פינת הקיטורים לשרותכן

מרגנית2

New member
שוב נעזרת בפינה

הילד עדיין מקיא ומשתעל. הרופאה אמרה שצריך אינפוזיה. צפוי לנו בוקר נהדר בחדר מיון. חושבת את מי לשתף בידיעה הזו. חברה טובה שהיתה תמיד עוזרת במקרים כאלו - עזבה את העיר.
אלך לישון. מחר יום חדש.

מרגנית2

New member
חזרנו מהדסה..

סיוט. אין מלים. 12 שעות. ישבנו 7 שעות עד שהוחלט על ספירת דם.
רופאים צעירים. הדור שאני הכרתי באופן אישי (עבדתי שם) כבר בפנסיה.. 3 שעות לא ניגש אלינו רופא בכלל. ילד אחר שהגיע נקרא מיד לבדיקה כי היתה לו פרוטקציה.
ואני לא יודעת להרים שולחנות..

ניגשתי בשקט לאחות ואמרתי לה שאנחנו מחכים 3 שעות לרופא. וגם אמרתי שיש פרוטקציה. בלחש. תוך שניה הגיעה רופאה צעירה והתנצלה.
הרופאה היתה צעירה מדי וטעתה. ועד שהבכיר תיקן אותה הגיע הערב.

בקיצור אני מתמוטטת. הילד שוב עם בחילות. אם יקיא בלילה עלינו לחזור לשם.
היה חשש להתייבשות. וכנראה וירוס מזן חדש שלא עובר גם אחרי עשרה ימים.

מה שכן אף אחד לא שאל אם אני סבתא שלו... ביקשו תעודת זהות. במחשב שם רשום שם שגוי. ועל הצמיד עם פרטי הזהות כבר לא רשום שם האב. המערכת משתפרת.

מחר ננסה להתאושש. הילד סבל. כבר לא רוצה להיות רופא. ודם מפחיד אותו.
הבכורה צעקה עליו בווטסאפ... אצלנו שומעים את הצעקות גם כשהן כתובות.
הוא ענה לה. ואמר לי מה יש היא אחותי. אני רוצה לריב איתה קצת.

אמאנחל

Member
מנהל
אין אצלכם מוקד של קופת חולים?

אצלנו במרכז במכבי יש מוקדי חירום שמתפקדים מאוד יפה לפי נסיוני.
&nbsp
נשמע ממש ממש סיוט!!

מרגנית2

New member
יש מוקד

הוא בשכונה חרדית. וחשבתי ממה אני אסבול יותר מהחרדים או מהרופאים הדתיים. ולכן בחרתי בהדסה - שזה מבצר חילוני. הרופאים ברובם בוגרי בית הספר שלנו (בו למדה בתי ועכשיו הצעיר לומד בו) כלומר מדברים בשפה שלי. אחת הרופאות מכירה בת כיתה של בני. הרגשה שלא הכל זר ומנוכר.

בשורה התחתונה הם לא יודעים מה יש לו. זה וירוס חזק וחדש כנראה. וכנראה גם במוקד היינו מבלים שעות רבות. או שהיינו נשלחים להדסה..

רופאת הילדים שלנו היא מרצה בבית ספר לרפואה בהדסה. ומאד טובה בתחומה. היא גם המליצה על הדסה. קניתי לילד ספר בקניון הצמוד והוא ישב וקרא. חמוד.

fialka3

New member
וירוס מזון שגורם למחלה כל כך ממושכת נשמע לי מוזר

יש לו חום? הוא רק מקיא או גם משלשל?

מרגנית2

New member
קרסתי אתמול

דלקת בכתף שיתקה אותי. הבוקר יותר טוב. חייבת ללכת לעבודה..
הבכורה תקנה תרופות.
חברה תבוא לעזור בבית.
הבלגן פה שובר שיאים.
רופאת הילדים אמרה שזה אולי תופעת לוואי לונטולין = ההקאות של הילד.
הפסקתי לו את הטיפול התרופתי.
בצר לי צלצלתי לאבא של הבכורה.. הוא הזכיר לי שבאסטמה תמיד מקיאים.
אבל זה מוזר. הילד מקיא לא תוך כדי שיעול. שעה של שקט. ופתאום מקיא.
עוד מעט זריחה. מתחיל יום חדש. אמא שלי היתה אומרת: מחר יום חדש. ציטוט של סקארלט אוהרה בסרט.

תרגישי טוב

ניסית כדורי כורכום?
יש לי דלקת בכמה מפרקים ואמרו לי שכדאי לי לקחת כדורי כורכמין/כורכום
ושזה מאוד עוזר לדלקות בגוף ובכלל להחלמה, עוד לא יצא לי לקנות.
&nbsp
תרגישו טוב כולכם

s p r i n g1

New member
אוייש, מה שעברתם, מה שלום הילד? מה שלומך ?

האם ידוע מה גרם להקאות? האם עבר והוא מחלים?

מרגנית2

New member
הילד משתעל נורא :(

יש סברה שזה רגישות לוונטולין (נתתי הרבה). כעת עברתי למשאף אחר פלוס פליקסוטייד. חברתי האחות אמרה לחזור למיון אם אין ברירה.. :((((
אני יותר טוב. נחתי כל היום. היתה אצלי רופאה. נתנה נוגדי דלקת. וגם משהו לדופק מהיר. יום א - אני אמורה ללכת לאורטופד ולבקש mri.

מרגנית2

New member
הבוקר יותר טוב

הלילה עבר בשלום. הצלחתי להרגיע את התקף האסטמה הקשה של הילד באמצעות אדים חמים ופתיחת חלון לאויר הקר הירושלמי. התייעצתי עם רופא אבא של חבר.
הלילה עבר בשקט ובשלוה.
גם אני נחתי ומרגישה הרבה יותר טוב. הבוקר כבר ביקרנו בגג וראינו את הפרח הראשון נפתח בגינה שלנו הקטנה (יש לנו הרבה עציצים על הגג) ועכשיו יוצאים לטייל בהרי ירושלים. הלאה וירוסים!

למעלה