
קפצתי ליעוץ קצר - למי שיש סבלנות...

מצאת ברשת מתכון שנראה היה פשוט.
אתחיל מהסוף-
התוצאה איכזבה מכמה סיבות:
למרות שבידיים ואחרי הנחת העיסה במחבת הצורה והצבע היו יפים, העיסה נדבקה ויצרה קושי לטפל/להפוך את הלביבה וגם ספגה המון שמן.
לעניין הטעם והמרקם - עמוס שמן, טעם לא רע (תיבלנתי כי היה מעט תפל).
הרכיבים:
4 גזרים מגורדי מעבד
2 קישואים מגורדי מעבד
בצל לבן קצוץ
פטרוזיליה
2 כוסות קמח שיפון
2 כוסות אוקרה
2 כוסות פולנטה שעורבבה לחוד עם מים חמים עד קבלת עיסה
מים חמים לתוספת נוזלים לעיסה.
במקביל לטיגון מלאתי תבנית נייר מאורכת בעיסה ותיכנס לתנור יחד עם העוגות של אשתי - בתקווה לתוצאה יותר מלבבת...

מה דעתכם יעשה את העיסה פחות דביקה וסופחת שמן? ומה שיטת האפיה הנכונה? (גם לביבות בתנור) כי הטיגון לא בא לי טוב תרתי משמע...


