קודם כל שתרגישי טוב והחלמה מלאה !
תבקשי שוב טופס מהמזכירה (אל תשכחי להקליט אותה)
לגבי טיפול רפואי תגידי שתמציאי את הטופס אחר כך.
אם המזכירה או מכוח אדם מסרבים לתת לך טופס תפני כמובן למי שמעליה....וגם לבעלים של החברה.תגידי להם שהם חייבים לתת טופס 250 אם זה קרה בעבודה ולתאר בדיוק את המקרה.ותגידי שאיומים בפיטורים בגלל שדרשת טופס פגיעה בעבודה זה לא חוקי.
קראתי שניתן להגיש את הטפסים בלי חתימת מעביד, להצהיר מה בדיוק קרה ואיך קרה, ולרשום שהמעביד מסרב לחתום.תודיעי למעביד שאת מגישה טפסים ומצהירה שהמעביד מסרב לחתום.
לי נשפכו מים רותכים בעבודה על הרגל מכוס שהונחה על התמי ארבע,התברר שמישהו בעבודה הוסיף חלק לא מקורי במגש של התמי 4 ולכן הכוס עמדה לא יציב.הבוס שלי התחכם ואמר שאין מצב שהמים רותכים ב100 מעלות ואין מצב שתהיה כוויה כי הוא יודע מהצבא מה זה כוויות (גם נהיה רופא מומחה לכוויות עליק..) וזה שטויות, בתמי 4 אישרו לי שהמים במכשירים מגיעים ל 100 מעלות, א הוא סרב בתחילה לחתום על טופס 250, למחרת כן חתם אחרי שהראתי לו אישור מתמי 4 שהמים במכשירים מגיעים לרתיכה, הוא גם התעקש לנסח בעצמו מה שקרה למרות שלא נכח, בכל מקרה אמרו לי בקופח שאפשר להגיש את הטופס יותר מאוחר, , בסופו של דבר הכוויה העמוקה היתה ממש בקטנה והרוב היה בדרגה פחותה, וחוץ מקופת חולים ומשחה שרשמו לי לא הייתי צריכה משהו נוסף אז הטופס בסופו של דבר לא הוגש כלל והמעביד יצא אפס !
למרות שלי בהתחלה סרבו לתת טופס 250 אחד הבעלים בחברה עשה תאונה באופנוע בדרך לעבודה בזמן שרכב לא חוקי על השוליים ואיבד שליטה, מעניין שהוא התעקב למלא טופס 250 ובילבל לי את המוח שאני אגיש עבורו את הטפסים לביטוח לאומי והשותף שלו שסרב לחתום לי בילבל לי את המוח מה עם הטפסים לביטוח לאומי....מעבידים יכולים להיות מאד רשעים ודו פרצופיים.