פינת קיטורים לשרותכן

מרגנית2

New member
"הילד בן 30, יש לו חום גבוה"

נזכרתי בשיר הזה המדבר על איש צעיר השב לבית הוריו.
הבכורה באה לגור איתנו השבוע כי האוטו במוסך. זה לא פשוט בכלל. מסתבר שגם אני התרגלתי כבר לשקט שלי. ופתאום כעסים. וטונים. והתמודדות שכבר שכחתי.
&nbsp
אני משתדלת מאד לתת לה מרחב. לא להעיר. לקבל. להכיל. (מתעצבנת בשקט בפנים).
&nbsp

אמאנחל

Member
מנהל
אולי ברגע של שקט

תזכירי לה שאתן שתי נשים בוגרות. ושתשאל את עצמה, בינה לבינה, האם היא הייתה מתנהגת ככה לשותפה שלה לדירה. אולי אפילו לכתוב לה את זה במקום פנים מול פנים. כדי למנוע את ההתגוננות האוטומטית (שיש לכולנו).
&nbsp
נשמע לא פשוט בכלל, "שיעבור בשלום"

מרגנית2

New member
לא מצאתי רגע כזה

השבוע עבר עם הרבה התאפקות מצדי. האוטו תוקן והנערה חזרה לדירתה. בסוף קיבלתי ממנה אמירת תודה וגם ציור של לב גדול בווטסאפ. זה גם משהו!

בנגי 16

New member
שבוע אחרון של חופשת לידה (לא ממש קיטור, סתם קצת מפחיד)

שבוע אחרון שאנחנו ביחד כל היום וכאילו להוכיח לי שאני לא שולטת בכלום הכל קצת מתחרבש. איך עוברים את זה בשלום?

כשחזרתי מחופשת הלידה, הראשונה שבאה לברך ולחבק

ושאלה מה שלומי קיבלה פרץ של דמעות.. וככה כל היום,
היה לי יום ראשון קשה, וזהו... למחרת חזרתי לשגרה,
מתרגלים מהר

&nbsp
פתאום אפשר לשתות קפה חם

&nbsp
בהצלחה!

s p r i n g1

New member
לפני שבועיים פגעה במכונית שלי אשה שהיתה עסוקה בנייד כניראה.

הלך הטמבון ופנס, ושוב אני מוצאת את עצמי במצב שצד ג פוגע בי לא באשמתי,
אני נאלצת לאכול אותה בריצות לתיקונים ודאגות ומאבקים מי ישלם,
אותה אשה ובעלה מורחים אותי כבר שבועיים, בהתחלה הביעו נכונות לשלם למוסך פחחות שלי ולסיים הכל בטוב פרטי, אבל לא הסתדרה איתו לגבי התשלום, והיא מציעה שאסע לבית שמש לתקן אצל פחח קרוב שלה (ואני בכלל גרה בר"ג אז לא ראלי כמובן) היא לא דיווחה לחברת ביטוח שלה כך שדרך הביטוחים זה לא ילך, ומתברר שגם אם דיווחה והנזק פחות מההשתתפות העצמית שלה חברת הביטוח שלה לא תשלם , אז נשאר לי רק לתקן ולשלם בעצמי ולתבוע אותה בתביעות קטנות,וכדי שאוכל לתבוע ולהגן על עצמי כדי שאוכל בעתיד להפעיל את הביטוח שלי אם לא תהיה ברירה חייבת לקחת שמאי שזה מוסיף עלות , ולהכניס למוסך הסדר שמטבעו מנפח מחירים ,ואני צריכה לשלם הכל פלוס מע"מ סיפור של מעל 4000 שח.
אז למרות שיש לי את כל הפרטים שלה ושל הרכב וחברת הביטוח ומה זה עוזר לי עכשיו? אני צריכה לתקן לשלם אלפי שח ולרדוף אחריה שתשלם....ולהפעיל את הביטוח שלי לא שווה כי יעלה רציני את הפרמיות ,זה סיפור של שנה לפחות עד שאגיע איתה לתביעות קטנות ועדיין לא אומר שתשלם בזמן.. והעיקר אומרים שיש ביטומ והביטוח מגן עלינו... טוב זה רק כסף בסופו של דבר ומזל שלא קרה לי כלום ומזל שהילדות לא היו באוטו (היא נוהגת באוטו ארבע על ארבע מסיבי שהוא בעצם משאית ומזל שפגעה בי רק מאחור בפגוש ולא חזיתי כי חזיתי היתה מחסלת אותי.......) ולמרות שנוסעת ברכב מאד יקר ומסיבי היא ובעלה מציגים את עצמם שהם חסרי יכולת כלכלית ומצאתי גם סרטון של הבעל ביו טיוב שמציג את המשפחה שלו כמסכנים חסרי דירה, אז מאיפה יש לאנשים מסכנים חסרי דירה כסף לנסוע באוטו יקר ארבע על ארבע שעולה בטוח הרבה מאד?

אמאנחל

Member
מנהל
אוף.

את בטוחה שהשיקול שלך נכון? בכמה אמורות לעלות הפרמיות בעקבות מקרה כזה? וגם אם הן עולות זה לשלוש שנים בלבד. יש לך סוכן ביטוח?
&nbsp
להערכתי 4000 ש"ח זה בהחלט מעבר להשתתפות העצמית שלך ועלות ייקור הפרמיות, לדעתי תתבעי את הביטוח ושהם ישברו את הראש מול חברת הביטוח שלה. וזה שווה לך את החיסכון בהתרוצצויות. את כבר יכולה לדמיין לך שבבית המשפט הם יציגו את עצמם כחסרי כל, ובית המשפט עשוי לפסוק שאין להם מאיפה לשלם לך. וגם אם את תזכי מי אומר שהם ישלמו, ואז תצטרכי ללכת להוצאה לפועל שיעקלו להם חשבון בנק וכו'....
בעיניי, זה מקרה שבו ממש כדאי להפעיל ביטוח. בשביל זה אנחנו עושים אותו. לביטוח יש אנשים שמקבלים משכורת כדי להתרוצץ ולתבוע כל מיני מזיקים-מציקים שכאלה במקום שאנחנו נצטרך להתרוצץ על חשבון זמננו הפרטי. לטעמי, תשקיעי את הזמן בילדות ולא במרדף אחרי מנוולים.
והעיקר שיצאתן בריאות ושלמות.

s p r i n g1

New member
ההשתתפות שלה בודאי מעל 4000 וזאת הבעיה....

אלפי שח לא הולכים אצלי ברגל
אם אפעיל את הביטוח שלי זה אומר ייקור פרמיות של 2000 שח לפחות אם לא יותר.
יש לי את הפרטים שלהם ואת הכתובת האמיתית שלהם ואין סיבה שאוותר להם על אלפי שח.
הביטוח לא עובד בשבילי ואם היא לא דיווחה לביטוח לא יכולה לקבל כסף מהביטוח שלה.....מה שהביטוח עושה בשבילי זה עזרה בתקשורת עם חברת הביטוח שלה וניסוח כתב תביעה אצל עו"ד אם צריך.....
אין שום סיבה שנהגת רשלנית שפגעה בי לא תשלם על הנזק....

אוף.. מבאס ומכעיס

לי קרתה תאונה שלא באשמתי לפני מס' שנים ולמרות שזה היה בבירור בגלל הנהגת השניה היא טענה שזאת אשמתי. תבעתי את הביטוח שלה והגענו לבית משפט וזכיתי. תעשי אבל את השיקולים שלך.. אבל לא הבנתי למה את לא מפעילה את הביטוח שלך בנושא התיקון ותובעת במקביל את הביטוח שלה..

s p r i n g1

New member
אם אני תובעת את הביטוח שלי זה יייקר את הפרמיות ב2000 שח לפחו

וירשם לי תביעה וזה אומר שיש לי פחות כוח במומ על מחירי ביטוח מול חברת הביטוח

מרגנית2

New member
מעצבן! קרה לי עם הביטוח

היתה לי שנה לא מוצלחת בה תבעתי את הביטוח על 3 תאונות. אחר כך שום חברה לא הסכימה לבטח אותי. בסוף מצאתי חברה שמבטחת אופנועים בסיכון גבוה. ורק הם נתנו לי ביטוח חובה וצד ג.
&nbsp
כך שאני מבינה אותך לגמרי.. מקוה שהזוג הזה יסכים לשלם.

shilatplus4

New member
תבדקי אפשרות לתבוע את הביטוח שלך ואז

לתבוע אותה בתביעות קטנות רק על הסכום בו תתייקר הפרמיה שלך (2,000 ש"ח).

למעלה