פחדים

Blue Potion

New member
פחדים

טוב משעמם פה... כולנו עובדים, כולנו לומדים... אבל שרשור חדש, אז כפרעליכם תזרמו!
מומלץ בחום כמה שיותר שטויות וחפירות...

ממה אתם מפחדים?

בכללי, אני לא בנאדם פחדן, אלא מאוד רציונאלי~ אבל למרות זאת יש לי את השריטות שלי... אתם מוזמנים לשתף את שלכם

אני פוחדת מבחורים עם שפם, במיוחד כשזה בשילוב עם זקן... הם תמיד ניראים לי מאיימים כאלה. פחד לא ברור. [למרות שחבר שלי חושב שזה מגניב, הוא לא מגדל זקן/שפם בזכותי
].

אני פוחדת פחד מוות מפיטריות, אני יכולה להיות ממש היסטרית לגבי זה, ככה שאל תקרבו אותן אליי, תודה. [גם פיטריות על פיצה, פשטידות וכד'~ וגם פיטריות ברגליים ובשאר המקומות
]

אני פוחדת מחלל וחייזרים
הרבה אנשים מוצאים את זה בתור משהו מרתק, מסקרן ומעניין. כשהייתי קטנה הייתי מתחילה לבכות כשהיו מדברים על זה בנוכחותי [גם אם דיברו על ליקוי חמה]. אני לא בנאדם של מדע בדיוני, סורי.

spaysi8

New member
פחדים? או חרדות?

כי יש לי גם וגם :p

אני מפחדת מנמלים,
ומהחושך.

וחרדות- זה כבר משהו אחר,
יש לי חרדות סביב מוות,
יש לי חרדות סביב הזוגיות (היא מדהימה, החרדות הן שנפרד),
חרדות סביב הלימודים (שלא אצליח ליצור, שלא אהיה טובה)
ועוד..

Purple Mushroom

New member
בו!!

לי יש חרדות קיומיות, שככל שעובר הזמן, זה יותר רלוונטי, כאבים, התפרקות הגוף, התפוררות שיניים, וכאבים בחזה ובגוף, באיזור הלב.
שותף שלי קורא לזה היפוכונדריות, . וקצת מזניח את הצד הבריאותי\רפואי.
לא נבדקתי בדיקות דם כבר מאז 2009. (הרופאה משפחה שלי אמר לי פעם השנה). ולא מוצא זמן להבדק. (ער בלילה,ישן ביום, במיוחד זה מחריף כרגע, בסוף השבוע).

בקשר לפטריות, פטריות זה דבר בריא, ואינטלגנטי, לפני כמה זמן, שנים כבר נדמה לי, היתה כתבה מאוד ארוכה כרגיל, בכלכליסט, על פטריות, כתבה פופולרית, בזמנו, כדאי לקרוא, אם לא קראת.
פטריות זה גם דבר בריא לאכול. :)

=]

פחדים....

האמת שיש לי הרבה פחדים, אבל נקרא לזה חששות כי פחדים זה מילה גדולה מידי, החששות שלי בעיקר הם- לאכזב אנשים קרובים אלי, לא להגיע לציפיות של אלו שמעליי בעבודה (ומצפים ממני כל הזמן) אני חוששת מדכאונות כי אני נוטה להיכנס אליהם בקלות ובלי סיבה (לאחרונה טפו טפו טפו אני לא!!) אני חוששת מהמוות, אני חוששת מלהתמודד עם קשיים, למשל הייתה לי סתימה בדירה וחשבתי שאני מתה אבל זה טופל.

בכללי היה לי חשש מאוד גדול מפני התרחקות מהבית וחיים עצמאיים אבל זה לאחרונה עבר כי אני (יחסית) מסתדרת. אני חושבת שהחששות שלי הם בעיקר מהרגשה שאני לא מסוגלת. קצת (באמת שלא הרבה!) יותר ביטחון עצמי והכל מושלם ...

חפרתי?!

למעלה