להנהלה: אני מדווח בעניין המסרים ביננו

argamon

Member
להנהלה: אני מדווח בעניין המסרים ביננו

להנהלה בוקר טוב. הנה דיווח בשימוש בדפדפן פיירפוקס:
>> ההודעה עולה מיד בלי בעיות בדפדפן פיירפוקס
>> בלחיצה למטה בתוכן על הוספת קובץ אני מקבל לאחר הלחיצה על "עיון" את דף השמורים עם אפשרות לחיצה על "הורדות" אבל אני מקבל הודעה שאין פריטים שמורים, וזאת למרות שיש לי הרבה פריטים שמורים. בקומונות נפתחים לי ההורדות כראוי עם התמונות השמורות, גם דרך אקספלורר.

מה אתה מנסה להעלות?

(מה סיומת הקובץ)
כאשר לוחצים על "קובץ" (ולא על תמונה) אזי רק הקבצים הנתמכים ע"י קובץ נראים בתיקייה ואם אין כאלו לא יראו אף קובץ (בלחיצה על "קובץ" יש אפשרות לראות את פירוט הקבצים שניתן להעלות דרכו)

argamon

Member
להנהלה

להנהלה, תודה ותהיו בריאים, אבל לא קיבלתי קמצוץ קל של תשובה שתעזור לי, ואני שואל את עצמי האם בכלל התעמקתם בשאלה שלי. אני לא מומחה במחשב ולא מבין בקבצים מתאימים ולא מתאימים. אני צריך הסבר פשוט, ולצערי אתם נותנים לי הסבר מסובך על קבצים נתמכים. בכל אופן לא הגיוני שבתמונות הרבות שיש לי בשמורים , רואים את כולן בפתיחת הודעה בקומונות בהוספת קבצים ואילו בפורומים מאז השידרוג, פתאום לא מופיעה אפילו תמונה אחת. זה רחוק מלהיות הגיוני.
>> אז אנסה שוב להסביר לכם ואשמח לתשובה פשוטה ומובנת. תודה לכם:
*** אז כך: בהוספת תמונה שמורה בקומונות, וכך היה גם עד השידרוגים האחרונים בפורומים, המצב היה כך:
לחצתי על הוספת קובץ > לחצתי על "עיון" > קיבלתי את דף השמורים > לחצתי על "הורדות" > נפתחו לי התמונות השמורות ולחצתי דבל קליק על תמונה שבחרתי להעלות.
מאז השידרוגים, בלחיצה על "הורדות" אני מקבל דף עם הודעה שאין פריטים שמורים.
&nbsp
&nbsp

מה שניסינו להסביר -

כאשר מוסיפים תמונה (ולא קובץ כמו וורד) צריך ללחוץ על ציור המצלמה ולא על ציור הדף, האם על זה אתה לוחץ בניסיון להעלות את התמונות?

argamon

Member
== ניסיתי את זה:

תודה ועכשיו בהסבר הפשוט שלכם הבנתי מצוין.
ניסיתי זאת כבר וקורה לימשהו דומה.כתוב שהו על קבצי אאוטלוק ולחיצה עליו מופיעה הודעה שאין פיטים.
לא הגיוני שהבעיה במחשב שלי כיון שבקומונות הכל נפתח כראוי ע לרגע הזה ולפני השידרוגים גם בפורומים הכל היה בסדר.
>>האם יש מצב שתשלחו לי, אפילו במסרים, מספר טלפון לתמיכה שלכם כדי לקבוע אצל מי הבעיה?
>> לתזכורת: הטבעת השחורה ממשיכה בגלישה באקספלורר ולא ניתן להוסיף הודעה .
אגב, הבעיה בתמונה מהשמורים מופיעה גם בדפדפן אחר.

הסבר נוסף

קודם כל - בנוגע לטבעת השחורה, זו בעיה שנמצאת בטיפול.

למה כוונתך בקבצי אאוטלוק ושאין פיטים?

תוכל לשלוח תצלומי מסך למייל - [email protected] עם ההסבר של ההתכתבות שלנו מכאן בכדי שנוכל להמשיך טיפול.
(לא ניתן למסור מספר טלפוני, אבל כן ניתן להמשיך בתכתובת במייל שהיא פחות קטועה)

argamon

Member
>> להנהלה

מצטער על הקטיעות והם הפתיעו גם אותי. כתבתי לכם שאפילו בתגובה המהירה לא עולים אותיות בכל הקלדה, ולהפתעתי כנראה נעלמו אותיות במשלוח או לא הבחנתי בזה שהאותיות לא עלו. אני אכתוב לכם במייל.
>> אני לא יכול כרגע לשלוח צילום מסך בגלל שאני לא יכול כאמור לשלוף אותו מהשמורים, ואני לא יודע איך מוסיפים צילומי מסך במייל (מיקרוסופט אאוטלוק 2010 )
אני יכול להוסיף צילום מסך רק בקומונות אבל בקומונות אין מצב של הפיכת צילום גם לכתובת בהעברת התמונה לדף נפרד. האם יש קומונת נסיונות בתפוז? כי אז אוסיף שם צילום מסך ואשלח לכם קישור או תכתבו לי שאתם נותנים לי רשות להעלות צילומי מסך בקומונת משוב, כד שלא יכעסו עלי בהעלאת עניינים פרטיים.

תשובה

אין צורך להעלות את הצילום מסך לקומונה.
האם במסר בתפוז אתה יודע להעלות תמונה?
במידה ולא, פשוט תנסה להסביר הכל במייל ונקדם את זה משם.
&nbsp

argamon

Member
שימחתם אותי הנהלה

בדקתי עכשיו במסרים ולהפתעתי צילומי המסך עולים מצוין במסרים עם פתיחת תמונות שמורות .
אני אכין הכל ואשלח לכם. אני שמח שהפעם התקדמנו
אני מקווה שלא יברחו אותיות בתגובה המהירה שאני שולח לכם.
תודה רבה. אני בטוח שתבינו אותי במדוייק במסרים

למעלה