לפני שבועיים פגעה במכונית שלי אשה שהיתה עסוקה בנייד כניראה.
הלך הטמבון ופנס, ושוב אני מוצאת את עצמי במצב שצד ג פוגע בי לא באשמתי,
אני נאלצת לאכול אותה בריצות לתיקונים ודאגות ומאבקים מי ישלם,
אותה אשה ובעלה מורחים אותי כבר שבועיים, בהתחלה הביעו נכונות לשלם למוסך פחחות שלי ולסיים הכל בטוב פרטי, אבל לא הסתדרה איתו לגבי התשלום, והיא מציעה שאסע לבית שמש לתקן אצל פחח קרוב שלה (ואני בכלל גרה בר"ג אז לא ראלי כמובן) היא לא דיווחה לחברת ביטוח שלה כך שדרך הביטוחים זה לא ילך, ומתברר שגם אם דיווחה והנזק פחות מההשתתפות העצמית שלה חברת הביטוח שלה לא תשלם , אז נשאר לי רק לתקן ולשלם בעצמי ולתבוע אותה בתביעות קטנות,וכדי שאוכל לתבוע ולהגן על עצמי כדי שאוכל בעתיד להפעיל את הביטוח שלי אם לא תהיה ברירה חייבת לקחת שמאי שזה מוסיף עלות , ולהכניס למוסך הסדר שמטבעו מנפח מחירים ,ואני צריכה לשלם הכל פלוס מע"מ סיפור של מעל 4000 שח.
אז למרות שיש לי את כל הפרטים שלה ושל הרכב וחברת הביטוח ומה זה עוזר לי עכשיו? אני צריכה לתקן לשלם אלפי שח ולרדוף אחריה שתשלם....ולהפעיל את הביטוח שלי לא שווה כי יעלה רציני את הפרמיות ,זה סיפור של שנה לפחות עד שאגיע איתה לתביעות קטנות ועדיין לא אומר שתשלם בזמן.. והעיקר אומרים שיש ביטומ והביטוח מגן עלינו... טוב זה רק כסף בסופו של דבר ומזל שלא קרה לי כלום ומזל שהילדות לא היו באוטו (היא נוהגת באוטו ארבע על ארבע מסיבי שהוא בעצם משאית ומזל שפגעה בי רק מאחור בפגוש ולא חזיתי כי חזיתי היתה מחסלת אותי.......) ולמרות שנוסעת ברכב מאד יקר ומסיבי היא ובעלה מציגים את עצמם שהם חסרי יכולת כלכלית ומצאתי גם סרטון של הבעל ביו טיוב שמציג את המשפחה שלו כמסכנים חסרי דירה, אז מאיפה יש לאנשים מסכנים חסרי דירה כסף לנסוע באוטו יקר ארבע על ארבע שעולה בטוח הרבה מאד?