומה 11, רחוב המלך ג'ורג' 38 תל אביב.

בברכה,

יהושע גרוס, שופט
סגן נשיא בית המשפט המחוזי בתל אביב (בדימוס)
יו"ר ועדת הבחירות המרכזית.."

wapy

New member
נתניהו:"איש מהמועמדים לרשימה לא ייפגע"

"על מנת להציג את ההסכם בין הליכוד לישראל ביתנו יופיע ראש הממשלה בנימין נתניהו בפני הוועידה. נתניהו יבהיר לצירי הוועידה כי איש מהמועמדים לרשימת הליכוד לא ייפגע כתוצאה מאיחוד הרשימות מאחר שכל מי שהיה במקום ריאלי לפני האיחוד יישאר במקום ריאלי גם לאחריו. הדברים ייאמרו בשל העובדה שמועמדים רבים הביעו את חששם מכך שכניסתם של חברי ישראל ביתנו לרשימה על חשבונם, תשאיר אותם בסופו של דבר מחוץ לכנסת. "

אם אני מועמד למקום 28 במחוז ירושלים - ובעקבות הרשימה המשותפת אני נודד למקום 42
וגם זה לא מובטח שהרי "יהיו תיקונים ברשימה לאחר הפריימריז"

אני פונה היום ליו"ר ועדת החוקה לדחות את הליך הפריימריז עד להבהרת התמונה

איך השופט יהושע גרוס יכול אשר נוהל פריימריז - כשהכללים לא ידועים
ראשית לדחות את מועד הגשת המועמדים עד לאחר כינוס הוועידה - והבהרת התמונה

שקדי

New member
הוא יכול להגיד.....

בדיוק באותה מידה שהוא יכול להגיד שיבוא שלום
במילא אף אחד לא מאמין לו בשיט.....כולל הדוברמן

blackbomber

New member
זה מה ששלחה אותך "יחמוbeach" להגיד?

אם אף אחד לא מאמין לנתניהו והוא בכל זאת מועדף בגדול על-פני כל מועמד שמאל, משמע שיש משהו מאוד דוחה בשמאל!!! לא?
במקומך הייתי שותק ומפסיק ללכלך, זה גם לא עוזר...

לך לזועבי פרובוקטור.

q49

New member
הרוב השותק ידבר בהצבעה

גם לי נראה שיהיה שמח מחר

wapy

New member
צפויה הצבעה חשאית לאיחוד - יש 400 חתימות

צפויה הצבעה חשאית לאיחוד
ההתנגדות לאיחוד עולה מדרגה: חברי המרכז המתנגדים אספו 400 חתימות התומכות בהצבעה חשאית, ומהוות למעלה מ-10% הדרושים לסיכול היוזמה בוועידת הליכוד. במקביל, נתניהו וליברמן החלו לקיים מפגשים עם פעילי ליכוד כדי לטרפד את ההתארגנות
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/411/884.html

wapy

New member
הבהרה אני תומך בביבי שנים -בקישור
..

למשל:

"..מזמן לא ראיתי מנהיג כמו ביבי

מאת: wapy

24/05/11 17:56

שמייצג את דעת העם היושב בציון כמו שצריך
למרות שדרך התקשורת - הדברים מקבלים צבע אפור.."

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=54&messageid=152569804
ויש עוד מאות דוגמאות

אך בעניין הרשימה המשותפת - הוא עשה שגיאה פאטלית
ואני ברוך השם בגיל - שמכיר את ביבי עוד כשמכר רהיטים ברים

wapy

New member
בין סקרים סותרים מתישהו בין כניסת השבת למוצ"ש

בין סקרים סותרים לפעילים ממורמרים, נתניהו ינסה לכבוש את ועידת הליכוד

בליכוד לא מבינים את החופה הפוליטית עם ליברמן ולא מאמינים לסקרים המחמיאים. בוועידה מחר ירמוז רה"מ לחברים שמאוד לא כדאי לומר לו "נייט"

"שני הסקרים הסותרים והמבלבלים שפורסמו הערב (ראשון) במהדורות החדשות בטלוויזיה, היו המנה הראשונה. הסקרים שיפורסמו מחר בעיתונים יהיו המנה העיקרית והקובעת שתעלה על שולחנם של חברי ועידת הליכוד. סקר חדשות ערוץ 2 העניק לרשימה המאוחדת של נתניהו וליברמן 42 מנדטים, כגודל שתי הסיעות בכנסת היוצאת. בסקר חדשות ערוץ 10, רשימת הליכוד ביתנו עוברת דיאטה רצחנית וצונחת ל-35 מושבים."
"..מתישהו בין כניסת השבת למוצ"ש, גם נתניהו הבין שהמצב בשטח לא פשוט. זה התחוור לו לאחר שפגש את אביגדור ליברמן, שדיווח לו כי דרוש חריש עמוק בקרב חברי המרכז על מנת שהעסקה לא תסתיים במפח נפש..."

המשך
http://www.haaretz.co.il/news/politi/1.1852017

wapy

New member
סקר סקר תרדוף

לפי סקר ערוץ 2 (ד"ר יצחק כץ), הליכוד ביתנו יקבל 42 מנדטים; לפי סקר ערוץ 10 (פרופ' קמיל פוקס) – רק 35. יאיר לפיד יקבל תשעה מנדטים לפי ערוץ 2, ומזנק ל-13 לפי ערוץ 10. הבית היהודי מתרסק לחמישה לפי ערוץ 2, וממריא לתשעה לפי ערוץ 10. קדימה והעצמאות יקבלו שלושה כל אחת לפי ערוץ 2; ערוץ 10 מעניק חמישה לקדימה ואפס לעצמאות. מרצ תקבל שישה לפי ערוץ 2 ורק ארבעה לפי ערוץ 10. והכי מגוחך: תוצאות הסקר של ערוץ 2 מביאות אותנו ל-119 חברי כנסת. בקיצור: שיעור מזורז ב"למה לא להאמין לסקרים". ואגב: נחשו איזה סקר הבליט ynet.

▪ איתמר לוין

למעלה