JDS מול קיין ולסקז 2. מי לוקח

AmitNHB

New member
JDS מול קיין ולסקז 2. מי לוקח

טוב, אז בעוד חודשיים יגן JDS על אליפות ה UFC במשקל כבד מול האלוף לשעבר, קיין ולסקז. הקרב הקודם בינהם היה אחד המפגשים היותר מעניינים במחלקת המשקל הכבד בשנים האחרונות, ולו בגלל שזה הרגיש מס' 1 מול מס' 2 אמיתי, בניגוד לקרב של לסנר וקארווין למשל. משהו שלא היה לנו במשקל הכבד מאז פידור ונוגרה (לא, פידור קרוקופ לא באמת היה 1 מול 2...) וכבר לפני הקרב אני זוכר דיבורים על כך שזו עשוייה להתפתח לאחת הטרילוגיות המעניינות בספורט.

JDS וולסקז באמת נמצאים בליגה אחת מעל כל שאר המחלקה (למעט, אולי אולי אוברים...). לצערנו, הקרב הראשון הסתיים, כפי שקורה לעיתים ב MMA, מוקדם ולאחר אגרוף אחד ולא ממש לימד אותנו הרבה על היכולות של שני הלוחמים האלו אחד מול השני. בפעם האחרונה שבדקתי JDS היה פייבוריט קל באתרי ההימורים - הגיוני בהתחשב בתוצאת המפגש הקודם. אולם, אני עדין בדעתי מלפני הקרב הראשון, שדוקא קיין ולזקס הוא הלוחם היותר מוכשר ALL AROUND מהשניים. נכון שראינו את ג'וניור עושה מהפרצוף של קארווין (מתאבק עם קבלות) סלט ללא שקארווין התקרב בכלל להוריד אותו לרצפה, אבל לולסקז יש כושר טוב בהרבה ועמידה טובה משל קארווין ואם לא יחטוף עוד פיצוץ מהיר גם הפעם, אני דוקא מהמר עליו שיחזיר את התואר. ב TKO בסיבוב השלישי.

מה דעתכם

moriarty

New member
TKO בסיבוב ראשון, זה החלק הקל

השאלה לטובת מי - אני מנחש ולאסקז.

מרקו בי

New member
yes we cain

אני חושב קיין, בגלל סימפטום gsp - סרה, הפעם קיין יגיע מוכן ונחוש יותר, ויש לו את הכלים לעצור את jds.

moriarty

New member
אי אפשר להשוות

דוס סאנטוס הוא אלוף לגיטימי. מאט סרה הוא האלוף הכי פחות לגיטימי שהיה ב-UFC מאז.... אין לי מושג. למעשה, לא היה אלוף פחות לגיטימי מאז שהוא זכה באליפות. אפילו פורסט גריפין היה יותר לגיטימי ממנו.

elvis18

New member
אמממממ....

הקרב הזה זאת צרה רצינית ...למהמרים הכבדים
קיין יפסיד פעמים בנוקאאוט\TKO לסנטוס ועוד בסיבוב הראשון ?
התסריט הזה לא טוב לי .. ולא נכון לי הגיונית

קיין יחטוף נוקאאוט באחד מיתר הסיבובים ?
בהחלט אפשרי במידה והסגנון של קיין יהיה לחכות לכניסה ,קיין צריך להתקיף את סנטוס פנימה וקדימה , ולא לאפשר לו לזרוק אגרופים תוך כדי תיזמונם , הוא צריך לעשות הכל כד שהאגרופים של סנטוס יהיו לא נוחים , ובשביל זה הוא צריך להתקיף ולהעסיק את סנטוס כל הזמן . בלהגן מפניי הורדות לקרקע , אם הוא יתן לסנטוס זמן ויעשו סיבובים אחד מול השני , ואחד יזרוק לואוקיק והשני יזרוק אגרוף והוא יחכה לפתח , בסוף קיין יירד באחד האגרופים .

הוא צריך לעשות בדיוק אבל בדיוק אות והדבר שעשה סונן מול סילבה בקרב הראשון. לתקוף כל הזמן להצמיד לגדר , להוריד לרצפה ולשכב עליו . אנדרסון לוחם עמידה לא פחות טוב מסנטוס , ואפילו יותר ,הרבה יותר . סונן הבין שכדי למנוע ממנו לחסל אותו הוא חייב להדבק אליו כמו דבק מגע ,כמו מסטיק לנעל .

ברגע שהוא ייתן לו מרווח הוא יחטוף נוקאאוט , בוודאות .
הטעות הגדולה ביותר של דוס סנטוס כמובן תהיה לנסות להכנס פנימה לדירטי בוקסינג או לכל מצב קלינצ' או צמוד לגדר או אף למרחק מינימלי ,
הוא צריך להשתמש בכל האמצעים שברשותו כדי להרחיק ממנו את ולאסקז , ולנסות להוריד אותו באחד מהרצפי מכות שהוא ייתן ,וסנטוס גם הוא צריך להיות כל הזמן במגמה התקפית כדי להעסיק א תקיין מלצלול לטייקדאון , אסור לסנטוס להתחיל לתזמן נוקאאוטים ולחפש את נוקאאוט הערב , זה עלול לעלות לו בקרב ,במידה וזה לא יצליח כרצוי .
סנטוס חייב להיות עירני ולוודא תמיד 2 דברים

א)מרחק בטוח התקרבות למען מכות אגרוף באם באם באם ואז יציאה מחוץ לטווח טייקדאון

ב) שעון - זה פאקטור חשוב , מכיוון שיש לקיין כזאת סטמינה אדירה , השעון משחק תפקיד , סנטוס לא רוצה להגיע לסיבוב שניים האחרונים כשהוא וקיין צמודים זה לזה ,יש סיכוי גדול שאם נגיע לסיבוב חמישי , קיין יראה יותר טרי ממנו ויותר אקטיבי ממנו בניסיונות . הוא חייב לנסות להתיש את קיין בסיבובים הראשונים (במידה ולא מצליח לסיים),להכניס מכות טובות , לא להתפרע , והכי חשוב , לנסות לגמור אותו מוקדם בערב , בשלב מאוד מאוחרים , זה עלול להיות לו הרבה יותר קשה .

הולך להיות קרב אדיר , טקטיקות שונות , אגרוף נגד האבקות ?
מי יצליח לכפות את סגנון הקרב שלו ?
האם קיין למד תזמון מול אגרופים ושמירת מרחק מסנטוס ?
האם סנטוס יצליח להתמודד עם מתאבק אדיר וגם אותו לשמור רחוק ?

כל התשובות - בקרב(וגם בקרוב) !!

באסטר1

New member
מסכים איתך לגמרי לגבי הגייםפלאן

ואם זאת אני חושב שדוס סאנטוס פשוט יהיה מהיר יותר חד יותר ולא יתן לוולסאקז לתקוף
הוא יקח צעד אחורה כניסה פנימה כמו שעשה לקארווין.

וולסאקס לוחם קטן במחלקה הזאת אם הכישורים האלה הוא יכול בהחלט להיות אלוף כל עוד אוברים או דוס סאנטוס לא נמצאים שם

moriarty

New member
ולאסקס ודוס סאנטוס שוקלים בערך אותו דבר

והבדל הגובה לא משמעותי.
אוברים שוקל 20 פאונד יותר, אבל לעניות דעתי יש הפרש טכניקה משמעותי לטובת ולאסקז ודוס סאנטוס לעומתו.

באסטר1

New member
ווסלאקס הוא 1.85

ורחב אבל הוא עדין נראה קטן במחלקה
ביג פוט , רותוול , קונגו , לסנר כולם נראו לידו כמו בהמות ענקיות וכל קרב הוא היה צריך להתאמץ שזה נראה ילד בן 10 שמפעיל את כל הכוח שלו להרים ילד בן 16 (ומצליח)

moriarty

New member
הוא שוקל מעל 240 פאונדס

15-20 יותר מקוטור, פדור, קרו-קופ ומינוטאורו - הדור הקודם.

moriarty

New member
כי שניהם התמודדו בקלות עם גבוהים מהם

ולאסקז התמודד עם ביגפוט בקלות, ודוס סאנטוס התמודד עם סטרוב בקלות.

yair_bar

New member
מנהל
מקווה שולסקז - מגיע לו

למרות ש JDS הוכיח שהוא לא פראייר בכלל

אני מאוד רוצה לראות דוס סאנטוס נגד אובריים

והאמת שאני מאמין שגם נראה אחרי שדוס סאנטוס ינצח את ולאסקז המעולה!
הסיכוי של ולאסקז לנצח הוא אם ולאסקז יוריד את דוס סאנטוס לקרקע וישלוט בו פעם אחר פעם, סיבוב אחרי סיבוב עד לסוף הסיבוב החמישי (כי קשה לי להאמין שהוא יגמור אותו בGNP) בעוד שדוס סאנטוס צריך לתת אחת טובה או פשוט לשמור את הקרב בעמידה.
בהתחשב בעובדה שדוס סאנטוס ניצח 9 קרבות בUFC בלי להיות על הגב בכלל ובהתחשב בנתונים הסטטיסטיים והמסקנות מהמאמר שכתבתי אני חושב שדוס סאנטוס פייבוריט..

אני אומר קיין

פעם שעברה לא הסתדר לי. משהו בקיין ובדרך שבה הוא קיבל את התבוסה בקלות ללא רגשות אמרה לי שהוא היה די מוכן לזה. כנראה לא יכל להתאמן כמו שצריך בשבועות האחרונים.

JDS עולה עליו באיגרוף בלבד. בכל שאר הארסנל וולסקז פייבוריט.

elad547

New member
אני הולך על JDS

יש לו אחלה TDD וראינו כבר שלקיין יש סנטר בעייתי.
אם JDS מצליח להשאיר את הקרב בעמידה הנוקאאוט זה עניין של זמן.
מה שיותר מעניין אותי, מה יקרה לקיין אם הוא מפסיד, לאן פניו מועדות?
להפסיד פעמיים ברצף לאותו אלוף די מוציא אותו מתמונת האליפות של ה-HW, אולי ירד ל-LHW לקרב מעניין עם ג'ונס...

judoboxer

New member
קיין כמובן

לענ"ד ההפסד הראשון היה לאקי פאנץ מקרי לחלוטין.

בקרב חוזר קיין יכול בקלות להפתיע אותו עם הכח המתפרץ, לקחת אותו לקרקע במהירות הואר, ולתת לו טיפול רפואי קוסמטי כפי שעשה לסילבה.

למעלה