טוב, אז בעוד חודשיים יגן JDS על אליפות ה UFC במשקל כבד מול האלוף לשעבר, קיין ולסקז. הקרב הקודם בינהם היה אחד המפגשים היותר מעניינים במחלקת המשקל הכבד בשנים האחרונות, ולו בגלל שזה הרגיש מס' 1 מול מס' 2 אמיתי, בניגוד לקרב של לסנר וקארווין למשל. משהו שלא היה לנו במשקל הכבד מאז פידור ונוגרה (לא, פידור קרוקופ לא באמת היה 1 מול 2...) וכבר לפני הקרב אני זוכר דיבורים על כך שזו עשוייה להתפתח לאחת הטרילוגיות המעניינות בספורט.
JDS וולסקז באמת נמצאים בליגה אחת מעל כל שאר המחלקה (למעט, אולי אולי אוברים...). לצערנו, הקרב הראשון הסתיים, כפי שקורה לעיתים ב MMA, מוקדם ולאחר אגרוף אחד ולא ממש לימד אותנו הרבה על היכולות של שני הלוחמים האלו אחד מול השני. בפעם האחרונה שבדקתי JDS היה פייבוריט קל באתרי ההימורים - הגיוני בהתחשב בתוצאת המפגש הקודם. אולם, אני עדין בדעתי מלפני הקרב הראשון, שדוקא קיין ולזקס הוא הלוחם היותר מוכשר ALL AROUND מהשניים. נכון שראינו את ג'וניור עושה מהפרצוף של קארווין (מתאבק עם קבלות) סלט ללא שקארווין התקרב בכלל להוריד אותו לרצפה, אבל לולסקז יש כושר טוב בהרבה ועמידה טובה משל קארווין ואם לא יחטוף עוד פיצוץ מהיר גם הפעם, אני דוקא מהמר עליו שיחזיר את התואר. ב TKO בסיבוב השלישי.
מה דעתכם