עונה ראשונה VS עונה שנייה

snirf

Active member
עונה ראשונה VS עונה שנייה

עכשיו משהסתיימה העונה השנייה, אפשר להשוות בין העונות ולשאול את השאלה המתבקשת-

איזו עונה מבחינתכם הייתה הטובה ביותר מבין השניים

העונה שאהבתם, שהיו בה מתמודדים טובים יותר, כזו שפשוט נהניתם ממנה.

כל הדיונים כאן

snirf

Active member
עונה 1, בלי ספק
(+ביקורת על הגמר)

וואו הגמר(בשני חלקיו) היה כ"כ מתיש...כמה פעמים לעזאזל השתמשו במילה proud? לפחות 100 פעם!
מביך עד כמה שניסו למשוך עוד זמן ועוד ניסיונות למסחטת דמעות עם ראיונות עם בני המשפחה/מתמודדים/תושבי העיר/חברים/וואט-אבר

בחירת השירים בחלק א' של הגמר הייתה מעפנה, ובעיקר מאכזבת זו שלו פיפט' הרמוני...למה סיימון הרים ידיים דווקא בגמר? כי ככה זה נראה-"שיר העונה" היה שיר שהם ביצעו בשבוע שעבר(!).
אומנם, נכון, זה היה הביצוע הכי טוב שלהן אבל רק לפני שבוע הם ביצעו אותו...(וקרלי למשל בחרה בשיר שביצעה באודישנים)
גם בחלק של הדואט הם בחרו שיר שהן כבר ביצעו(!) רק שהפעם עם דמי לובאטו(אגב, היא ממש התלהבה בהופעה...
)
והבחירה השלישית-let it be...באמת?! קרלי ביצעה את זה בחצי גמר

והבחירה של קרלי-הללויה...יש שירים יותר חרושים מאלו?

מה שכן, אהבתי את הביצוע של קרלי וטייט לthe climbe

בשורה התחתונה
העונה הראשונה מבחינתי הייתה פי כמה יותר טובה מזו
יותר רצינית, יותר מושקעת, יותר איכותית...
במקום להשתפר מעונה לעונה, הם פשוט איבדו כוח.
מי ייתן ובעונה הבאה ישכילו להבין זאת, למרות שאני בספק. אני אישית מצפה לעונה הבריטית, שהם מוכיחים כל פעם מחדש עד כמה הם מקצועיים ורציניים לא משנה באיזו עונה מדובר(והשנה הסתיימה עונה 9!)

omer719

New member
איזה שיר עונה אחר היה לפיפט הרמוני
?

אני לא מצליח לחשוב על עוד ביצוע כזה גדול.. זה באמת היה שיר העונה שלהם. האופציה האחרת היה לעשות את אימפסיבול בפעם השלישית... חבל שהם עשו את זה שבוע קודם.

snirf

Active member
עצוב שזה המצב

וכל שאר הביצועים הקודמים שלהם היו משעממים וחסרי-ייחוד...
אגב, לפחות קיבלנו את "anything could happen" בגירסא משודרגת בגמר, אהבתי את ההקדמה

מי מבצע אגב את השיר במקור? אני צריך לברר...כי לא הכרתי את השיר לפניכן.

shaharEB

New member
העונה הראשונה

קודם כל, העונה הראשונה היא זו שחשפה אותי לפורמט הזה פעם ראשונה , כי לא ראיתי את אקס פקטור הבריטי. אז ממש הייתי מכורה אליה והתלהבתי מכל שנייה

אני חושבת שבאופן כללי, היו שם יותר אנשים כישרוניים. שם כבר בתכנית הראשונה ,יכולתי להיצמד למישהו, ולהגיד - הוא יגיע רחוק,
העונה לא נקשרתי לאף אחד עד השלבים היותר מאוחרים, אפילו שמות היה קשה לזכור

בעונה ה2 ,התאכזבתי מחלק מהבחירות שהשופטים עשו בבתים שלהם וכתוצאה מכך איבדנו הרבה בעייני עוד לפני שהתכנית החלה ..חבל

בקיצור העונה הראשונה , למרות שהייתה כביכול 'נסיונית' ,הייתה מעולה
הרבה כשרונות . לא שלא אהבתי את השדרוג של בריטני ודמי
אבל העונה ה1 גוברת גם עליהן...

snirf

Active member
לצערנו מריו וקלואי יישארו

גם אני מעדיף את סטיב בתור המנחה
באמת שאני לא מבין מה היה רע בו ולמה היה צורך להחליף אותו!

omer719

New member
בשבילי? עונה 2

אם כבר מה שהיה חסר לי מעונה 1 זה סטיב, לא ברור למה החליפו אותו בכלל, תמיד אמרתי את זה. ועוד בשביל מי...

אבל חוץ מזה העונה התחברתי לאנשים הרבה יותר, לסיסי מהרגע הראשון, לקרלי, אהבתי את פיפט, ודיימונד וליריק.
מה היה לי בעונה הקודמת? בסדר רייצ'ל קרו אדירה. אבל דרו עפה לי בלי לממש יותר מידי פוטנציאל, היה מתסכל ברמות לראות את מרקוס מתקדם על חשבון כל כך הרבה טובים, ואני זוכר את שנאתי ללירוי בל, שעולה על שנאתי לארין ופייג', וג'וש לא היה כזה משהו, כריס עיצבן, קיצר מלאני הייתה טובה, אבל במבחן התוצאה כנראה שלא משהו. נראה מה יהיה עם יוצאי העונה הזאת.

אה וכמובן דמי ובריטני שעשו את העונה הזאת, לעומת פאולה וניקול...

andre93

New member
זה קשה כי בעונה השנייה אהבתי יותר

מתמודדים והכישרון היה גדול יותר לדעתי.
אבל בעונה הראשונה היו את מלאני וג'וש שהיו ממש מצויינים וכמעט ולא איכזבו, וגם היה את סטיב. בנוסף פאנל השופטים בעונה הראשונה היה הרבה יותר מוצלח והעונה עצמה התרכזה יותר במתמודדים ופחות בדרמות וככה היה יותר כיף לצפות בה.
לא יודע מה להחליט...

Moses The Fish

New member
אנ'לא יכולתי לראות פריים מהעונה הראשונה!

1. היה משהו כל כך גרנדיוזי וחסר נשמה בהפקה
2. סטיב היה מעפן ברמות אחרות. הוא חנון על ("נו, ברונו מארס, ת'נק יו!!!" - יותר מביך מההתעלמות מאלישיה קיז העונה), היה דרמטי נורא וכל ההתנהלות שלו היתה נורא מביכה, מגושמת וחסרת חן. תגידו מה שתגידו על קלואי, יש לה נוכחות יותר נעימה ויותר חמה.
3. ניקול היתה בלתי נסבלת לדעתי, לא קניתי לשניה את כל הפוזה הרגשנית שלה. לעומת זאת, העונה, כשדמי התרגשה מג'יליאן ג'נסן האמנתי לה. ובגלל, לדעתי עם כל החסרונות של דמי (שאני מאמינה שתשתפר מאודדדד אם היא תמשיך לעוד עונה) ובעיקר של בריטני (שהיתה ממש למל"מית), הן עדיפות בהרבה על הדינמיקה הדביקה והלא נוחה של העונה הראשונה.
4. החיסרון היחיד בעונה הזאת לעומת העונה הראשונה הוא שהקצב של האודישנים לא זרם טוב (כי לא היתה הנחיה בכלל, הכל היה מבוסס על קטעי דוקו מבויימים ומביכים בטירוף), וגם שלא היו מתמודדים מספיק מוכשרים.

snirf

Active member
עם הסעיף הראשון אני לא מסכים בעליל

אני מרגיש שדווקא העונה יש חוסר-נשמה בהפקה(כמו שקראת לזה).
ההדחות היו מהירות(הדחות כפולות!), לא באמת הוקדשה תשומת לב למתמודד שהודח...הכל היה כ"כ מהיר וחסר רגש...וזאת לעומת העונה הראשונה!

ויש בכלל מה להשוות את ההשקעה מהעונה הקודמת לזו?
טוב שלא 80% מההופעות העונה היו סתמיות/חסרות הפקה/בלדות שחוסכות את הפרודוקציה על הבמה...

carly fan

New member
ברוררר ענה 2 לוקחת ביג טיים!!!!!

1.יותר כשרון .קחו את הלהקות של השנה שעברה מול הלהקות של השנה ותחליטו
2.הילדודס -עם כל הכבוד לרייצ'ל המדהימה ודרו המעצבנת אי אפשר להשוות לסוללת הכוכבים של בריטני בראשות קרלי רוז דיימונד ובייאטריס
3.המבוגרים - פה יש תיקו לדעתי
בקיצור אין השוואה בכלל
שופטים -בריטני והפרצופים +דמי החצופה והסקסית VS ניקול ופאולה היבשושיות
לטעמי הפאנל של השנה ביג טיים
השילוב של קלואי +מריו לוקח את סטיב
הדחות כפולות+חשיפת הדירוגים כל תוכנית+דמי VS סימון
אין פה מקום להשוואה חברים .עונה 2 מנצחת בכל הקטגוריות
גם הגמר היה מאוד מושקע ויפה .כמובן רק הסיום הלא צודק בזכיתו של הקאבויי המרדים השאיר טעם מררררר
שוב אני חוזר ואומר .הרבעיה של שנה שעברה .לאף אחד אין מקום בגמר של העונה הנוכחית נקודה
יאללה עונה הבאה רוצים את ריהאנה וכריס

ורדונה2

New member
עונה שנייה יותר טובה

לא בגלל המנצח, אבל את העונה הראשונה הפסקתי לראות מהרגע שרייצ'ל קרו עפה בגלל ניקול חובבת הסקס בתחת וחסרת עמוד השדרה.
ואני גם מסתכלת על כל העונה ולא רק על המנצחים- העונה הזאת הייתה הרבה יותר מעניינת, השופטים היו הרבה יותר מעניינים... נהניתי מכל רגע (חוץ מההדחה של ג'נל
).

carly fan

New member
מה יש לך מג'נל ?

אגב גם אני התבאסתי ברמות שרייצ'ל הודחה .אין לך מושג כמה מי שבירך קיבלו מימני ניקול ופאולה .פשוט חולות נפש .חירבו לסימון את העונה .סימון היה בשוק אני לא אשכח את זה
למרות שמלאני הייתה הפייבוריטית שלי לא הכי התרגשתי שהיא לקחה
אם קרלי הייתה לוקחת נראה לי הייתי לוקח איזה חודש חופש מהעבודה לחגיגות+התאוששות חחחח
וכן אין מה להשוות בכלל.עונה 2 הייתה מדהימה מכל הבחינות למעט אקורד הסיום הצורם

ורדונה2

New member
מה יש לך מקרלי?

ג'נל הייתה צריכה לזכות, נקודה. איך את היית מגיבה אם קרלי הייתה מודחת מאוד מוקדם?
לא הייתי ממשיכה לצפות בתוכנית אם דמי לא הייתה שופטת בה בנקודה הזאת, זה מה שעשיתי עונה קודמת כשרייצ'ל קרו הפייבוריטית שלי הודחה.

וכן, ניקול הזאת כזאת שרלילה מטומטמת, בחיי... אפשר להחליף את המוח שלה באגוז ואף אחד לא ישים לב.

carly fan

New member
ראשית אני בחור/גבר שרמנטי וחסון

פשוט רשמת איך את בטעות....
מזדהה איתך לגמרי .אם קרלי חלילה הייתה מודחת לפני הגמר גם אני הייתי מאבד עניין ומקסימום מתעדכן רק בקטנה בתוצאות
באסה בשבילך .הרסו לך את העונה עוד לפני שהתחילה חחח
איזה אמבוש עשו על ג'נל שהייתה בשוק מההדחה
טוב לפחות נשארת עם דמי שדי מילאה את החלל בהצלחה

ורדונה2

New member
סורי על הבלבול

חשבתי שאתה בחורה...
בכ"מ, כן... מזלם שדמי שם באמת

היא מוסיפה המון

למעלה