אני לא רוצה אף אחד במפלגה הזאת.
אני לא אוהבת את מפלגת העבודה. לא אוהבת את שלי יחימוביץ וממש לא צר לי שהיא איבדה גם את שגיא. אם כבר, אני מעדיפה את מר"צ על פניה.
אבל, גם אם זה לצורך הויכוח או הדיון האקדמי, עדיין אני חושבת שהיו צריכים לפחות להגיד לו במי מדובר ועל מה מדובר. מה היה? מי עשה מה? מי זאת בכלל? ולמה היא שמה לה למטרה לא לאפשר לו למלא שום תפקיד ציבורי? מה היתה חומרת הפגיעה?
זה שהיא היתה מוכנה לעבור בדיקת פוליגרף ויצאה דוברת אמת, זה עדיין לא מעיד על אופי התלונה. גם הטרדה מינית היא בעיני המתבונן, קרי המותקף.
כפי שאמרתי כבר בויכוח הקודם, אורי שגיא הוא לא טלית שכולה תכלת. הוא לא צדיק הדור ולא 'נח איש תמים היה'. אבל אי אפשר לזרוק לכל הרוחות את כל תרומתו לבטחון המדינה, ואצלי הצבא הוא לא פרה קדושה שאין לגעת בה, אבל אנחנו נוטים יותר מדיי להשליך כל מי שנמצא "אשם" כביכול בהטרדה מינית, היישר אל המוקד. מה גם שאחרי כל כך הרבה שנים אי אפשר להוכיח שום דבר מלבד מילה שלה כנגד מילה שלו ומבחינה ציבורית הנטייה תהיה תמיד בעד הקורבן כביכול.
אז נכון שהוא אלוף עם הילה בטחונית מעל ראשו, ומאוד קל לשלוח את כל החצים לעברו בבחינת יראו וייראו, אבל בסופו של דבר אנחנו שופכים את התינוק עם המים.
והמים גם קצת מסריחים.