האמת שאחרי שבת חוזרים עייפים מהעבודה יותר

האמת שאחרי שבת חוזרים עייפים מהעבודה יותר

או שנדמה לי וזה קלישא של הרבה אנשים?
חשבתי לעשות הליכה ואחרי המקלחת כבר לא יכולתי לזוז.

סלט טעים ועשיר בא בחשבון ..נאום טראמפ ברקע (חשוב* ונזכרתי גם שחיים בלי פרפרים לא שווה,,בעסה,
אז צריך להתחיל לנסות להכיר,,לגשש לאט לאט כי לא טוב היות האדם לבדו ולא - לא לבלבל לי מוח במסרים).

חוצמיזה = הכל תותים,

dory141

New member
את עובדת בשבת?

למזלי הרב, אצלי זה מאוד נדיר וגם לכמה שעות במוצ"ש. אני מעדיף לראות פחות אקטואליה בטלוויזיה ויותר בידור אסקפיסטי. את העדכונים בחדשות אני שומר לזמן הגלישה באינטרנט. כשאני נח, גם המוח נח. ריאליטי אני לא רואה, יותר סדרות (כמו החברים של נאור, נופלות על הרגליים ולאחרונה הרבה סטנד אפ של HBO).

בשבת אני מגהצת את המדים של החייל שלי

מי עובד בשבת?
מסכימה עם האימרה שלך שצריך לתת למוח לנוח אבל אצלי החיים דינמים כי יש לי גם שני בנים אומנם בוגרים אבל עדיין

dory141

New member
תתפלאי, יש אנשים שעובדים בשבת

אבא שלי מנהל הוצאת ספרים (בה אני עובד). הוא עובד בכל ימות השנה, כולל יום כיפור.
כמי שסיים צבא ב-2002, אני יכול להגיד לבן שלך שצבא זו התקופה הכי טובה שתהיה לו בחיים. רגע אחרי גיל הנעורים, רגע לפני החיים הבוגרים. הלוואי ויכולתי לחזור לאותן 3 שנות סדיר. יש הרגשה שאתה יכול לכבוש את העולם. בהמשך הבלוף מתגלה. עם זאת, עדיין אפשר למצוא את רגעי השמחה והנחת גם בעולם הציני והאכזרי, לא רק במישור הפוליטי אגב.

אני לא מתפלאה

כי אני מודעת לזה במיוחד שאתה עצמאי.
כשהייתי בשנותץ העשרים לחיי כם מלצרתי בתל אביב וכל פרנסה הייתה מצויינת עבורי,
היום כשאני בת 52 ועוד הרבה לפני עבדתי רק 5 ימי עבודה ולפעמים שישי אבל שבת זו שבת,
בנוגע לבן שלי שנמצא בגולני ורוצה להיות לוחם אין ספק שהצבא הפך אותו לגבר אחראי יותר,רציני ועוד הרבה דברים שלא ראיתי שנה לפני,
אני מאושרת על זה שיש את המסגרת הזו שגם יקשה ומקשה כשצריך ומצד שני הבן שלי בהחלט יודע להעריך היום הרבה דברים שלא ממש ידע בעבר,
תודה,

אבא שלי

לפני שהצליח לקבל קביעות כפרופסור, עשו לו צרות בעבודה וניסו להכשיל אותו ונלחם ועבד כל יום כולל ששי שבת עד השעות הקטנות של הלילה. עכשיו הוא כבר מזמן לא עובד בשבת ובמשך השבוע הוא חוזר בשמונה.

שלום

שבת יום מנוחה שמקל על העומס שיצרה עבודת השבוע, ולכן כשחוזרים ביום ראשון לעבוד קשה להתמודד כי רגילים למנוחה ולא מתחשק לחזור להתאמץ. יחד עם זה, השבת גם נותנת כוחות מחודשים לעבוד. סלט זה בריא ורצוי, ואוכל טוב מהנאות החיים ומשפר את מצב הרוח. טוב לטפל במצבנו הרגשי, מקלחת רעננה למשל יכולה להיטיב עם האדם. אני לא מבין בפוליטיקה ולא יודע אם טראמפ נשיא טוב, אבל אני יודע שאמריקה הארץ הכי עשירה בעולם ואימפריה ענקית ועוזרת לנו בסכסוך עם הערבים לעומת רוב אירופה שנגדנו. התרגשות לדעתי אינה חשובה, אהבה היא החשובה. אנחנו מוצאים אהבה כל החיים וכדי למצוא עוד אהבה וחברים צריך להשתתף במסגרות שמעניינות אותנו. חבל לי שיש שצריכים לעבוד בשבת שהוא יום מנוחה, אבל טוב שיש אנשים חרוצים שמוכנים להשקיע ולעבוד הרבה בשביל עצמם, בשביל משפחתם ובשביל החברה.

למעלה