הסכמ״ש שלי
מה הדבר הכי מצחיק שקרה השבוע? לא הכי מצחיק אבל הדבר שמילא אותי גאווה אימהית , המתבגרת קיבלה מכתב לשבח מבית הספר , כיאה לבריטים במעטפה מבוילת דרך הדואר ( מה קר לשיטה של לתת לילד את המכתב להורים ?)
גם מבחינה לימודית וגם שבח על אישיות כובשת .אוי התמלאתי אושר וגאווה, אני יודעת כמה קשה לה .
מה הדבר הכי מרגיז שקרה השבוע? מזג האוויר שהיה ממש מזעזע , רוחות , גשם בלתי פוסק וקור .... הכי קשה לי זה ההסעות בבוקר , יחד עם זאת שלושה מארבעה ילדים היו חולים , דלקות אוזניים , אסטמה והתקררות , שיעבור כבר החורף
אני לא מאמינה שזה קרה (או לא) השבוע....... אבא שלי עבר אירוע לב קל בזכות יערנות של אחותי ואמא שלי הוא ניצל .
ואני התחלתי לחפש כרטיסי טיסה לארץ לביקור קצר . כול כך קשה לראות את ההורים מזדקנים .
הבת הגדולה שלי נסעה באוטובוס לבית ספר לבד, זה מפנה לי ולאחים שלה עוד ארבעים דקות בבוקר לעצמנו . ובא לציון גואל
קניית השבוע שלי... הרב חומרי יצירה לעבודות לבית ספר שהילדים ( כן , בטח ) צריכים להכין
הספר שמחכה לי ליד המיטה: הרבה מחכים בסבלנות
הסדרה / סרט / תוכנית שראיתי השבוע: סיימתי לצפות בכול הפרקים של האישה הטובה . האמריקאים הצפויים האלה , השאירו אותה עם בעלה במקום ויל גארדנר השווה .... נו אולי בעונה חמש יהיה יותר אקשן
פנינת השבוע של הילדים (גם מעשים נחשבים לפנינים )ראינו הרבה כביסות ( רבים של כבש ) בשדה והילדים התלהבו ... לא מצליחים ללמוד את הטיית הרבים למילה הזאת
תוכניות לסופ"ש , מוזמנים ליום הולדת ואישה שאני מכירה ילדה בת ואני אלך לביקור קצר עם מתנה משגעת ( אני מתלהבת כאילו שאני מקבלת את זה לילדים שלי , בגדים של בנות כאלה מתוקים )
תמונת השבוע שלי אני והמטרייה שלי במאבק מול הרוח , הרוח ניצחה
תוכניות לשבוע הבא , בעלי אמור לחזור אחרי שלושה שבועות ואני מתכוונת להסניף אותו ליבי ולחיקי . התגעגעתי .