כוויה בעור מישיבה ממושכת ליד התנור כתמים אדומים, האם יש דרך לטפל בזה שלא ישארו סימנים לא אסטטיים ?
M michaly2003 New member 6/2/14 #1 כוויה בעור מישיבה ממושכת ליד התנור כתמים אדומים, האם יש דרך לטפל בזה שלא ישארו סימנים לא אסטטיים ?
ד דר ערן אלנבוגן New member 6/2/14 #2 כוויה באם התהליך הינו דלקתי הייתי מציע לפנות לבדיקת רופא עור בקופ"ח צורך התאמת טיפול מתאים. במידה והכוויה הינה שטחית סביר להניח שישארו כתמים לאחר תהליך ההחלמה אך גם אלה יחלפו עם הזמן. רפואה שלמה !
כוויה באם התהליך הינו דלקתי הייתי מציע לפנות לבדיקת רופא עור בקופ"ח צורך התאמת טיפול מתאים. במידה והכוויה הינה שטחית סביר להניח שישארו כתמים לאחר תהליך ההחלמה אך גם אלה יחלפו עם הזמן. רפואה שלמה !
ד דר ערן אלנבוגן New member 8/2/14 #4 בשלב ראשון.. המנעי מחשיפה לשמש ומרחי קרם הגנה. תני לזמן לעשות את שלו. ישנם מספר טיפולים לתופעה זו אך היעילות נמוכה
בשלב ראשון.. המנעי מחשיפה לשמש ומרחי קרם הגנה. תני לזמן לעשות את שלו. ישנם מספר טיפולים לתופעה זו אך היעילות נמוכה
ל ליז 504 New member 10/2/14 #5 גם לי יש כל שנה את אותם סימנים אדומים מהתנור מניסיון זה חולף , אם כי זה לוקח זמן,