China Glaze-To Die For!

Name Of a User

New member
China Glaze-To Die For!

הרבה בנות כאן משתמשות בלקים של China Glaze אבל יש כמה בודדות כמוני שלא מכירות את פלטת הצבעים שלהם.
זאת ההזדמנות שלי ללמוד, ושלכן להשוויץ בצבעים שאתן הכי אוהבות של חברת China Glaze!
שרשרו להודעה זו את הצבעים האהובים עליכם בתוספת סווצ'ים (שלכן או מהאינטרנט).
צבעים לא שגרתיים ובמיוחד גוונים שקשה למצוא בארץ ושווה להזמין מחו"ל יתקבלו בברכה :)

GO CRAZY!

trilliane

Well-known member
מנהל
אני דווקא לא מהמשתמשות, קניתי בינתיים רק אחד

ממש לאחרונה, I'm with lifeguard ירוק זוהר שימרי שקניתי מ-CG רק כי בקולקציה הנאונית (וליתר דיוק, מרקרית, ובעברית מדגשית) של אורלי אין ירוק...

סקירה של הקולקציה:
http://www.scrangie.com/2012/05/china-glaze-summer-neons-collection-for.html

וכרגע אני שוקלת להזמין לק דואוכרומי בשם Unpredictable מקולקציה חדשה שיצאה החודש, כתבתי עליה כאן בתחילת החודש:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2177&messageid=163497062

כדי להכיר לקים של חברה מסוימת אני ממליצה לך להיכנס לבלוגי הלקים המובילים, לבחור בתגית של China Glaze ולעבור על סקירות הקולקציות שלהן, לראות מה מוצא חן בעינייך. שלושת החביבים עליי הם:
Scrangie, The PolishAholic ו-All Lacquered Up. זה בד"כ מה שאני עושה, כך אני נחשפת ללקים חדשים.
השיטה ההפוכה היא לעבור על ההיצע באיביי (או בחנות אחרת) ואז מה שמוצא חן בעינייך להריץ בגוגל ולראות תמונות (גם את זה אני עושה לא פעם, אם כי לא עם צ'יינה גלייז, כאמור; אין לי איזו חיבה מיוחדת דווקא לחברה הזו).

Name Of a User

New member
הרצתי כבר חיפוש באיביי

ואפילו סימנתי כמה לקים שנראים לי טוב (מהסתכלות בסווצ'ים בגוגל).
אבל תמיד טוב לשמוע דעות מבנות שהשתמשו.

Osnatz1

New member
זה יקח זמן! נתחיל - 108 DEGREES

אני מאוד אוהבת את הגוונים של צ'יינה גלייז, למרות שיש להם חוסר אחידות נוראי בפורמולה בין הלקים.
יש לי לקים כלכך דלילים ושקופים שגם אחרי 4 שכבות רואים את הלבן של הציפורן וזה מעצבן רצח.
אבל בגדול הם כיפים וצבעוניים :)

Name Of a User

New member
הוא מדהים

הבעיה שלי עם ירוקים זה שאני פשוט לא בטוחה שאני אלך עם אחד כזה

Osnatz1

New member
SECRET PERI-WINK-LE

(הסוואצ' ממש ישן מהתקופה שמרחתי לק כלכך עקום כאילו אני שיכורה, סלחו לי)

Osnatz1

New member
TEMPEST

אחד הסגולים הכי יפים שיש לי באוסף, לצערי הוא די דליל ומצריך לפחות 4 שכבות בשביל שלא יראו את הלבן של הציפורן. כאן אני חושבת שזה 2 או 3 שכבות על בסיס לבן.

למעלה