השרשור הלא קשור

tweedle dee

New member
אני לא מת

על הביקורת שלו, והוא לא ממש מקפיד על דיוק בהקשר ההיסטורי אבל בסך הכל בגדול אני די מסכים איתו לגבי רורוני קנשין.

את הסרט של קיטנו עוד לא ראיתי, אבל בהחלט בא לי לראות עכשיו

תודה על הלינק. :)

herouth

New member
כל הפיסקה הראשונה חסרת שחר...

בכל אופן הביקורת לא עושה חשק לראות. לך אולי היא עשתה חשק לראות את השני, אבל אני, כיוון שאני שונאת סרטים אלימים (ואצל קיטאנו נשפכים נהרות של דם), אין סיכוי שגם אצפה בשני.

ולחשוב שטקשי קיטאנו התחיל בכלל במנזאי...

tweedle dee

New member
כן, אני מניח שפה

אנחנו חלוקים, אני לא אוהב אלימות לשם האלימות. אבל כשהיא מסוגננת מעניינת, רלוונטית וכשהיא לא באה על חשבון עלילה אלא כסגנון כמו בסרטים של קיטאנו שראיתי עד כה (שזה לא הרבה סרטים עדיין, אבל אני משלים פערים) או גם של טרנטינו לצורך העניין, אני דווקא מאוד נהנה ממנה.

גם אני חשבתי על ההיסטוריה של קיטאנו בזמן קריאת הכתבה. אני חושב אגב, שעדיין אפשר לראות חלק מאוריינטציה הקומית שלו גם במשחק וגם בסרטים שהוא עושה. מצד שני יכול להיות שאני פשוט מחפש את זה בכוח. P:

tweedle dee

New member
אירוע הסאקורה השנתי בגנים הבוטניים

יתקיים, כך מסתבר בין ה- 20-22 לפברואר.

ביום חמישי ה- 20 לחודש תתקיים הדגמה של טקס תה.
ביום שישי ה- 21 לחודש יהיו אירועים של ארגון המנגה והאנימה בישראל עם הרצאות וכו'.

http://www.botanic.co.il/Pages/Show/213

tweedle dee

New member
נכון.

שכחתי לציין את זה. תודה. :)

במקרה שלי אישית, הניסיון האחד והיחיד שלי בחיים לעשות משהו שדומה לקוספליי הסתיים בכך שנראיתי כמו גירסה מוזרה של שמעון פרס. אז אני חושב שאני אבוא לשם על תקן חוקר (לכאורה לפחות) אובייקטיבי ואשלם את 20 השקלים בכל זאת. P:

אבל מומלץ בהחלט לכל מי שיש לו כישרון לנושא. ;)

תערוכות של ציירת ומאיירת יפנית TAMZO

השבוע הגיעה לארץ ציירת מהמקדש בו אני מבלה לעיתים.
התערוכות:

לדרומיים - הפתיחה 16/2 במתנ"ס אילות
לצפוניים - בטבעון החל מה15/3 (פתיחה ב22/3)
ת"א גלריה ארטיפיורי - הפתיחה ב 10/4

טיקוטין - 12/7

21/3 - בשישגרירות - מפגש

לאתר

פייסבוק

johnny d

New member
האם "חברינו" בני נכשל ?!?!

לפני כחודשיים וחצי בני פירסם את הסרטון האחרון שלו בדרך לשליטה מוחלטת ביפנית תוך שלושה חודשים!
ואם זאת אין שום עידות לשהיה שלו ביפן ועד כמה הוא הצליח לדבר עם אנשים...
יש לי הרגשה שהוא נכשל בגדול הפעם :)

Simbbam

New member
היפנית שלו מזעזעת, אני מצטער.

כל הכבוד לו על ההשקעה ועל הניסיון, אבל הוא עושה שם סלט שלם.
אני חושד שחלק מהבעיה נעוצה בכך שהיפנית שהוא מדבר איתה לא מתקנת אותו אף פעם בטעויות (החמורות) שהוא עושה, וככה הוא בחיים לא ילמד.

כמובן, אני לא חושב שמאחורי הכותרת "fluent in 3 months" עומדת כוונה רצינית לדבר שוטף באמת, אלא סך הכל להגיע ליכולת מינימלית של הבנה ודיבור. כמובן, זה בלתי אפשרי להיות שוטף בשפה זרה תוך 3 חודשים, אני חושד שהמקסימום שאפשר להשיג, עם השקעה עצומה וכישרון גדול, זה סלט יפנית ללא שום יכולת לבנות משפטים ולהשתמש בדקדוק בצורה נכונה. בסדר, את המטרה הזו הוא השיג, ומפה הוא יכול להמשיך הלאה ולבנות על הבסיס שנוצר.

Mondsee

New member
תודה

אני לא בטוחה עד כמה זה שונה מהתפיסה המערבית, גם אצלינו יש "נשמה", רק שכאן זה לא נובע מדת. בכל מקרה סרטון מרגש.

למעלה