יום רביעי-מה לובשים?
H Happy Goth New member 6/5/15 #2 יום רביעי לאתגר עם נעלי הספורט אני צועדת לעבודה, ושם החלפתי לנעליים יש רעיונות מה ללבוש מחר?
S shmickey New member 6/5/15 #11 יש!! אני כזאת מוכשרת.. שילוב מעולה! אהבתי במיוחד את הדבקת כפות הרגליים.   המממ, מחר.. טי שירט מגניבה וצבעונית (זאת עם הסמיילי?) ומעליה חולצה מכופתרת פתוחה עם שרוולים מקופלים (לא אוותר עד שלא תגנבי לבעל חולצה!) ועקבים כדי לאזן את הלוק הגברי. או שאולי בא לך ללכת לכיוון יותר היפי?
יש!! אני כזאת מוכשרת.. שילוב מעולה! אהבתי במיוחד את הדבקת כפות הרגליים.   המממ, מחר.. טי שירט מגניבה וצבעונית (זאת עם הסמיילי?) ומעליה חולצה מכופתרת פתוחה עם שרוולים מקופלים (לא אוותר עד שלא תגנבי לבעל חולצה!) ועקבים כדי לאזן את הלוק הגברי. או שאולי בא לך ללכת לכיוון יותר היפי?
H Happy Goth New member 6/5/15 #14 למה את חושבת שיש לו חולצות מכופתרות? המעט שהיה לו כבר ממזמן לא עולה עליו, אז העפנו הכל אני לוקחת לו לפעמים טי שרטס וקפוצ'ונים. לא בטוחה שאני מרגישה בנוח עם הטי עם הסמיילי עדין... יש לך אופציה יותר משוחררת ומטשטשת?   ואת באמת מאד מוכשרת
למה את חושבת שיש לו חולצות מכופתרות? המעט שהיה לו כבר ממזמן לא עולה עליו, אז העפנו הכל אני לוקחת לו לפעמים טי שרטס וקפוצ'ונים. לא בטוחה שאני מרגישה בנוח עם הטי עם הסמיילי עדין... יש לך אופציה יותר משוחררת ומטשטשת?   ואת באמת מאד מוכשרת
S shmickey New member 6/5/15 #15 חיחיחי יש לי!!!! תצוותי את הג'ינס הזה לחולצה האפורה שקיבלת מגיסתך הייתי מנסה או עם הנעליים הכחולות או עם הלואופרס המשובצות. הייתי שוברת את הכל עם איזה אקססורי צבעוני, באדום או בכתום. יש כזה?
חיחיחי יש לי!!!! תצוותי את הג'ינס הזה לחולצה האפורה שקיבלת מגיסתך הייתי מנסה או עם הנעליים הכחולות או עם הלואופרס המשובצות. הייתי שוברת את הכל עם איזה אקססורי צבעוני, באדום או בכתום. יש כזה?
H Happy Goth New member 6/5/15 #16 טואוב! רק שיש כמה חורים בחולצה, כשהיא בתוך מכנסיים או חצאית לא רואים אותה. אתפור אותם הערב יש עגילים כתומים וגם אדומים! תודה שמיק!
טואוב! רק שיש כמה חורים בחולצה, כשהיא בתוך מכנסיים או חצאית לא רואים אותה. אתפור אותם הערב יש עגילים כתומים וגם אדומים! תודה שמיק!
ש שרוני1ש New member 6/5/15 #4 ממחזרת... את המכנסיים, החולצה... אבל הסנדלים???? זה חדש! (מהעונה שעברה, אבל פעם ראשונה העונה...)
H Happy Goth New member 6/5/15 #5 המכנסיים בשילוב הסנדלים והלק פשוט מעולה! ממש! הייתי הולכת פה על חולצת ג'ינס בהירה אולי שרוול ארוך ולקפל את השרוולים או ללא שרוול.
המכנסיים בשילוב הסנדלים והלק פשוט מעולה! ממש! הייתי הולכת פה על חולצת ג'ינס בהירה אולי שרוול ארוך ולקפל את השרוולים או ללא שרוול.
S shmickey New member 6/5/15 #7 שובה של האמבטיה במציאות העליונית פחות וורודה, היא נוטה לגוון לא מוגדר של חום, וורד עתיק, בז'י שכזה
H Happy Goth New member 6/5/15 #8 מושלם! איך המכנסיים (חדשים??? יאא אני מאוהבת בדוגמא ובגזרה) משתלבים בול בול בול עם הנעליים והגופייה. פשוט שילוב נעים ועשיר. לוק ג'ס אלבה שכזה
מושלם! איך המכנסיים (חדשים??? יאא אני מאוהבת בדוגמא ובגזרה) משתלבים בול בול בול עם הנעליים והגופייה. פשוט שילוב נעים ועשיר. לוק ג'ס אלבה שכזה