סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

2Dirrty4U

New member

משהו טוב שקרה השבוע: מהשבוע אני אחראית על הכנת רכבים חדשים למסירה ללקוח בעבודה שלי
משהו רע שקרה השבוע: בעקבות המשפט הקודם - מלא אחריות על הראש מעבר לכל מה שעסקתי בו עד כה.. ואחריות רצינית על רכבים חדשים דנדשים שעדיין אין להם מספר רישוי אפילו.. שלא נדבר על הכסף והשווי הכולל..
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: טיסה ללונדוןןןןןןןן

התחדשות השבוע: יו נואו.. כל מיני דברים חמים לקור של לונדון

סרט השבוע: הסיאנס, אנאבל, באבאדוק - השלמתי קצת סרטי אימה ביום שישי ה-13

סדרת השבוע: העונה החדשה של טופ גיר

מאכל השבוע: היה לי שבוע מטורף אז כל מה שאכלתי זה ג'אנק פוד
ציטוט השבוע: "אלוהים שכח להחליף פילטר אויר" (ביום של האובך, #יותרמידיעבודהעםרכבים, כל הזכויות שמורות
)
תמונת השבוע: בהמשך ל

תכניות לסופ"ש: לנוח, לארוז...
אחר (או: מסר חשוב לאומה): ק. פ. ה. קפה. נספרסו
הרבה ק-פ-ה של נספרסו!

ערן1987

New member
דניאל בתגובה לטיסה הצפויה שלך

&nbsp

&nbsp
תהני!! איזה כיף לך.. ומז"ט על הקידום :)
&nbsp
אוי, הבאבאדוק!! היה אותו ביס נכון?? שכחתי ממנו לגמרי!! אני מתתתתתתתתתתתת לראות אותו!

DAN1EL

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע: בסופ"ש הקודם הייתי בהופעה של קליס והיה אדיר. אח"כ היה שבוע נחמד באופן כללי. אני נהנה מחופשת הסמסטר וגם מספיק לעשות כל מיני דברים. :)
משהו רע שקרה השבוע: לא שזכור לי.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שיהיה כיף.
התחדשות השבוע: את ה-dvd של "דליקטסן" - סרט פולחן צרפתי. הצלחתי לאחרונה להיגמל מרכישות חדשות של דיסקים, ספרים, תקליטים וסרטים אבל זה היה במבצע ב-19.90.

סרט השבוע: במסגרת שבוע קולנוע יפני בסינמטק ראיתי שני סרטים חמודים של שינג'י אאויאמה - "חיי פרא" ו"חופשה עצובה". ואתמול גם ראיתי שם את "כאן ואי שם" של גודאר. אה, וצפיתי שוב, לצורך תחקיר למשהו שאני כותב, ב"טריינספוטינג" הנפלא. מפסגות הקולנוע של הניינטיז. והפס-קול פשוט...
.
וגם צפייה מיליון ואחת ב"אליס בארץ הפלאות" של דיסני

סדרת השבוע: אין.
ספר השבוע: קראתי שוב את "פראני זוואי" - ספר נפלא של סלינג'ר. אני קורא גם את "צורות" של יונה וולך ואת ספר שמות.
שיר השבוע: Kelis - Rumble
אלבום השבוע: החדש של מארק רונסון.
מאכל השבוע: ---
ציטוט השבוע: ---
תמונת השבוע: (יש מצב שכבר שמתי אותה כאן פה בעבר, אבל אז מה) ג'ון ווטרס.

תכניות לסופ"ש: אולי בערב יוצא, עוד לא סגור על זה.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): ---

ערן1987

New member
אתה נראה לי היחיד שמספיק לעשות דברים

בחופשת הסמסטר שלו

&nbsp
הציטוט של ג'ון ווטרס

DAN1EL

New member
היו לי רק שני מבחנים הפעם

ועוד שתי עבודות גדולות שאני דוחה את תחילת העבודה עליהן לאפריל-מרץ ככה.
ושני המבחנים היו בשבוע הראשון של החופש, ככה שזה יצא לי ממש טוב. סיימתי אותם ועכשיו אני חופשי למשך כל החופש (ויצא לנו חופש ארוך הפעם!).
&nbsp
אבל כן, זה לא פשוט להספיק דברים, ואני צריך להיות מאוד מחויב כדי לעשות את זה.
שזה אומר רשימת מטלות וכל זה.

ערן1987

New member
עכשיו אני!

משהו טוב שקרה השבוע: לא סיכמש"תי בשבועיים האחרונים אז זה יהיה תקציר שכזה חח.. לפני שבועיים אני והחברה היינו בצימר בצפון והיה ממש כיף ואחלה מזג אוויר. בשבוע שעבר ראיתי את אחיין שלי אחרי איזה חודש וחצי שלא התראינו והוא ממש גדל! חוץ מזה.. לא זכור לי עוד משהו

משהו רע שקרה השבוע: אחיה של חברה שלי וחברה שלו נפרדים וזה מבאס. מצד שני, הוא פשוט לא היה בסדר העדיפויות שלה אז זה הכי לטובה שיש. חוץ מזה, לארגן מסיבת רווקים זה כאב ראש גדול

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: האמת? נאדה

התחדשות השבוע: גם כן נאדה

סרט השבוע: ראיתי את "קינגסמן" והיה אדיר! סרט מעולה, מצחיק וסוחף שלא משעמם אפילו לרגע אחד! ראיתי גם את "בירדמן" שהוא סרט מאוד עילאי ומתנשא אבל הוא פשוט מצוין ומבוצע היטב

סדרת השבוע: כלום

ספר השבוע: לא חזרתי ל"מחפשים את אלסקה"

שיר השבוע: Elastic Heart של סיה, כמובן. אני מאוד אוהב את הביצוע שלה לשיר מ-SNL

אלבום השבוע: Miss E... So Addictive המטורף של מיסי אליוט! יצ ב-2001 אבל נשמע עדכני גם להיום

מאכל השבוע: פילדלפיה צ'יז סטייק של דיקסי.. גאד דאמט, זה יאמי!

ציטוט השבוע: נו, אתם יודעים שאני גרוע בדברים האלה

תמונת השבוע: אחותי ואני הצקנו לאחיין שלי וזו התוצאה

תכניות לסופ"ש: אתמול בערב הלכתי לחנוכת בית של ידידה שלי והיום אני והחברה נלך לאכול איפשהו ונלך לחפש לי נעליים חדשות כי הנעליים ה"יפות" שלי נראות כמו הצרות שלי

אחר (או: מסר חשוב לאומה): מישהו רוצה להכין אוכל לאיגואנה שלי? אני ממש מתעצל מזה

DAN1EL

New member
אלבום השבוע

לא רציתי בכלל לראות את "בירדמן" כי אני לא מעריץ של אג"א, אבל אני שומע עליו רק דברים טובים, ובסופו של דבר אני מאמין שאצפה בו בעצמי.

ערן1987

New member
אני גם לא מחובבי אג"א

יש לו כישרון גדול אבל לא יודע, הרגשתי שהסרטים שלו אובר-כבדים בשבילי ולא ממש מצליחים לרגש ברובם. זה הסרט שלו שאני כי אוהב וראיתי גם את "21 גרם" ואת "בבל", כמובן שצריך להשלים את "ביותיפול" ואת הסרט הראשון שלו שברח לי השם שלו.
&nbsp
קיצר, אתה תאהב אותו, סרט מ-א-ו-ד קולנועי.

למעלה