ערב טוב אנשים!

ערב טוב רינתי וכולם

אז זהו, חנוכה נגמר. הנר השמיני נדלק והחנוכיה כולה דולקת

היתה שבת יפהפיה. האויר היה צלול ושקוף ואפשר היה למלא את הריאות בחמצן משובח

הגענו למשפחה בשדרות ואכלנו חמין מרוקאי אסלי, טעים בצורה בלתי רגילה.
בין הסיפורים ששמענו על הקאסמים ועל עמוד ענן, דווקא צד את אוזני סיפור על הופעה של 'הפרויקט של רביבו' שהיתה באחד הקיבוצים בסביבה. המוח היהודי לא נח אפילו לרגע אחד, וחושב איך אפשר להכניס 2,500 איש במקום שמיועד מקסימום ל-800 אנשים.
בקיצור, מכרו כרטיסים ב-80 ש"ח לכרטיס. במקום עצמו היו שולחנות ומלצרים כי מדובר בחצר אירועים. גיסי ואשתו הגיעו למקום, גם בנם ואשתו הגיעו לשם, קנו כרטיסים במחיר מלא והכרטיס אותו נתנו לסדרן, לא נקרע או נחצה לשניים, אלא חזר בשלמותו לקופה. ככה הכניסו 2,500 איש למקום שמיועד ל-800 איש. הצפיפות היתה איומה. הם הספיקו לשמוע שיר אחד וברחו משם כל עוד רוחם בם. בתם שהיתה אמורה להגיע מבאר שבע, התבקשה לעשות אחורה פנה ולחזור בחזרה לביתה. גם המלצר שגבה כסף עבור השתיה מראש, נעלם מהאופק וטען שהוא עמוס ולכן לא הביא את השתיה בכלל.
ולמה אני מספרת את כל זה? כי אני מרגישה שאין גבול לחוצפה הישראלית. אין גבול. אין דין ואין דיין. אנשים עושים מה שבא להם ואיך שבא להם והעיקר להרוויח עוד ועוד כסף. לפעמים יש לי תחושה שרק אצלנו זה קורה. למרות שאני בטוחה שבעוד מקומות בעולם התופעה הזאת של בצע כסף קיימת ועוד איך, עדיין קשה לי להשתחרר מהמועקה הזאת כאילו והמחלה הזאת היא נחלת הישראלים בלבד. לא יודעת למה, אבל זה מעצבן אותי לשמוע כאלה דברים

http://www.youtube.com/watch?v=at4HQssvFCY

שבוע טוב לכולם

poseidon111

Active member
לא נעים ומאוד מקומם. אם את זוכרת את האסון

בפסטיבל ערד, הרי הוא נבע במידה רבה מאותה סיבה.
מכירת אובר של כרטיסים.

רינתי77

Active member
אחד הדברים שאין להם גבול או תחתית

זה תאוות הבצע.
אז אם כבר לשמוע שירים גרועים ומבצעים חסרי
כשרון, יש את "דה וויס" עוד מעט, בחינם...

Anna begins cc

New member
איזה סיפור מרגיז, יחפה..

נתקלתי בדבר הזה בשלל וריאציות בחיי, בעיקר בשנים שלי בתנועת הנוער,
וזה מדהים אותי כל פעם מחדש איך כסף בא על חשבון בטיחות (ועוד של ילדים קטנים!)
אני חושבת שאם יש תקופה בחיי שהייתה רווית לחץ וסבל ומתח נפשי- זו הייתה התקופה הזו של שנות העשרה שלי בה רצתי ממשרד עירייה אחד למשנהו וצעקתי על אנשים שגילם פי ארבע או חמש מגילי שיפתחו את העיניים ויתחילו להסתכל על האחריות שיש להם על אותם ילדים..

זה פשוט מרתיח אותי.

somewoman

New member
זה מאוד מעצבן

אבל לצערי זה לא חדש..

זה עצוב, החמדנות הזו גורמת לתהות מה עובר עלינו... באמת עצוב.

ראשית, אני מקווה שנהנת מהטיול,

ומהביקור אצל המשפחה. לא היה מזיק לי לנסוע מעט דרומה.

באשר לחולירות הגזלנים וחסרי האחריות, לפעמים גם לי נדמה
וסליחה מראש על השורה שלאוזן בלתי מזויינה תשמע מעט אנטישמית
אבל, לא פעם נדמה לי שאנחנו היהודים נושאים בגנים שלנו את גן
בצע הכסף, החמדנות, והגזלנות. או אולי יהיה מדוייק יותר לומר
בדומה לטבע האנושי, גם אנחנו איננו חפים מהמגרעה הנוראית הזו
גם במחיר חיי אדם. ואולי יש לנו ציפיה כי הבטיחו לנו שאנחנו מעין עם
סגולה שתפסח עלינו הרעה החולה הזאת.
ערב טוב, מותק.

זהו יקירתי, שמת את האצבע על הנקודה הכואבת

כי באמת, מאיתנו הישראלים כאילו אני מצפה להיות בני אדם מתחשבים ורחמנים יותר משאר האנשים בעולם. אוליי בגלל שמשחר ילדותי חונכתי להאמין שהיהודים הם לא עם ככל העמים אלא העם הנבחר, האורים והתומים של כל העמים. ופתאום עם השנים, יותר ויותר מסתבר לי שלא רק שאנחנו בדיוק כמו כל שאר העמים אלא לפעמים אנחנו אפילו קצת יותר גרועים, ולא רק בקטע של תאוות הבצע ורדיפת הכסף, אלא גם בעוד כל מיני תחומים. וכן, יש לי תחושה של אכזבה מהעם אליו אני שייכת.
אבל חוץ מזה יקירתי, נהניתי מאוד השבת. מזג אויר מצויין ואוכל נהדר, ואחר כך נסעתי לבקר גם את הבן ובייגל החתול החליט שהוא חייב להתחכך לכל אורך גופו במגף הרך והאפור שלי עד כי לרגע שכח את עצמו והתחיל ללעוס לי את הרגל ודקל היה צריך לעקור אותו מעליי

היה כיף

Doctor Goblin

New member
איך המשטרה נתנה לזה רשיון?

היא אמורה לסגור את השערים כאשר יותר מדי מנסים להיכנס, אין אפילו קשר להימצאות כרטיסים לעניין.

יש פה מחדל בטיחותי חמור.

למעלה