פינת הקיטורים לשרותכן

מרגנית2

New member
בוכה בבית בשקט מול המחשב

נפלתי בעבודה במדרגות. קופת חולים סרבו לטפל בי כי אין טופס מהעבודה
אין טופס כי המזכירה אמרה שתפטר אותי
מתפללת לאלוהי הטפסים. טופס 250 ממשאבי אנוש. זה מה שאני צריכה לשאת על גופי כדי לקבל טיפול
בינתיים גוססת מכאבים
בולעת קוקטייל נגד כאבים
בריאות ורק בריאות..

לכי למוקד / למיון, קודם כל תקבלי טיפול

אחר כך תתחשבני עם העבודה שלך,
בכל קרה את חייבת לקבל טיפול.
תתקשרי למוקד של קופת חולים, תגידי שנפלת ואת צריכה אישור למיון, ולכי.
אם את חושדת שמשהו נשבר, חלילה, אז בכלל לטוס למיון.
&nbsp
תרגישי טוב ותשמרי על עצמך

פנגושית

New member
מרגנית את חייבת לטפל בעצמך

מחבקת אותך ושולחת לך אנרגיות חיוביות. היית בעבודה אז לא ברור לי למה לא נותנים לך טופס. זו תאונת עבודה לכל דבר. כל עוד את עובדת שם זה לא חשוב מה היא אמרה לך. מתפללת לשלומך הפיזי והנפשי.

הלוואי ויכולתי להביא לך טופס או לעזור בדרך אחרת

קחי חיבוק נגד כאב נפשי בגלל התייחסות מזעזעת מצד המזכירה

אד י

New member
חייבים לטפל בך !

מאיפה הביאו את השטות הזאת ?!!
בתור מי שנפצעה בעבודה אני אומרת לך שחייבים לטפל בך גם בלי טופס.
מה שכן, הרופאה לא יכולה לתת לך אישור על תאונת עבודה בלי הטופס.
אני בכלל לא ידעתי שיש ענייני טפסים, כשניפצעתי הלכתי לרופא חירום (מי שמטפל במקרים דחופים בקופת חולים) קיבלתי טיפול, יום אחרי הלכתי לרופא המשפחה כדי לקבל ימי מחלה ואז נודע לי על הטופסולוגיה.
רופאת המשפחה אמרה לי שאין צורך להביא את הטופס בדחיפות, אבל היא חייבת אותו כדי להוציא לי ימי מחלה, בינתיים שלחה אותי להמשך בירור רפואי. כעבור יומיים שלושה העברתי את הטופס בפקס למרפאה והכל הסתדר.
&nbsp
לא לשבת בבית ולגסוס !
מחר על הבוקר להתייצב אצל אורתופד.
&nbsp
הרבה בריאות !!

מרגנית2

New member
תודה אדי אין כמוך

מחר אלך שוב לקופת חולים
רופאת המשפחה בשכונה אחרת
אנסה לדבר איתה בפון

בתי הבכורה עסוקה מאד ואין לה זמן לקחת אותי לקופת חולים

אקח מונית מחר
ילדים זה שמחה

ה-שונית

New member
חשוב מאד

ראשית, אי אפשר למנוע ממך טיפול רפואי ולא משנה מה הסיבה לקרות התאונה. לכן, גשי לטפל בעצמך. אין שום סיבה שתשבי בבית ותסבלי, אם אפשר להקל עליך.
שנית, החשיבות של הגדרת תאונה כתאונת עבודה הינה רק ככל שנגרם לך נזק רציני: אם בעקבות התאונה תאלצי להיעדר מהעבודה זה יקבע האם ההיעדרות מהעבודה תהיה על חשבון דמי פגיעה (משולם ע"י המוסד לביטוח לאומי, למעט 12 הימים הראשונים שהם על חשבון המעסיק) או על חשבון ימי מחלה הצבורים שלך. כמו כן, אם חס וחלילה יהיה לך נזק מתמשך - דמי הנכות שישולמו לך יגזרו מהמשכורת שלך ולא מסכום נמוך יותר.
בשלב זה אינך יודעת מה הנזק שנגרם לך ולכן לא הייתי מסתכנת בכך שאולי לא יכירו לך בפגיעה כתאונת עבודה: אם המעסיק מסרב לחתום לך על טפסים (לא ברור מה יוצא לו מזה, גם אם מתכוונים לפטר אותך) תקפידי שבכל תעודה רפואית - גם לא פורמלית לצרכי תאונת עבודה - שירשם מפיך שהתאונה אירעה לך בעבודה. לא לשוחח בטלפון. ללכת לרופא/ה/חדר מיון ושירשמו מפיך שאירע לך ככה וככה *בעבודה*. זה ישמש אותך במידת הצורך להוכיח למוסד לביטוח לאומי (או בבית הדין לעבודה, אם לא תצליחי לעבור את משוכת המוסד לביטוח לאומי) שהתאונה אכן אירעה לך בעבודה.

אל תחכי עד מחר.. תלכי היום!

לכי לרופא היום שדברים לא יסתבכו במידה ויש לך שבר. תפני שוב למזכירה, לא מבינה באיזו זכות היא לא נותנת לך טופס והפעם תקליטי אותה. החלמה מהירה ותחזיקי מעמד!

s p r i n g1

New member
קודם כל שתרגישי טוב והחלמה מלאה !

תבקשי שוב טופס מהמזכירה (אל תשכחי להקליט אותה)
לגבי טיפול רפואי תגידי שתמציאי את הטופס אחר כך.
אם המזכירה או מכוח אדם מסרבים לתת לך טופס תפני כמובן למי שמעליה....וגם לבעלים של החברה.תגידי להם שהם חייבים לתת טופס 250 אם זה קרה בעבודה ולתאר בדיוק את המקרה.ותגידי שאיומים בפיטורים בגלל שדרשת טופס פגיעה בעבודה זה לא חוקי.

קראתי שניתן להגיש את הטפסים בלי חתימת מעביד, להצהיר מה בדיוק קרה ואיך קרה, ולרשום שהמעביד מסרב לחתום.תודיעי למעביד שאת מגישה טפסים ומצהירה שהמעביד מסרב לחתום.
לי נשפכו מים רותכים בעבודה על הרגל מכוס שהונחה על התמי ארבע,התברר שמישהו בעבודה הוסיף חלק לא מקורי במגש של התמי 4 ולכן הכוס עמדה לא יציב.הבוס שלי התחכם ואמר שאין מצב שהמים רותכים ב100 מעלות ואין מצב שתהיה כוויה כי הוא יודע מהצבא מה זה כוויות (גם נהיה רופא מומחה לכוויות עליק..) וזה שטויות, בתמי 4 אישרו לי שהמים במכשירים מגיעים ל 100 מעלות, א הוא סרב בתחילה לחתום על טופס 250, למחרת כן חתם אחרי שהראתי לו אישור מתמי 4 שהמים במכשירים מגיעים לרתיכה, הוא גם התעקש לנסח בעצמו מה שקרה למרות שלא נכח, בכל מקרה אמרו לי בקופח שאפשר להגיש את הטופס יותר מאוחר, , בסופו של דבר הכוויה העמוקה היתה ממש בקטנה והרוב היה בדרגה פחותה, וחוץ מקופת חולים ומשחה שרשמו לי לא הייתי צריכה משהו נוסף אז הטופס בסופו של דבר לא הוגש כלל והמעביד יצא אפס !
למרות שלי בהתחלה סרבו לתת טופס 250 אחד הבעלים בחברה עשה תאונה באופנוע בדרך לעבודה בזמן שרכב לא חוקי על השוליים ואיבד שליטה, מעניין שהוא התעקב למלא טופס 250 ובילבל לי את המוח שאני אגיש עבורו את הטפסים לביטוח לאומי והשותף שלו שסרב לחתום לי בילבל לי את המוח מה עם הטפסים לביטוח לאומי....מעבידים יכולים להיות מאד רשעים ודו פרצופיים.

jiminit2

New member
לידיעה להבא

הולכים למיון, לא לקופת חולים ומצהירים על תאונת עבודה. לאחר קבלת טיפול אפשר להביא להם את הטפסים רטרואקטיבית. אבל קודם כל מטפלים בפציעה. תרגישי טוב!

מרגנית2

New member
הילדה סוף סוף הבינה שאני באמת חולה

והיא תבוא לעזור לי להגיע לטיפול חרום
הילד צועק וגם מכניס לי צפחות
וטורק דלתות כמובן

הילדה גם הדפיסה את הטופס 250 ותלך למעסיק להחתים אותו
היא מאד זריזה הילדה..

תודה לכן על העצות הטובות. מנסה לסדר את המחשבות עכשיו. מה קודם מה אחר כך.

מרב בכי לא ראיתי את האופק. אבל עכשיו יותר טוב. כן גם אלוף נעורי כותב לי כל יום מכתב. one day at a time

למעלה