ערב טוב לכולם!

Doctor Goblin

New member
המצב מדרדר

ולא זה הבטחוני. אלא זה האינטלקטואלי.
כי כשחשבתי שהדיון הפוליטי לא יכול לרדת נמוך יותר, לפתע כל הפייסבוק שלי הוצף באנשים שלוקחים צד ב"מלחמת טוויטר" בין בר רפאלי לבין "הצל".

אני מצטער לומר לכם, אבל להתווכח על הכנסת הקוראן לבית האח הגדול היה מטופש הרבה פחות מזה. אני עוד חוכך ביני לבין עצמי לגבי ויכוח הבצל בפתיתים.

אז זה הכי מתאים:
http://www.youtube.com/watch?v=SFsHSHE-iJQ

ערב טוב לך המגיחה בין האזעקות

האמת היא שהיום עובר בעצלתיים, עם ברברת בלתי פוסקת על ההפצצות בעזה והטילים על כל הדרום, ועד כמה שאני לא רוצה לשמוע, אני לא יכולה שלא לשמוע, כי בשלב מסויים אני מתמכרת לאדרנלין המלווה עם כל אזעקת צבע אדום בישוב כזה או אחר, גם אם זה לא אצלי בבית.
אחד הדברים שאני לא מצליחה להבין, זאת האופנסיבה שבה נוקטים אנשי השמאל בהאשימם את הממשלה ביציאה למבצע הזה בגלל הבחירות. שמישהו יסבר לי את האוזן ויסביר לי אחת ולתמיד, איזה אינטרס היה לביבי נתניהו, אשר הוא לא מהחביבים עליי, לצאת דווקא עכשיו למבצע שיכול לסבך אותו עם כל העולם, כאשר בעצם הבחירות היו כבר בכיס שלו, עם ליברמן או בלי ליברמן.
צריך להיות נאיבי במיוחד לחשוב שהיה סיכוי למישהו אחר, כולל שלי יחימוביץ הנכבדת, לגבור על ביבי נתניהו במערכת הבחירות הנוכחית. לכן, כל הטענות על כי המבצע הזה יצא לדרך בגלל הבחירות הקרבות, נראה לי כמו דמגוגיה זולה ואי יכולת לצדד במערכה הזאת מבלי לתקוע איזה טריז בין האזרחים.
שמעתי עכשיו את אילן גילאון המאשים אשכרה את הממשלה ביציאה למבצע, אך ורק בגלל הבחירות. מוזר לי הדבר. אני חשבתי שגילאון הוא אדם הרבה יותר נבון. הרי אם הבחירות היו נערכות עכשיו, ביבי היה נבחר שנית לראשות הממשלה. אז למה לו לסכן את זה?
ולי נראה בכלל שהשמאל כל כך חושש שמא המבצע הזה יצליח יותר מדיי ואולי יהיה איזה הסכם הפסקת אש ששווה את הנייר עליו הוא נחתם, ואז שוב ביבי יקצור פירות נוספים על מה שכבר יש לו... ובכלל, התחושה שלי היא שהשמאל הוא זה שחושב יותר על הבחירות מאשר על תושבי הדרום. תקנו אותי אם אני טועה.

וחוץ מזה, ערב מצויין שיהיה כאן לכולם
http://www.youtube.com/watch?v=KE_hDWMftgc

רינתי77

Active member
יש לי הרגשה שמדובר במשהו פאבלובי כזה,

מין תגובה אוטומאטית והתנייתית של השמאל. זה לא שהיה
מי יודע מה הסברים מניחים את הדעת למטחי הטילים הבלתי פוסקים
על הדרום לפני המבצע.

חחחחחחח

הרגת אותי עם החומה

עזבי, עוד יומיים יש הפסקת אש. הכל יחזור למקומו. מלחמות היהודים לא תיפסקנה אף פעם. יהיה קצת שקט עד הפעם הבאה.
זה בסדר, אני חיה עם זה כבר שישים שנה.

בכל אשמים השמאלנים, שק החבטות הכי נח
בכל עימות ומצב ביטחוני רעוע.
נמאס לי מכם, ימנים מחורבנים.
(זהו, הוצאתי. אפשר להמשיך)

הלוואי והייתי ימנית מחורבשת

לפחות הייתה לי זהות כלשהי

אני סתם אחת שעוד לא החליטה מה היא רוצה להיות כשתהיה גדולה. אני תמיד מגיבה לגופו של עניין ולא לגופו של דובר. וכשאיזה שמאלני מעצבן אותי אז אני יורדת עליו בדיוק כמו שאני יורדת על איזה ימני פנאט.
היום הופיע לשידור ראש עיריית רהט. הוא כל הזמן דיבר על בני הדודים שלו בעזה. כשנשאל לגבי הטילים על ב"ש, הוא התעלם והמשיך לדבר על עזה. בסוף השדרן התייאש ממנו ושיחרר אותו לדרכו. בקיצור, לפעמים יש תחושה שבאמת אין אף אחד שם בבית.
לפעמים עושה רושם שיש להם בגולגולת רק חול וחול ומנטרה ועוד מנטרה.

כולם קקות במידה שווה, אבל על השמאלנים

אתם הכי אוהבים להקציף ולחבוט.
ואני, אני נפש עדינה כזו לא רוצה לעשות בימנים, במרכזים
חוכא ואטלולא בזמנים קשים.
אבל לכל מבצע יש מוצאי מבצע.
ואתם תקבלו באבי אביכם, אל תדאגו.

Aronsona

New member
סתם מכלילות הימניות האלה בלי לחשוב

נדמה לי שאפשר לקרוא לדר' ולקפיטן ולהרביץ להן.

למעלה