פינת החדשות הספויילרים
והמששים

חדשות ליהוק משמחות ביותר!! ועוד.....

מעתיקה הודעה ששימחה אותי שכתב אורן בפורום טלוויזיה:
כמו בעונה השלישית, גם העונה הרביעית של עד עצם היום הזה תחולק לשני חלקים בני 11 פרקים, כאשר לכל חלק תהיה עלילה עם דמות מרשעת כלשהי.
בעוד שהחלק הראשון כבר ידוע לכולם וימשיך את עלילת הסרט לשבור את הקרח עם אלסה, כריסטוף ואנה, ניתן כעת לדווח שבחלק השני של העונה תשוב השחקנית קריסטין באוור (דם אמיתי) לתפקידה כמליפיסנט הרעה (
)
http://tvline.com/2014/08/26/once-upon-a-time-season-4b-villain-maleficent

Serf SaN

New member
קראתי את הידיעה הזאת ונמסתי מאושר

אני מת על השחקנית של מליפיסנט! והאמת שרק לפני כמה דקות קלטתי שהיא בכלל פאם מדם אמיתי!! אני מת עליה שם!
נהדר.

&nbsp
&nbsp
אבל חשבתי שאמה בסוף העונה הראשונה .... אותה, לא?! כשהיא הייתה בצורת דרקון.

מש"ש וואטאבר

איך רק עכשיו גילית שזו היא??
וגם אני חשבתי שהיא מתה, מה אכפת לי, העיקר היא חוזרת!! בטח יש לה הרבה זמן פנוי שדם אמיתי נגמר

&nbsp

Serf SaN

New member
האמת שצפיתי בדם אמיתי רק בחודש האחרון

סיימתי את הסדרה תוך שבוע. פאם

ראית עד הסוף?
לסוף הסדרה

פאם ואריק הם הדמויות הכי מדהימות שם (ובכלל!) אני ממש אוהבת אותם,
את הדינמיקה שלהם, את האדישות ונונשלנטיות.
סצנת הסקס של אריק עם הגרופית שאיתו שנים (שכחתי את שמה) הייתה הורסת

אבל בגדול פרק הסיום היה יבשושי, לא הבנתי למה כל הסצנה של ביל וסוקי הזו הייתה נחוצה, עוד שעתיים ואור השמש היה גורם לך ל"פוף", וגם אז הייתי בוכה (בוכה בהגיון אפילו)
למה לייסר את אהבת חייך ככה? למה כל הדרמה? סתם בכיתי בלי הגיון ואני שמחה שסוקי שמרה על הכוחות שלה.
התבאסתי שלא קיבלנו קצת לאפייט לקראת הסוף ועוד יותר התבאסתי מהעלילה הלא קשורה לכלום של טארה והסייכו אמא שלה,
כל זה בשביל אקדח שקברת לפני 30 שנה? באמת? מיילא רצחה מישהו איתו? מיילא הגופה של האבא הייתה שם? אבל לזה חיכינו עם הסיפור הארוך והלא נגמר הזה עם ההזיות של האמא המטורללת??

וגם וגם

ג'סיקה
אני כ"כ אוהבת אותה ואני שמחה על הסוך הטוב והחמוד שלה עם הויט שגם אותו אני ממש אוהבת.
&nbsp

Serf SaN

New member
כן, היה סוף יבשושי מאוד.

אריק וג'ינג'ר הרגגגגגג אותיייי זה היה החלק הכי טוב בפרק!

חבל לדעתי שסוקי לא השתמשה בכדור שלה על ביל ואז היו מגלים שזה יכול להפוך אותו לאנושי, כי גם ככה הוירוס הפך אותו לאט לאט ליותר אנושי. זה היה יכול להיות סוף יפהפה.

Shiri from the block

Active member
אני גם ממש שמחה

על ג'סיקה!
שמחה שהיא והויט סיימו ביחד
הם היו זוג ממש טוב ביחד.

Shiri from the block

Active member
חדשות מאוד משמחות!!!
בטח בגלל שנגמר דם אמיתי ויש לה זמן אז הצליחו להחזיר אותה.. איזה יופי!!

למעלה