יש לנו עבורכם משהו קטן, טוב וסודי

יש לנו עבורכם משהו קטן, טוב וסודי

כמו שהבטחנו בתחילת השנה, חידושים והפתעות מחכים לכם בשערי הפורום...
למרות העומס הרובץ על הכתפיים של דבי ושלי, הראש שלנו לא מפסיק לעבוד לרגע ואנחנו מוציאים בכל זאת את הזמן (לפעמים גם ב2 או 3 לפנות בוקר
)
כדי להוציא לפועל ולממש את הרעיונות, התכנונים והפתרונות השונים!
והפעם:
הקץ ל "מי שלח או לא שלח מייל?", "שלחתם אלי?", "למה לא קיבלתי?", "אוווף לא מצליח\ה לפתוח" וכ'ו
מעתה - כל קישורי הבונוס המיוחדים שנשלחו לחברי הפורום (הפעילים בלבד!)

לצד פעילויות סגורות, פרסומים ראשוניים, הנחות והטבות מיוחדות ועוד התרחשויות שונות שעליהן יוכל לדעת רק מי שיהיה שם...
יפורסמו ב קומונה הסודית של פורום תיאטרון בובות
קומונה חדשה דנדשה, עדיין בניילונים, שדבי ואני הקמנו במיוחד לצרכים אלה ואחרים שעוד יגיעו בעתיד

לרגל הפתיחה - כבר עכשיו מחכים לכם כמה קישורים לגירוי הבלוטות
וביום רביעי בלילה יועלה שם משלוח הקישורים החדש של דבי
שימו לב, לא ישלחו יותר מסרים ומיילים עם קישורי בונוס

כפי שהיה נהוג בנושא המיילים שנשלחו עד כה, גם כאן כל מה שנדרש כדי להתקבל לחבורה הסודית הוא בסה"כ להיות חבר פעיל כאן בפורום שלנו!!!
חבר פעיל נחשב כל מי שכותב מינימום 3 הודעות בחודש! (אין חשיבות אם זו הודעה,שאלה,תמונה או קישור שאתם העליתם או כתגובה לדברים שהעלו אחרים וכל פעולה נחשבת!)
ליחצו על הקישור הזה, שילחו בקשת הצטרפות ואם אתם כבר מופיעים במערכת כחברים פעילים, בקשתכם תאושר בהקדם האפשרי.
עדיין לא כתבתם 3 הודעות החודש

עדיין לא כתבתם בכלל

אתם עדיין סמויים

לכולכם יש הזדמנות להשלים צ'יק צ'אק את החסר ולהצטרף אלינו כאן ושם

מיותר לציין שללא כל קשר להקמת הקומונה הסודית, הפורום ממשיך וימשיך להיות הבמה המרכזית, העיקרית ולהתנהל כרגיל ואף ביתר שאת

אבל למה לכם להסתפק באחד?!
שהרי אמרו כבר חכמינו כי טובים השניים מין האחד

אנחנו מחכים לכם שם

אתה יחיד ומיוחד ! כייף לנו שיש אותך חבר!

איממממממממממא כמה שאני אוהבת חבורות סודיות....כשהייתי ילדה [בוגרת] קראתי את השבעייה הסודית,חסמבה,דנידין...
העפת אותי אחורה עם המילה החבורה הסודית...יאלה חברלך הכנסו לקומונה יש לנו סוד בשבילכם

מתארגנת להצגה נשתמע בערב .............איזה כייף ....אני חברה בחבורה הסודית!

אין ......דודי אתה קורע! מזל שבין שנינו אני השפויה

רבה דבי

גם לי כייף שיש לי אתכם כחברים

כמוך, גם אני קראתי בשקיקה כילד ונער את כל סדרת ספרי חסמבה, דנידין, השביעייה הסודית וגם החמישייה הסודית ( כן, היתה גם חמישייה ) ואת עלילות שתי החבורות כתבה איניד בלייטון המופלאה...
אההה...היו ימים...
לא מאמין שהגעתי לגיל שאומרים משפטים שכאלה

מקווה שעברה עליך הצגה מהנה ומוצלחת, ספרי איך ומה היה?!
אני יכול להסכים איתך שאני קרוע ואולי קורע אבל גם אם והדגש הוא על: אם, את אכן ה"שפויה"
מבין שנינו,אז אנחנו וכל שאר חברי הפורום - בצרות גדולות

השביעיה הסודית ועוד דברים על אניד בלייטון

בילדותי,גם אני קראתי את כל ספרי השביעיה/ חמישיה/ שלישיה ומה שלא היה, (קראתי כל מה שהיו לו דפים ומילים...) ומאד אהבתי, אבל תמיד היו דברים שהפריעו לי.
אחותו של ג'ק- סוזי- לא שייכת לשביעיה. זאת ילדה חזקה שמציקה להם, ותמיד החבורה מסלקת אותה ומנדה אותה. לי בתור ילדה זה מאד הפריע, כי נראה לי שלא הגיוני שמישהו יעשה כך לאחותו- אני יודעת שזה קורה במשפחות הכי טובות, אבל מסופרת ילדים כל כך פופולרית , אני מצפה שתפתור את הבעיות בין האחים בצורה יותר ידידותית.
גם זה שתמיד הרעים בספרים שלה הם מכוערים או טפשים, תמיד הפריע לי. אין בספרים שלה קבלה או שילוב של החלש או השונה.
גם הבנות שם תמיד פחות חזקות, ויש העדפה ברורה לבנים.
אבל בכל זאת קראתי שוב ושוב ודמיינתי איך גם אני אהיה בחבורה נפלאה שכזאת...

liorashap

New member
ביקרתי בכפרה של אניד בלייטון

בעיירה ביקונספילד מחוץ ללונדון, מתגוררת חברה שלי ובאחד הביקורים שם היא הובילה אותי אל ביתה של אניד בליינטון ששם וזה זרק אותי המון שנים אחורה אל ילדות של פנטזיות ודימיון...

איזהקטע

אחד מזיכרונות הילדות הכי חזקים שלי זו קריאה לתוך הלילה של ספרי השביעיה. קראתי אותם בשקיקה וחוץ מההבנה שהאירה בי : מה פירוש המילה טרקלין או מזווה, אני לא זוכרת מהסדרה כלום, רק את הזיכרון הזה לקרוא עוד ועוד ושזה היה ממש מסעיר ומרתק.
עכשיו כשהבן שחלי קורא ספרי "חבורות" אני ניזכרת מידי פעם בחבורה שלי...

היי דודי

ווא ווא גם אני רוצה להיות בחבורה הסודיתתתתתתתתתתתת

אני כבר לא סמויה שלחתי בקשה

ש ר ו נ ת

New member
כל הכבוד לדבי ודודי על ההפתעות שלא נגמרות...

באמת מעריכה את כל מה שאתם עושים, עבודת קודש!

תודה רבה ....

איזה מקסימים אתם ..כל הזמן חושבים כמה עוד לעזור לנו ועוד לתת לנו רעיונות....כל הכבוד...

בוקר טוב,השפויה התעוררה
קוקוריקו קוקו

היה מאוד כייף בהצגה אתמול , הופעתי בפני ילדים מקסימים בכפר הרואה הם צחקו וגרמו לי לצחוק גם ....מה לעשות אני עדיין מצליחה להצחיק את עצמי ...

חזרתי הביתה מותשת מיום עמוס והרגשתי שאני חייבת ל"הטען" אהובי לקח פיקוד על המשך הערב ואני ???? מקלחת ולישווווון....כן כן השעה רק שמונה בערב ואני כבר חורפת.....הבוקר התעוררתי ליום חדש ומלא אנרגיות......אז שיהיה לנו בוקר טוב.....דודי הצלחת להצחיקני גם....חחחחחחההההה

בוקר טוב!

יא אללה דודי , אני כבר שבועיים רוצה

לכתוב לך שלי אישית יש צורך באיזו קבוצה סגורה להתייעצויות שלא מתאימות בפורום פתוח, והנה באת לי פתאום !!
יופי טופי וכל הכבוד !!

תודה מכל ה
לכולכם

בשמי ובשם דבי אני מבקש להודות על הפרגון, המילים החמות, המחמאות, השבחים והתישבוחות שהרעפתם עלינו בשרשור הזה

מעל לכל התגובות מחממות הלב והנשמה, הכייף והדלק האמיתי שלנו היא השמחה שלכם לכל צעד,פעולה וחידוש ואף יותר מכך - שיתוף הפעולה שלכם

כן, כן, שלכם
ותיקים,מחודשים, חדשים וחדשים מאוד - יחד כולנו תורמים לפורום פעיל, פורה, מפרה ולא פחות חשוב, חברי

החבורה הסודית יצאה לדרך ולמרות שמהר מאוד היא כבר מנתה הרבה יותר מאשר שביעייה סודית, עדיין יש בה מספיק מקום לאכלס כמות נכבדת מתוך 110 הגולשים שקראו את ההודעה הראשית שהעליתי...
כמובטח, ביום רביעי הועלו בקומונה קישורי הבונוס החדשים שליקטה דבי, לרגל הפתיחה גם אני הוספתי שרשור תמונות שהצטברו לי ב

אני יכול לספר לכם שהתגובות על יריות הפתיחה שלנו נעות בין מלמולים,אנחות אושר, התעלפויות ותופעות מוזרות כגון נגיסה בתמונה של אננס...

אז מי כתב כבר 3 הודעות החודש ועדיין לא ביקש להצטרף?!
מי רוצה להצטרף וימהר לכתוב 3 הודעות?!
ומי יכול להרשות לעצמו אחרי תיאורים שכאלה לעמוד, עדיין מהצד ולהישאר סמוי???

סחטיין עלייך שחרזדה

העלית כזה חיוך על פני

אם עזרתי לך להגיע לספר הנפלא הזה ועוד להתמוגג אז מה עוד אני יכול לבקש?! מלבד להודות שוב לורד לבר שבזכותה אני קורא אותו שוב ואוכל לחזור אליו גם בכל פעם שאחפוץ בכך ובשם שלושתנו ועוד קוראים נלהבים להודות ל: א. דנקו - מחבר הספר המיוחד והקסום הזה

דודי אפשר להשיג אותו באתר סימניה למעונינים

אהבתי את העלילה את סיפור החיים אז
וכמובן את יצירת הבובות-לדעתי חסרות תמונות..
אבל פשוט נהדר.
תודה לך שהבאת את הסיפור על הספר

למעלה