ערב טוב רינתי וכולם
אז זהו, חנוכה נגמר. הנר השמיני נדלק והחנוכיה כולה דולקת
היתה שבת יפהפיה. האויר היה צלול ושקוף ואפשר היה למלא את הריאות בחמצן משובח
הגענו למשפחה בשדרות ואכלנו חמין מרוקאי אסלי, טעים בצורה בלתי רגילה.
בין הסיפורים ששמענו על הקאסמים ועל עמוד ענן, דווקא צד את אוזני סיפור על הופעה של 'הפרויקט של רביבו' שהיתה באחד הקיבוצים בסביבה. המוח היהודי לא נח אפילו לרגע אחד, וחושב איך אפשר להכניס 2,500 איש במקום שמיועד מקסימום ל-800 אנשים.
בקיצור, מכרו כרטיסים ב-80 ש"ח לכרטיס. במקום עצמו היו שולחנות ומלצרים כי מדובר בחצר אירועים. גיסי ואשתו הגיעו למקום, גם בנם ואשתו הגיעו לשם, קנו כרטיסים במחיר מלא והכרטיס אותו נתנו לסדרן, לא נקרע או נחצה לשניים, אלא חזר בשלמותו לקופה. ככה הכניסו 2,500 איש למקום שמיועד ל-800 איש. הצפיפות היתה איומה. הם הספיקו לשמוע שיר אחד וברחו משם כל עוד רוחם בם. בתם שהיתה אמורה להגיע מבאר שבע, התבקשה לעשות אחורה פנה ולחזור בחזרה לביתה. גם המלצר שגבה כסף עבור השתיה מראש, נעלם מהאופק וטען שהוא עמוס ולכן לא הביא את השתיה בכלל.
ולמה אני מספרת את כל זה? כי אני מרגישה שאין גבול לחוצפה הישראלית. אין גבול. אין דין ואין דיין. אנשים עושים מה שבא להם ואיך שבא להם והעיקר להרוויח עוד ועוד כסף. לפעמים יש לי תחושה שרק אצלנו זה קורה. למרות שאני בטוחה שבעוד מקומות בעולם התופעה הזאת של בצע כסף קיימת ועוד איך, עדיין קשה לי להשתחרר מהמועקה הזאת כאילו והמחלה הזאת היא נחלת הישראלים בלבד. לא יודעת למה, אבל זה מעצבן אותי לשמוע כאלה דברים
http://www.youtube.com/watch?v=at4HQssvFCY
שבוע טוב לכולם