ערב טוב אנשים!

ערב טוב רינתי וכולם

והנה התגובה לה חיכיתי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4304370,00.html

ביום שישי האחרון, ישבנו חבורה של אנשים, לא צעירים, ואיכשהו התגלגלה השיחה על אורי שגיא וההטרדה המינית כביכול אשר בוצעה על ידו לפני 39 שנה. למעט חברה אחת שלי, כל חברותיי הביעו את פליאתן על כך שאישה "נזכרת" אחרי 39 שנה להודיע למי שצריך להודיע שהאלוף במיל. אורי שגיא הטריד אותה מינית. אז נכון שאנחנו נשים ומחובתינו הראשונית היא להגן על הקורבן, אבל למרות היותנו נשים, אנחנו קודם כל בני אדם ולמזלנו, יש עדיין באחדות מאיתנו, הגיון המסתובב במוחנו גם כשאנחנו טרודות בדברים אחרים.
אז, עם כל הכבוד לגברת שלי יחימוביץ, לדעתי היא עשתה טעות ושגתה. מן הראוי היה שלא היתה מדליפה את העניין לתקשורת ובכך למנוע סבל מיותר עד כדי הוצאת לשון הרע מאדם שיכול היה לתרום למפלגה, לפחות בתחום הבטחוני.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=ak3lUT9wG2o&feature=endscreen

poseidon111

Active member
אני רוצה להבין. היית רוצה מטרידן מיני

במפלגה?
זה שהיא התנהלה לא נכון, זו עובדה, אם כי ההחלטה שלה היתה נכונה.
אני כבר לא מדבר על המתלוננת שעשתה נכון, גם אם זה היה אחרי שבעים שנה, להודיע שזה שאמור להיות בעמדה בכירה במפלגה הוא מי שהוא מבחינה מוסרית.

אותה מתלוננת עברה פוליגרף ונמצאה דוברת אמת.
אותו שגיא לא מתמודד עם ההאשמה, אלא עם ההדלפה.
מוזר, או שלא.

אני לא רוצה אף אחד במפלגה הזאת.

אני לא אוהבת את מפלגת העבודה. לא אוהבת את שלי יחימוביץ וממש לא צר לי שהיא איבדה גם את שגיא. אם כבר, אני מעדיפה את מר"צ על פניה.
אבל, גם אם זה לצורך הויכוח או הדיון האקדמי, עדיין אני חושבת שהיו צריכים לפחות להגיד לו במי מדובר ועל מה מדובר. מה היה? מי עשה מה? מי זאת בכלל? ולמה היא שמה לה למטרה לא לאפשר לו למלא שום תפקיד ציבורי? מה היתה חומרת הפגיעה?
זה שהיא היתה מוכנה לעבור בדיקת פוליגרף ויצאה דוברת אמת, זה עדיין לא מעיד על אופי התלונה. גם הטרדה מינית היא בעיני המתבונן, קרי המותקף.
כפי שאמרתי כבר בויכוח הקודם, אורי שגיא הוא לא טלית שכולה תכלת. הוא לא צדיק הדור ולא 'נח איש תמים היה'. אבל אי אפשר לזרוק לכל הרוחות את כל תרומתו לבטחון המדינה, ואצלי הצבא הוא לא פרה קדושה שאין לגעת בה, אבל אנחנו נוטים יותר מדיי להשליך כל מי שנמצא "אשם" כביכול בהטרדה מינית, היישר אל המוקד. מה גם שאחרי כל כך הרבה שנים אי אפשר להוכיח שום דבר מלבד מילה שלה כנגד מילה שלו ומבחינה ציבורית הנטייה תהיה תמיד בעד הקורבן כביכול.
אז נכון שהוא אלוף עם הילה בטחונית מעל ראשו, ומאוד קל לשלוח את כל החצים לעברו בבחינת יראו וייראו, אבל בסופו של דבר אנחנו שופכים את התינוק עם המים.
והמים גם קצת מסריחים.

poseidon111

Active member
שמעת על ראש הה c.i.a? הוא אפילו לא היה צריך

להטריד, רק לבגוד באשתו. איש עם עבר קצת יותר מפואר, לא שזה משנה, עף ופוטר מהיום להיום.

אלו חייו של איש ציבור, וטוב שכך.

שמעתי

קודם כל אין הדברים דומים ויכול להיות שהמעשים של שגיא הם אפילו עוד יותר לא ראויים. אין לי שום דבר בעד זה שיהיה במפלגת העבודה או במפלגה אחרת כלשהי. אני תוהה על עצם הגשת האיום מצידה של אותה אישה ועל העיתוי בו זה נעשה, ועל התנהלותה של הגברת יחימוביץ לאותה פרשה. אין ספק שיחימוביץ ניסתה לעשות הון פוליטי מהסיפור. טוב, תשמע, אני לא הבן אדם להתווכח איתו על שלי יחימוביץ, כי אני ממש לא סובלת אותה. זה בשביל הגילוי הנאות.
אני חושבת שאורי שגיא טעה בכלל בזה שהוא ניסה להתמודד במפלגה הזאת ולא נותר לי אלא להצטער על הסבל הנוסף שמשפחתו צריכה לעבור שוב פעם בגלל הדיבורים על משהו שהוא עשה או לא עשה לפני 40 שנה.
בכל אופן, אין מקום להשוואה בין שני המקרים בכלל.

poseidon111

Active member
למען הגילוי הנאות, גם אני לא שייך לאוהדיה.

כתבתי גם שמהלכיה לאחר המקרה היו לא ראויים.
ההשוואה בין שני המקרים היא בהחלט במקומה לדעתי, והקשר ההדוק נובע מנורמת התנהגות שאתה מצפה מאנשי מפתח שאמורים להנהיג אותך, או להיות אחראים לגורלך, בין אם זה היה לפני יומיים, חמש שנים או ארבעים שנה.

בנושא הזה דיעותינו חלוקות

אם הגברת המתלוננת תזדהה ותגיש תלונה בעקבות העניין הציבורי, והוא יוכל להגן על עצמו, והיה ויימצא אשם ואכן הוא הטריד מינית או פגע בגופה בדרך כזאת או אחרת, הרי אהיה הראשונה להוקיע אותו בראש חוצות. כל זמן שהדברים מתנהלים מאחורי הקלעים ומבוססים אך ורק על שמועות, הרי מבחינתי הוא זכאי כל עוד לא הוכח אחרת.

Anna begins cc

New member
תודה

האמת היא שהלכנו להופעה של דני רובס..
זה לא מפתיע שעל זה חלמתי כי בדיוק לפני כמה ימים חפשתי הופעה שלו..
אבל ישבנו שם כולנו, מחולקים לשולחנות, וצפינו בהופעה.. והוא אפילו הסתכל וחייך אליי מתישהו במהלך ההופעה..
חלום הזוי.

http://www.youtube.com/watch?v=qzJ4oLhD0J8

Anna begins cc

New member
אתה יודע,

הוא מספר סיפור די משעשע על השיר הזה בהופעות.
כולם חושבים שהוא כתב את השיר על זוהר ארגוב, ואיך התחיל המיתוס?
אביהו מדינה השמיע את השיר בתוכנית שהייתה לו ברדיו,
אחרי השמעת השיר אמר "תראו, תראו איך גם חבר'ה אשכנזים יכולים לכתוב שירים יפים על זוהר ארגוב"
ואז השמיע את השיר 3 פעמים נוספות באותה התוכנית.
דני בתגובה אומר שאף מילה במשפט הזה לא נכונה.
"קודם כל, השיר לא נכתב בשום צורה על זוהר ארגוב,
שנית- אני בכלל לא אשכנזי
ודבר אחרון- זה רדיו. אי אפשר לראות.."

והנה שיר מהאלבום החדש שעוד לא יצא..
תגיד לי מה דעתך.

http://www.youtube.com/watch?v=ewg1Ku92JR4

שמעתי אותו מספר את הסיפור הזה

זה לא באמת יעזור לו אנחנו לא ניתן לו לבלבל אותנו עם העובדות.

והשיר מקסים, קניתי.

Anna begins cc

New member
היית פעם בהופעה של דני?!.. מפתיע.

גם אני ממש אהבתי את השיר החדש,
אבל קצת מצער אותי שהוא נכתב לאילאיל, הבחורה הזאת עולה לי מקולקל בכל כך הרבה רמות.

למעלה