סכמ"ש

סכמ"ש

מזכירה שלא חייבים לענות על כל השאלות רק על מה שמתאים לכם
מקווה שלכולם היה שבוע נפלא, וששבוע הבא יהיה נפלא גם כן

מה הדבר הכי מצחיק שקרה השבוע?

מה הדבר הכי מרגיז שקרה השבוע?

אני לא מאמינה שזה קרה (או לא) השבוע.......

קניית השבוע שלי...

הספר שמחכה לי ליד המיטה:

הסדרה / סרט / תוכנית שראיתי השבוע:

פנינת השבוע של הילדים (גם מעשים נחשבים לפנינים )

תוכניות לסופ"ש

תמונת השבוע שלי

תוכניות לשבוע הבא

סכמ"ש

אני לא מאמינה שזה קרה (או לא) השבוע....... גשם, סוף סוף!

קניית השבוע שלי... עליונית בצבע חום, עד הברכיים , לחתונה בחודש הבא, אני כבר מחכה לקבל אותה (הזמנתי אונליין)

הספר שמחכה לי ליד המיטה: מלכת היופי של ירושלים. קראתי את המקווה האחרון בסיביר של אשכול נבו, למרות שנהנתי מהעלילה והשפה, אני מאוכזבת מהסוף, אז עוד לא החלטתי עם אני ממליצה עליו או לא.

הסדרה / סרט / תוכנית שראיתי השבוע: the west wing. אני רק בפרקים הראשונים אבל כבר מכורה קשות...

פנינת השבוע של הילדים (גם מעשים נחשבים לפנינים ): קשה שאימא מורה להיסטוריה..... שמענו את שיר הנושא מהסרט המצוייר אנסטסיה. הבנות ביקשו שאני אספר להן את הסיפור על הנסיכה אנסטיסיה, ואני סיפרתי את הספור האמיתי, הסברתי על לנין, הסברתי על הפיכה, למה שנאו את הצאר, וכמובן את הסוף הטארגי. הקטנה חשבה כמה דקות ואז שאלה אם זה סיפור אמיתי, עניתי שכן. אחרי כמה דקות היא אמרה לי "זוכרת שאמרתי לך שאני אגדל אני רוצה להיות נסיכה? אולי כדי שאני אהיה רופאה במקום"

תוכניות לסופ"ש

תמונת השבוע שלי

תוכניות לשבוע הבא

noaronen1

New member
שבת שלום לכולם!!!

אם עני צריכה להתאמץ למצוא אז כנראה שלא היה משהו מיוחד...

מה הדבר הכי מרגיז שקרה השבוע?
אתמול, אחר הצהריים מתקשרת לתאם הזמנה לספת שינה מ- CB2 (אני יודעת שאמרתי שסיימנו, אבל זה באמת הדבר האחרון לתקופה הקרובה, פשוט יש אורחים באביב וחייבים ספה ודחוף) בקיצור פעם בשנה שאני בטלפון ותוך כדי שהבחורה מתאמת איתי תאריך ושעה ומסבירה, האמצעית ניגשת וכאילו אני לא בטלפון שואלת אם נשארו אפרסקים, ולמה קניתי רק שניים, כאילו שאני לא בטלפון... אוף! באמת שבדרך כלל אני בטלפון כשהם במסגרות, תנו לדבר בשקט, פעם אחת בלי לבקש תשומי!!!

באמצע שיחת עבודה בטלפון הקווי אני שומעת צרור טקסטים לנייד. עכשיו בדרך כלל זה לא ככה. אני ניגשת ורואה שהגיס התארס. הרחנו, הימרנו, והנה זה קורה באמת.

תוכניות לסופ"ש - בזמן האחרון אנחנו סופר ברגוע בלי תוכניות.

תמונת השבוע שלי - האמצעית מאושרת בקיטנת אומנות עם חברה מבית ספר. זו התמונה שלי.

תוכניות לשבוע הבא - שבוע עמוס פעילויות, הפירות מתחילים להיקצר!

mumfor4

New member
הסכמ״ש שלי

מה הדבר הכי מצחיק שקרה השבוע? לא הכי מצחיק אבל הדבר שמילא אותי גאווה אימהית , המתבגרת קיבלה מכתב לשבח מבית הספר , כיאה לבריטים במעטפה מבוילת דרך הדואר ( מה קר לשיטה של לתת לילד את המכתב להורים ?)
גם מבחינה לימודית וגם שבח על אישיות כובשת .אוי התמלאתי אושר וגאווה, אני יודעת כמה קשה לה .

מה הדבר הכי מרגיז שקרה השבוע? מזג האוויר שהיה ממש מזעזע , רוחות , גשם בלתי פוסק וקור .... הכי קשה לי זה ההסעות בבוקר , יחד עם זאת שלושה מארבעה ילדים היו חולים , דלקות אוזניים , אסטמה והתקררות , שיעבור כבר החורף

אני לא מאמינה שזה קרה (או לא) השבוע....... אבא שלי עבר אירוע לב קל בזכות יערנות של אחותי ואמא שלי הוא ניצל .
ואני התחלתי לחפש כרטיסי טיסה לארץ לביקור קצר . כול כך קשה לראות את ההורים מזדקנים .
הבת הגדולה שלי נסעה באוטובוס לבית ספר לבד, זה מפנה לי ולאחים שלה עוד ארבעים דקות בבוקר לעצמנו . ובא לציון גואל

קניית השבוע שלי... הרב חומרי יצירה לעבודות לבית ספר שהילדים ( כן , בטח ) צריכים להכין

הספר שמחכה לי ליד המיטה: הרבה מחכים בסבלנות

הסדרה / סרט / תוכנית שראיתי השבוע: סיימתי לצפות בכול הפרקים של האישה הטובה . האמריקאים הצפויים האלה , השאירו אותה עם בעלה במקום ויל גארדנר השווה .... נו אולי בעונה חמש יהיה יותר אקשן

פנינת השבוע של הילדים (גם מעשים נחשבים לפנינים )ראינו הרבה כביסות ( רבים של כבש ) בשדה והילדים התלהבו ... לא מצליחים ללמוד את הטיית הרבים למילה הזאת

תוכניות לסופ"ש , מוזמנים ליום הולדת ואישה שאני מכירה ילדה בת ואני אלך לביקור קצר עם מתנה משגעת ( אני מתלהבת כאילו שאני מקבלת את זה לילדים שלי , בגדים של בנות כאלה מתוקים )

תמונת השבוע שלי אני והמטרייה שלי במאבק מול הרוח , הרוח ניצחה

תוכניות לשבוע הבא , בעלי אמור לחזור אחרי שלושה שבועות ואני מתכוונת להסניף אותו ליבי ולחיקי . התגעגעתי .

אני לא אוהבת אף אחד

מהגברים בחייה של אלישה פלורק. בכלל, אני לא אוהבת אף אחד מהגברים בסדרה, חוץ מאולי את אילי...
עונה חמישית מצויינת!! עוד לא ראיתי את שני הפרקים האחרונים, אבל כל העונה הזאת מדהימה!!

כל הכבוד לבת שלך, אני בטוחה שהלב שלך התפוצץ מאושר וגאווה.

mumfor4

New member
דווקא מאוד מסמפטת את וויל

ואיליי בכלל שחקן נהדר .
איפה ראית את העונה החמישית ? מתה למצוא את זה , לא קיים בנטפליקס כרגע וזה מבאס .
כן אני מאוד גאה בה היא לא מראה אבל אני מרגישה את הקושי , שנה שעברה בקושי דיברה או כתבה באנגלית
והשנה חל שיפור ניכר .
לא קל לילדים אבל למתבגרים יותר מכולם .

mumfor4

New member
לא עבד אצלנו משום מה ...

אבל מצאתי דרך ואני בפרק שבע , כייף גדול

forglemmigej

New member
תשובות רנדומליות

בעודי מדוושת על שביל האופניים ,הלכה בו מישהי שגם היתה עם אוזניות וגם שלחה טקסט בוזמנית, ההליכה היתה זיגזגית בהתאם לתשובות שקבלה היא לא שמעה את צלצול הפעמון באיזה שלב כמעט נתקעתי בה אולי החבר כתב שזה נגמר..

הספר שמחכה לי ליד המיטה:
הספר נקרא gul udenpå יענו צהוב מבחוץ והוא נכתב על ידי בחור שבדי בשם פטריק לונדברג שאומץ מדרום קוריאה. בגיל 25 נסע לסיאול לתוכנית חילופי סטודנטים ושם פגש את משפחתו הביולוגית. הספר עורר סערה הן בשבדיה בה פורסם לראשונה ואחרי כן בדנמרק כשתורגם. הוא מתאר את מעברו בין שתי התרבויות, בשבדיה חש כזר עקב הופעתו החצונית (צהוב מבחוץ..) בקוריאה לא היה ממש שייך ואפילו לא יכל להזמין כוס קפה בבית קפה כי אף אחד לא דבר שם שבדית, האנשים קנאו בו על החינוך "הלבן" שקבל ומה הוא באמת ,הוא צהוב בשביל השבדים או לבן בשביל הקוראנים. המאומצים נמצאים במקום בעייתי במיוחד אלו ששונים מהמילייה סביבו , הם לא מהגרים אך לא ממש שבדים בגלל צבע העור. שם הספר ניתן לאחר שמישהו אמר לו פעם: אתה נראה כמו בננה, צהוב מבחוץ אבל לבן בפנים. זה גרם לי לחשוב איך אנחנו שופטים את השונים מאיתנו רק בגלל איך שהם נראים ולא ממה שיש להם להציע ומה אני בכל זה האם אני ישראלית/אשכנתוזית/אירופאית/דנית ..שאלות רבות. התברר שיש קהילה לא קטנה של קוראנים שאומצו בינקותם ומעולם לא הגישו שייכים לסביבה החדשה אפילו שלא הכירו אחרת ולמעשה גם לא מרגישים בקוריאה כחלק מהמכלול.

הסדרה / סרט / תוכנית שראיתי השבוע:
ראשון Mr. Selfridge העונה השניה ,זה מתאר את איך שייסדו את חנות סלפרידג' ולמרות שזה בריטי ברוח היא הוקמה דוקא על ידי אמריקאי . היא לא רעה אבל לא מהמממת.
השני הוא העונה השניה של פלפלים צהובים. הסדרה טובה למדי ויש בה משהו זורם וטבעי ומאד ישראלי בתמצית. מה שקצת מפריע אלו כל השחקנים התל אביבים שמנסים לשחק טיפוסים "מהערבה" , ההיפסטריות והציניות של המילייה חודרת יותר מדי לדיאלוגים וזה לא תמיד משכנע במיוחד עלמה זק .

Mottek

New member
עונה

בישלתי ארוחת ערב ומדדתי כפית חרדל, והשארתי את זה על השיש. הגדול חוזר הביתה מהבי"ס, רואה את הכפית ושואל אם אפשר ללקק. אמרתי בטח. הוא הכניס את כל הכפית לפה! הוא לא היה מבסוט אבל זה היה כל-כך מצחיק לראות את התגובה שלו!

קיבלתי כרטיס דביט חדש מהבנק. התקשרתי להפעיל את הכרטיס (to activate) אבל בין הזמן שעשיתי את הטלפון ועד שיצאתי מהבית שעה וחצי מאוחר יותר הצלחתי לאבד את הכרטיס. אין לי מושג איך. זה כשרון בפני עצמו. חיפשתי את הכרטיס לעוד יומיים וכשלא מצאתי התקשרתי בלית ברירה לבטל את הכרטיס ולבקש שישלחו לי חדש. בינתיים אני בלי כרטיס אשראי וזה ממש מבאס. מצד שני זה חסך לי המון כסף בקניות לא נחוצות.

פנינת השבוע של הילדים (גם מעשים נחשבים לפנינים
אכלנו כרובית לארוחת הערב. הקטן לקח פרח קטן של כרובית, הפך אותו על ראשו (הפרח כלפי מטה) והכריז שזה סביבון וגם ניסה לסובב את זה!

תוכניות לסופ"ש
לעזור לגדול לסיים פרוייקט בבי"ס.

תוכניות לשבוע הבא
מתכוננים לחופש. נוסעים לדרום קרולינה ולוושינגטון די.סי בשבוע הבא.

Mottek

New member
מוסיפה תמונה

מה לעשות כששוב יורד שלג והילדים בבית? הכנתי להם מבוך במסדרון מpainters tape. כמו לייזר-טאג רק עם דבק. הילדים כל-כך נהנו למשך 10 דקות בערך עד שהם החליטו להוריד את הכל ולשחק כשהדבק דבוק להם לבגדים. ואז הם בנו לעצמם מבוך מחדש (עד שנגמר להם הדבק)... היה ממש כיף להעביר ביחד שעה של צחוקים כשהם נתקעו ונדבקו בדבק.

carlimi

New member
סחטיין של המקוריות!!!

נראה ממש כיף ומגניב ... אילו רק היה לנו מזדרון הייתי מאמצת ...

למעלה